- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Big-Fox
Годинник сподобався, відповідає заявленим функціям, хоча ще не всі встигла перевірити. Тонометр, пульсометр працюють. Однак треба розуміти, що це не спеціальний пристрій для вимірювання тиску. Продавець теж на висоті: надавав відповіді на всі поставлені запитання. Додатково замовила ще третій ремінець та адаптор для зарядки. Покупкою задоволена.
- Недоліки:
- Продавець Big-Fox
Дякуємо Вам за відгук. Ми працюємо ля Вас, що би ви були повністю проінформовані, і не мали проблем з використанням нашими пропозиціями. Будемо раді бачити Вас ще в нашому магазині.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Big-Fox
Доброго дня. Отримала годинник я ним дуже задоволена
- Продавець Big-Fox
Нам дуже приємно, що ви задоволенні своїм вибором. Дякуємо Вам за гарний відгук про товар. В нас весь товар гарної якості і функціональний. На жаль в країні такий не легкий час для всіх, тому купуючи товар в нас, не всі мають часу оцінити товар і поставити відгук. Головне, що би був мир для всієї України!! Чекаємо Вас ще в нашому магазині Марина.
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Big-Fox
Дуже стильний, функціональний годинник! Сервіс компанії також на висоті! Рекомендую!
- Продавець Big-Fox
Велика Вам подяка за відгук. Нам приємно, що ви знаходите хвилинку і оцінюєте наш товар, нашу роботу с клієнтами так високо. Ми працюємо для Вас наші клієнти і продаємо товар тільки перевірений нами, а це гарної якості. Чекаємо Вас ще в нашому магазині.
- Наталья З***Відгук від покупця. Продавець: Big-Fox
Годинник супер.Я задоволена.Продавцям велике дякую.Рекомендую.
- Переваги:
- Вічливі продавці
- Недоліки:
- Незнайшла
- Продавець Big-Fox
Дякуємо вам за гарний відгук. Ми завжди раді працювати для вас,проконсультувати, і допомогти у всьому. Будемо раді бачите вас ще, в нашому магазині.