Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Машинка для стрижки тварин Geemy Gm-634 для грумінгу для собак та кішок

Оцінка користувачів 4.54/5
  • AI аналіз відгуків
    43 відгуки:  позитивний (близько 85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних відгуків)
    Покупці в цілому дуже задоволені машинкою для стрижки тварин. Відзначають її ефективність, простоту використання та відмінну ціну. Особливо хвалять за легкість, тишу роботи та здатність справлятися з різними типами шерсті. Деякі зауваження викликають ножі (іноді швидко тупляться або пластикові), швидкість розрядки акумулятора та комплектація (бракує щіточки або зарядного пристрою). В цілому співвідношення ціна-якість викликає високу лояльність до товару.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Придбали для стрижки кота, бо після зими було багато ковтунів. Впоралась із завданням, треба було час від часу зарядити бо стригли кота декілька днів. В цілому задоволена за таку ціну можна користуватись.

Переваги:
    Тримає заряд
    • Продавець  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Вистачило машинки на 5 стрижок.

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

взагалі не бере шерсть моєї той пуделя

• Крістіна
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Сьогодні дійшли руки до стрижки собаки і за півгодини (з перервами) роботи з'явився запах плавленого пластику знизу машинки (там де акумулятор чи що). Припинила стрижку, залишила машинку, більше користуватися нею не бачу сенсу, адже вона швидше за все згорить через ще якийсь час користування.
    Розумію, що ціна низька, але ж я навіть один раз не змогла використати

Переваги:
    Не могу сказати
    Недоліки:
    Пахне розплавленим пластиком
  • Анастасія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

За свою стоимость просто отличный вариант. Удобная в использовании, не шумная. Однозначно советую к приобретению. Отлично справляется как с гладкой шерстью так и с густым подшерстком

Переваги:
    Удобная и не шумная
    Недоліки:
    Не нашла
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Машинка супер, постригла заросшого йорка дуже добре. Дякую

Переваги:
    Гарно стриже
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Аліна О***

добре

Переваги:
    стриже
    Недоліки:
    стриже нерівно, з насадками стриже погано, тільки при натягуванні хутра. але тут ще діло в моїх відсутніх навичках стрижки. але для мене не критично, аби стригла хоч якось
  • Сергей У***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

На момент покупки, краща ціні та якість. Декілька разів використовував, все норм, тільки треба маслом, не забувати змащувати леза для зменшення ізносу.

Переваги:
    Недоліки:
    Не має
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Неочікуванно класна машинка за такі гроші! Дякую магазину

• Дмитрий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Машинка прекрасно справилась с тяжёлыми колтунами, кошка совсем её не боялась

Переваги:
    Внутри заменяемый аккумулятор типа 18650
  • Євгенія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Машинка супер, правда заряд акумулятора довго не тримає, але можна окремо придбати акумулятори з більшою ємністю.

• Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Очень удобная,лёгкая и простоя в работе

• Світлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Машинка Для Стрижки тварин гарно справляється з своєю роботою.Нарікань ніяких не маю.Купую вдруге.Перша відпрацювала чотири роки,затупились ножі.А так норм.Мій песик спокійно витримує процедуру.

• Оксана Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Собачку підстригли. Машинка зі своєю задачею справляється легко і швидко, не гучна і не скубає собачку. Зарядки вистачає.

• Ілля М***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Не без проблем,але кота підстригли. У нашого дуже густе та доволі довге хутро, тому у машинка справлялась з перемінним успіхом. Але вцілому,працює нормально.

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Машинка лёгкая в использовании. Заряда батареи хватило на стрижку взрослого кота 6 кг весом.

Переваги:
    Легкая
  • Кирило С***

Швидко та якісно

Переваги:
    Гарно стриже
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Ярослава К***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Машинка-супер.Давно мріяла про таку якісну річ.

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Чудова машинка. Прийшла в повному комплекті. Стриг кота. Шерсть як у вівці. Стриже добре. Працює не гучно. Рекомендую!

Переваги:
    Зручна, ціна
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Вікторія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Машинку отримала. Також без щіточки. Поки не знаю як працює, але вже неприємно. Міняти немає і ні часу, а ні бажання, бо кататися на пошту за 17 км через недбалість продавця бажання не маю. Оцінку ставлю продавцю, бо це не перший відгук про відсутність щіточки і продавець геть не робить висновків.

• Антон Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Мав багато різних машинок, вже 15 років стрижу себе сам.
    Цей раз брав для кішки, і машинка показала себе на 100%.
    Сьогодні пробував на собі, це неймовірно. Як професійна. Дуже задоволений.

Переваги:
    Стриже супер, якість, акумулятор
    Недоліки:
    В комплекті не було насадки на 9мм, замість неї дві на 12.
    Інликатор не вміє показувати коли зарядилась
  • Валерий К***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

До недавних пор я брал машинки для стрижки кошки - у соседей. Последней прокатной машинкой была именно эта модель. Вот я купил эту машинку и не прогадал. Большое спасибо от меня и лично от моей кошки. И я подумываю постричь свою бордку этой машинкой...

Переваги:
    Цена.Качество стрижки.
    Недоліки:
    Не заметил.
  • Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Добрый день.Машинка пришла не полность укомплектована.Нету щёточки для чистки и блока питания.

Переваги:
    Тихо работает
    Недоліки:
    Проверьте при получении
    • Людмила К***

Так блочок і не іде в комплекті.

• Продавець  VMP

Доброго дня, блоку живлення і не повинно бути в комплекті, його ніколи там не було, щіточку подивіться в середині коробці, вона на своєму місці не тримається

• Софія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Замовлення за проханням дідуся, він залишився дуже задоволений: машинка чудово працює, швидка доставка.
    Дякуємо!)

• Алина Н***

Машинка хороша . Вже стригла йорка 3 рази

• Инна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Машинка очень удобная,кот не боится,стрижет отлично

Переваги:
    Все хорошо
  • Елена
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Чудова машинка, приємна у використанні, розумна ціна. Швидко відправили, Укрпошта швидко і недорого доставила.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Гарна машинка за свою ціну. На довго хватає акумулятора.

Недоліки:
    Пляшечка з мастилом не герметично закручується, і воно протікає, якщо перевернута горизонтально в коробці.
  • Тамара М***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Чудова машинка, фокстерьера стриже відмінно

• Вєроніка Л***

Товаром задоволена

• Ольга А***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Все дуже сподобалось, собака в захваті, в комплекті багато насадок

• Кулакова Е***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Машинка удобная, но прослужит максимум пол года, это уже вторая. У меня королевский пудель , для него увы не рекомендую, придется брать новую.. она перестает стричь, почему так не знаю. Стригу его 1 раз в месяц...

Переваги:
    Недорогая
    Недоліки:
    Быстро выходит из строя
  • Юля В***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Гарна машинка, котика підстригли, все чудово?

Переваги:
    Стриже
  • Наталья О***

3 кота подстрижены)

Переваги:
    Справляется со своей задачей