Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Флеш накопичувач-пам'ять 3в1 Bliksem TYPE-C+Micro USB+USB2.0 OTG 64GB 268

Оцінка користувачів 2.2/5
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

Реальний об'єм флешки 4200мб, ніяких 64гб там і близько немає!

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

Не працювала взагалі . Жахливий товар .зверталася до майстрів . Ні на жодному пристрої не включилася. Не раджу

• Виталий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

Ну, что вам сказать. Цена хорошая, доставили быстро, правда, не без танцев с бубном, потому что выяснилось, что магазин розетки товары по такой цене не отправляют. Ну, то такое, 31 грн. По началу флешка нормально работала, но буквально пару раз, потом начала отчаянно глючить, не определялась ни смартфоном, ни ноутом, что приводило к подписанию всей системы. Форматирование не помогло. Так что теперь это просто симпатичная безделушка. А жаль, хорошее решение, которое меня реально выручило бы. Теперь придется покупать другую.

Переваги:
    Прикольная
    Недоліки:
    Не работает
  • Лариса М***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

Не працює через два місяці користування

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
  • Ярослав Р***

Клас

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

Не рекомендую, використав всього 1 раз, в подальшому або не підключається/не відкривається на різних пристроях (пк/ноутбук/смартфон)

Переваги:
    Гарний брелок
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

З першого погляду виглядає нормально
    Але не можливо користуватися взагалі

• Ігор Т***

Все чудово..

Дякуємо за відгук!)

Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

Перестала працювати, коли намагаєшся записати файл більше ніж 200мб швидкість запису падає до 0мб/с

• Продавець  EcoOne

Можна фото чи відео, що у Вас дійсно не працює? Якщо дійсно не працює надішлемо Вам іншу, а доставку сплатимо!

• Андрю

Так викинь і все

• Татьяна А***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

Маю надію, що виправдає покладені на неї очікування, але за таку ціну, то нормально.

Переваги:
    Наявність роз'ємів TYPE-C+Micro USB+USB2.0, що і стало , власне, метою кулівлі цього девайсу.
    Недоліки:
    Ще не виявлені.
    • Продавець  EcoOne

Дякуємо за відгук!)

Все круто

Переваги:
    Швидкість передачі даних, якість, цікава ідея з мікро USB
    Недоліки:
    На 58гб
    • Продавець  EcoOne

Реальний обсяг завжди менше, ніж заявлено.
      Справа в тому, що пристрої, в які ми вставляємо флешку, вважають її місткість по двійковій системі. Як "бачить" комп'ютер? Все просто: у нього 1 Кб дорівнює 1024 байт. А ось система, за якою розраховується пам'ять у флешок, заснована на іншому обчисленні – десятковому!

• Костянтин З***

Мала швидкість передачі даних

• Продавець  EcoOne

Доброго дня. Ніхто й не писав, що швидкість висока. Але для нормального використання достатня. Дякуємо за відгук і всього Вам гарного)!

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

замість 3 в 1 та в металевому корпусі надійшло : 2 в 1 (без мікро) та в пластику

• Продавець  EcoOne

Доброго дня. Ви надали своє погодження на заміну флешок у замовленні на ці - подивіться переписку у вайбері. Навіть, фотографію флешки Вам скидали.

• Чукалова В***

Флешку получила. Товарный вид шикарный. Но пока не разобралась. Но я дотошный человек,я все равно разберусь. Для меня это новое и требует большей работы. Флешка как я поняла навороченная. И думаю нужно найти решение. Я,подключила только к планшету, попробую подключить к компьютеру стационара. О плохих достоинствах говорить не буду. Прогресс не стоит на месте. Я сама случайно узнала,что есть двухсторонняя флешка. Значит нужно с ней работать. И включать мозги. Если будет все норме я,выйду и расскажу о проделанной работе. И не нужно на флешку катить бочку,нужно просто разобраться,а то что она навороченная- это точно.