Відгуки покупців про Намет дитячий палатка ігрова для дітей складний будиночок для хлопчика дівчинки для ігор в будинку на вулиці ігровий вігвам в комплекті сумка Індіанці DobraMAMA Бежевий 66922
Є в наявності
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: opsale
Гарний намет
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого дитячого намету. Дуже приємно, що товар вам сподобався та відповідає очікуванням. Раді, що обрали саме нашу продукцію для дитячих ігор. Нехай намет дарує дітям багато радості та затишних моментів гри.
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Якісний, просторий , гарний ) все сподобалось, дякую! Дуже швидко відправили
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку нашого намету! Раді, що якість, простір і зовнішній вигляд повністю виправдали очікування, а відправка була швидкою. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо дітям багато приємних і веселих ігор з новим будиночком!
- Юля И***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Намет дуже класний. Збирається дуже легко, зручна сумочка у комплекті. Якість гарна. Дитині дуже сподобалась
- Продавець opsale
Дякуємо за такий теплий відгук та високу оцінку намету. Раді, що збирання виявилося простим, сумка зручною, а якість такий, як очікували. Особливо приємно, що дитині сподобалося гратися в будиночку. Бажаємо багато затишних і веселих ігор!
- Ковтун Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Дуже класний, дитині дуже сподобався. Якісний щільний матеріал, легкий у збірці. Просторий і дуже красивий.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та довіру до товару. Раді, що намет сподобався дитині й виправдав очікування за якістю, зручністю зборки та зовнішнім виглядом. Нехай ігровий будиночок дарує багато радості, затишку та цікавих ігор щодня. Завжди раді бути корисними!
- Щеневська Т***Відгук від покупця. Продавець: opsale
намет Дітям сподобався!
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що намет сподобався дітям і приносить задоволення під час ігор. Цей товар створений саме для затишних і веселих ігор вдома та на вулиці. Бажаємо приємного користування та яскравих вражень дітям!
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Купляли намет дитині на подарунок,якість сподобалась.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Намет чудовий. Якість відмінна. Вартує своїх коштів. Підійде як для хлопчика, так і для дівчинки.
- Переваги:
- Хороша якість.
- Продавець opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Купували на день народження.
Приємний варіант.
Прийшла без недоліків.
Сподобалась ідея та розміри.
Доставка вчасно зроблена, навіть на день раніше від прогнозів.
Дякуємо- Продавець opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: opsale
Норм. Дитині сподобалось.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою, приємного користування. Гарного дня!
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Все відповідає фото і опису.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Дуже сподобалась, комфортна, світла, гарна тканина, тільки немає розміру палатки, орієнтувалася по відгукам.
- Недоліки:
- Немає розміру палатки
- Продавець opsale
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Брала на подарунок, кажуть, клас
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: opsale
дитині 2 рочки сподобалось
- Переваги:
- легка в збирання
- Недоліки:
- у опису немає розмірів намету
- Продавець opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта. Розміри намету знаходяться на фото.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: opsale
Взяли вігвам для дитини тоді ще 1,5 року.
Зараз донці 2 роки й вона з задоволенням майже щодня в ньому бавиться.
Обирали за критеріями: чистка транспортування й площа, яку займає виріб. За свою ціну - неймовірна річ- Переваги:
- Легко транспортувати, розкласти може одна людина, матеріал швидко очистити можна навіть вологими серветками
- Недоліки:
- Шви в місцях для кріплень прийшлось поновлювати, але це швидше питання до нашої дитини
- Гудзало Т***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Сама палатка хороша, дитині дуже сподобалося, весь час хоче там проводити але товар прийшов порваний по шву у 2 місцях
- Позднякова О***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Дополняю свой отзыв фото), ребенку очень понравилось!
- Позднякова О***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Купили на подарок , пока еще не собирали . Чехол в который упакован вигвам пришел в какой то грязи или мазуте, внутри вигвам чистый. Перезаказывать не стали , надеемся отстирается.
- Переваги:
- Легкий и не громоздкий .
- Недоліки:
- Упаковка
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Замовлення прийшло вчасно. Сам намет виконаний з якісної тканини у два шари. Я задоволена. Ще не збирала, так як це подарунок до Свята Миколая. Можливо доповню пізніше.
- Переваги:
- Двошарова тканина, міцний
- Недоліки:
- Не виявила покищо
- Продавець opsale
- Виктория Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Отличная палатка за свои деньги
- Продавець opsale
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Зоряна Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Все супер! Покупкою задоволена. Доставка швидка, збирається дуже легко, матеріал якісний. Місця багато не займає.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Вігвам чудовий за свої гроші. Тепер в нас дома ціле індіанське племя.
- Переваги:
- Гарна, якісна
- Продавець opsale
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Гарна палактка середньої якості. Для неї потрібно мало місця, тому в нашу крватиру підйшла ідеально. Практична для дитячих ігор, тому тепер діти зайняті живими іграми і менше сидять в телефонах. Рекомендую!
- Переваги:
- Ціна-якість
- Продавець opsale
- Орест В***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Дитина наметом задоволена, грається залюбки тому палатка свою функцію виконує. Складаєтсья досить легко, займає не багато місця. Загалом гарний намет!
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Добре зшитий, якісний та міцний намет. Легко складаєтсья та займає не багато місця.
- Переваги:
- Якість, практичність та особливо ціна
- Продавець opsale
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!