Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Килимок кухонний нековзний килим для кухні килимки на гумовій основі для підлоги захисне покриття на підлогу робочої зони дому кухні коридору передпокою підлоговий безворсовий щільний міцний водостійкий мийний для квартири 1924708 67×200 см світло-сірий

Оцінка користувачів 5/5
на основі 33 відгуки
  • Наталия А***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.67. Основний колір: Сірий

Килимок сподобався, рекомендую.

Переваги:
    Гарна якість
  • Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Коричневий

Килимок сподобався. Зовнішній вигляд відповідає опису і фото.

Переваги:
    Не ковзається, не маркий
    Недоліки:
    Не побачила
  • Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Чорний

Рекомендую, килим вартий уваги

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.67. Основний колір: Чорний

Товаром задоволені

• Света П***

Килим чудовий.

• Лариса Н***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.67. Основний колір: Світло-сірий

Гарний

• Светлана Г***

Супер!

Переваги:
    Не скользит, красивый и уютный
  • Екатерина А***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Світло-сірий

Если у вас есть кот, то это идеальная дорожка... Точит об неё когди, а следов не остаётся!)

Переваги:
    Прочная
    Недоліки:
    Жесткая
  • Олена П***

Коврик доставили очень быстро.Все ок ,продавца рекомендую. Велике дякую

Переваги:
    Красота,качество...
  • Ігор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Сірий

• Лилия
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Світло-коричневий

Дуже якісний!
    Дякую!

Переваги:
    Гарний, без запаху
    Недоліки:
    Не має
  • Тетяна П***

Килим сподобався. Гарної якості. На плитці не ковзає, гарно прилягає. Дякую за швидку доставку

• Тетяна Т***

Коврик понравился. Качество хорошое, не маркий, не скользит по плитке, ногам стало теплее, а в кухне уютнее. Спасибо.

Переваги:
    Качество.
    Недоліки:
    Цена (на мой взгляд).
  • Анна П***

Дуже зружний, стильний килимок. Основна задача була під офісне крісло і щоб пережив кігті кішки, поки з задачею справляється.

• Тетяна Т***

Чудовий килим, практичний, підійде кухня, передпокій.

Переваги:
    Практичний, не маркий, підходить під будь якого інтер'єру.
  • Ольга А***

Чудовий коврик на кухню: хорошої якості, не ковзає, кольори контрасні,

Переваги:
    Якість-ціна
    Недоліки:
    Не бачу
  • Марія Б***

Замовляю вдруге, подрузі. Подобається.

• Олена Б***

Якість килима хороша. Низ прориезинений, що добре підходить для кухні.

Переваги:
    Безворсовий, прорезинений.
    Недоліки:
    Немає.
  • Марія Б***

Гарний килимок для кухні. По розміру. Все, як на фото всі описі. Рекомендую. Не сковзається.

Переваги:
    Гарний. Прийшов швидко.все акуратно.
    Недоліки:
    Немає.
  • Анастасия А***

Гарний та якісний килим, дякую!

Переваги:
    на гумовій основі
  • Ірина

Килимок елегантний та стильний, чудово вписався в мій інтер'єр. Не ковзає, вирівнявся за декілька хвилин.
    Продавцем дуже задоволена, упаковка відмінна, працюють професійно та оперативно. Дякую, дуже приємно.

Переваги:
    Якість, ціна, обслуговування
  • Юлия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.5 x 0.8. Основний колір: Коричневий

Килим дуже сподобався! Дякую

Переваги:
    Чудовий дизайн, не ковзає, добре прибирається
    Недоліки:
    Не має
  • Диана П***

Дякую за швидку доставку. Товар відповідає опису. Гарно вписався в мій інтер'єр.

Переваги:
    Одні плюси.
  • Виктория И***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.5 x 0.8. Основний колір: Світло-сірий

Чудовий килим, він навіть краще, ніж очікувала

• Наталья Ж***

Сподобався

• Дзигора В***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.67. Основний колір: Бежевий

Килимок дуже сподобався, якість відмінна, гарно вписався на кухні.

Переваги:
    Не ковзає по підлозі.
    Недоліки:
    Не має
  • Татьяна А***

Очень понравился коврик, цвет лучше смотрится,чем на картинке, лёгкий, не скользит, хочу заказать ещё один такой же. Советую кто ещё сомневается купить или не. Не пожалеете.

Переваги:
    Не скользящий, лёгкий, легко сметать с неё.
  • Олеся І***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.4 x 1. Основний колір: Світло-сірий

Килим дуже сподобався! Дякую

Переваги:
    Чудовий дизайн, не ковзає по плитці, добре прибирається, создає атмосферу тепла та уюту в квартирі і ніжкам тепліше
    Недоліки:
    Не має
    • Олена Г***

Скажіть, будь ласка, запах є?

• Юля Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.67. Основний колір: Коричневий

Гарної якості килимок! Вживу колір насиченіший і ще красивіший. Покупкою задоволена, доставлено швидко!

• Наталія М***

Чудовий килимок .Раджу .

Переваги:
    Гарно замітається, легко затерається .Міцно тримається на плитці. По кольору відповідає з фото.По краях не задерається .Вперше купувала доріжку через Розетку .Не помилилась. Обслуговування гарне .
    Недоліки:
    .Користуюсь два місяці ., пока нічого не замітила.
  • Вита С***

Все сподобалось! Відповідає фото.

Переваги:
    Гарний
  • Ірина С***

Сподобався , точно як на фото , приємний світло сірий колір, ворсу немає

Переваги:
    Гарно замітати
  • Ольга Ф***

Дуже якісний товар, покупкою задоволена.

Переваги:
    якісний товар