- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: Purple
Навушники супер, брав для своєї похресниці, то задоволена на всі 100%, казала мені, що в живу ці навушники ще набагато гарніше виглядають ніж по фото, а звук у них казала, що прекрасно чудовий.
- Продавець M Energy
Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Purple
Якісний звук, гарний дизайн, довго тримають заряд
- Переваги:
- красивий дизайн
- Недоліки:
- коробка трохи пом'ята
- Віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: Simple Trade. Колір: White
Зручні в користуванні, у вусі сидять відмінно, у комплекті чотири розміри вакуумних насадок. Мікрофон чудовий - співрозмовник чує добре, як по гучномовцю. Правда саме у моделі в цьому кольорі (білому) буває брак - в моєму випадку правий навушник не тримав заряд (робота до 50 хв.) коли лівий працював до 5 годин, бокс для навушників розряджався після першого заряду навушників. Звернувся до продавця і провели заміну.
З отриманими - все добре, в режимі очікування до 8 год, прослуховування музики до 3-х годин. До повного заряду навушників знімає лише 7 відсотків заряду боксу.- Переваги:
- Легкі, якість звуку, якісний звук мікрофону, зручність управління.
- Недоліки:
- Інколи брак по якості вмонтованих акб.
- Продавець TradeOne
Вікторе дякую за розуміння та терпіння) !
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Simple Trade. Колір: White
Дуже прикро, але товар отримав, який вже хтось відкривав. Причому запакований був дуже не акуратно: плівки на пакуванні не було взагалі, як на новому товарі, на прозорому пластику видно відбитки пальців, подряпини, силіконовий мотузок взагалі зав'язаний на вузол, пошкоджене паперове пакування ( не думаю, що так запакував виробник). Я брав на подарунок, але навіть не думав, що такий товар може надіслати "Розетка" чи інші продавці без попередження. Нажаль, всі ці недоліки виявив вже вдома, я дуже розчарований. Буду повертати.
- Недоліки:
- Прийшов товар, який вже раніше відкривали.
- Продавець TradeOne
Сергію перепрошую за не уважність персоналу, готові взяти всі витрати за пересилку в обидві сторони і відправити нові навушники. Контактні дані для повернення або обміну написав в приват
- Анастасія Х***Відгук від покупця. Продавець: Simple Trade. Колір: Purple
чудові навушники, та чарівний дизайн, звук взагалі бомба
- Переваги:
- настільки бомба, що ходжу в них кожен день
- Недоліки:
- настільки бомба шо оглохнути можна
- Катерина Ф***
Супер відгук))))