- Олександр У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Я 1.90, 105 кг. Користуюсь кріслом вже близько пів року. В цілому я ним задоволений, я незначні для мене мінуси, однак їх можна виправити. Серед них це підголовник який розташований, як на мене, занадто відкинутим назад, опиратися на нього зручно, тільки коли в лежите в кріслі, працювати сидя та тримати голову на підголовнику незручно. Однак цю проблему вирішує додаткова подушка яку я взяв від свого старого крісла.
Другий мінус, це те що підлокітники почали скрипіти коли на них є тиск, однак, думаю це теж можн вирішити, просто руки ще не дійшли.
Інших проблем помічено не було.- Переваги:
- Переважно зручно.
- Недоліки:
- Підголовник занадто відкинутий назад.
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Відгук довжиною в 3 роки.
Все почалося з того, що через проблеми з спиною, обиралось крісло вищого сегменту, яке мало бути топ по аергономіці і зручності. Мій погляд впав на данну модель, також розглядав ще модель з підставкою під ноги, але добре що не взяв.
І так, з плюсів це виготовлений каркас з металу, і одночасно це і мінус, тому що крісло дуже важке і занести його на 9 поверх з відключеннями світла, було ще тим викликом.
Після збору крісла, перше враження було позитивним, "якісне", металеве крісло, з сіткою, регулюваннями, що ще можна хотіти. АЛЕ на практиці все не так чудово.
1. Підлокотники - так як все з металу, то кожен паз повинен бути ідеально відфрізерований чи зварений, бо по іншому ці частинки просто не стануть одне до одного. Не знаю чи це тільки мені попалось таке адорабло чи це процес хромає виробництво, але відхилення по 5мм на підлокотниках я отримав, хоч як не старався рівно дожимати гвинти, постійно контролюючи рівність, в кінці отримував скривлену праву сторону.
Регулювання підлокотників також зроблено не якісно, механізми під час експлуатації розбиваються і гвинтики кріплення в середині, просто напросто відкручуються і все починає "гуляти". Звучить не складно і можна було б дожати викруткою. Але ж ні. ці гвинтики сховані під мʼяку основу підлокотника і добратись туди неможливо, так як воно приклеєно до пластивкової основи і доступу в середину немає.
Тому прийшлось зняти підлокотники і жити без них 1.5 роки.
2. Спинка - розмір спинки і рівні регулювання не підійдуть кожному, не дивлячись на універсальність. Якщо виставити так як мені треба (з підголовником), то підтримка поясниці буде в районі сідниць. Але знову ж таки, можна було приловчитись, пікласти подушку і можна було б жити. АЛЕ ні, спинка регулюється двома кнопками і при упорі спиною в спинку, ці кнопки самі вискакували і спинка опускалась на нижчу позицію, чим самим приходилось постійно поправляти спинку назад. Вирішення знайшлось, прийшлось вставити шматочки пластику в кнопки, щоб вони не могла натискатись, цим самим зафіксувавши їх.
3. Сидіння - сидіння регулюється по вильоту і це якби плюс, АЛЕ через те що в середині між зубчиками на направляючій, страшенний люфт, то при поправлянні сідниць, просто стукається метал об метал і видає гучний звук, який вночі може бути неприємним для ближніх.
4. Мехізми регулювання - побудовані на тросиках, і все було б добре, якби за 3 роки не порвався тросик фіксації кута нахилу спинки. Зрозуміло, що таких розхідників ніде не знайдеш і прийшлось колхозити щось своє, так як спинка не фіксується, а до крісля качалки я ще не доріс.
Як би я не старався знайти плюси в цьому кріслі, їх тупо немає, тому з мінусів:
1. Ціна - ціна на січень 2023 року, коли я купив це крісло, була в діапазоні з топовими ігровими кріслами в яких геймери сидять по 16 годин. В своєму я не можу просидіти більше 4 годин.
2. Сітка на сидінні - швидко вмʼялась при вазі 80кг
3. Все люфтить, скрипить
4. Занадто важке. Краще б ці затрати на суцільний металевий каркас витратили на інші, більш якісні комплектуючі.- Переваги:
- Недоліки:
- Ціна, якість збірки, металевий каркас
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: O-trade. Колір: Сірий
Гарне крісло, всепідлаштував і ідеально підійшло під мій зріст 186 см і пропорції тіла(ноги довші).
- Переваги:
- Регулюється, наче міцне
- Недоліки:
- Вага
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Крісло гарне, але я чомусь не можу регулювати кут нахилу підголівника. Я не знаю з чим це пов'язано. А все інше мені сподобалось.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хороше крісло, правда чуть високе
- Гліб С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Вы зачем про цвет наврали? Некрасиво
- Переваги:
- Все, кроме цвета, просто супер. Качественно сделан.
- Недоліки:
- Цвет на картинке не соответствует тому, что привезли
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Ростислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Стулом я, в общем, доволен. Доставили быстро, но сиденье пришло не светло-серого цвета, а тёмно-серого/синего цвета. Мне этот цвет подошел, поэтому возвращать не стал, но советую убедится при получении тех ли цветов спинка и сиденье.
- Переваги:
- Удобный, прочный стул с хорошим качеством деталей; просторное сидение; приличное количество регулировок.
- Недоліки:
- Наклон спинки не регулируется под острые углы, т.е. минимальный угол с сиденьем составляет около 100 градусов и может только увеличиваться. В любом случае, более регулируемого стула я на украинском рынке товаров не нашел, поэтому рад и этому.
- Алексей К***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Качество кресла отменное, единственный его минус - высота. Мой рост 190 и в самом низком положении сидушки, ноги порой висят, а чтобы опереться локтями о стол приходиться чрезмерно горбатится. В самом верхнем положении он вовсе приврящается в барный стул...
- Переваги:
- Качество сборки
- Недоліки:
- Очень высокое
- ДмитроПродавець: Rozetka. Колір: Сірий
Зручне крісло , надає можливість розвантажити спину , цікава якість.
- ДмитроПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Цікавий вибір , надає можливість нормально розвантажити спину. Гарна якість.