Великий розпродаж. До -60% на усе для навчання та життя

Відгуки покупців про Комплект вимірювальних приладів 4 в 1, РН-метр + солемір / кондуктометр TDS / EC-метр E-2, набір 4 в 1, 3309752

Оцінка користувачів 3.67/5
на основі 4 відгуки
  • Геннадий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SibiuS

У продовженні свого попереднього відгуку. Професійно та досить бистро, зв'язалися та запропонували, для вирішення питання, замінити пристрій на новий. Приємно здивували та не залишили осторонь. Дякую.

Переваги:
    Підтримка
    Недоліки:
    Все добре
    • Продавець  SibiuS

Доброго дня. Щиро дякуємо, що знайшли час доповнити свій попередній відгук.

Для нас дуже важливо, щоб кожен покупець залишався задоволений не лише товаром, а й рівнем обслуговування. Саме тому ми завжди намагаємося оперативно допомогти, якщо виникають будь-які питання.

Дякуємо за довіру та бажаємо, щоб новий прилад служив Вам довго і бездоганно!

• Геннадий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SibiuS

Під час відправлення, не перевіряють працездатність та належний стан пристроїв. У результаті отримав не справний прилад, ще й з зіпсованими контактами відсіку батарей, які входять до комплекту.

Переваги:
    Прикро не знайшов
    Недоліки:
    Зіпсовані клеми відсіку для батарейок
    • Продавець  SibiuS

Доброго дня. Дякуємо за відгук.
      Нам прикро, що у Вас виникла така ситуація.

Хочемо лише уточнити, що перед відправленням ми обов'язково перевіряємо працездатність усіх приладів шляхом першого ввімкнення. Якщо пристрій успішно проходить таку перевірку, додатковий огляд відсіку для батарейок не проводиться.

На всі прилади поширюється гарантійний термін, тому якщо після отримання Ви виявили несправність або інший недолік, достатньо було звернутися до нас. Наш менеджер обов'язково допоміг би вирішити це питання.

Очікуйте, будь ласка, наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом, щоб допомогти у вирішенні цього питання.

• Ирина И***

Дякую. Приладпрацює добре

• Продавець  SibiuS

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що комплект вимірювальних приладів добре працює та виправдав Ваші очікування. Бажаємо зручного користування!

• Костянтин Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SibiuS

TDS/EC-метр коеф. 0,5. Купував цей набір, щоб впевнитись в якості одеської води з крана. Значення мінералізації 260 ppm і pH 6,95 вважаю досить гарними показниками, щоб не бігать до бювету, а пити з крана, як в дитинстві. Хіба що після аварій трубопроводу, коли тече бруд. Може, в майбутньому ці прилади і калібруватиму, але не терміново.

Переваги:
    Відкалібровано з магазину.
    Недоліки:
    Поки не знаю.
    • Продавець  SibiuS

Дякую Вам за замовлення і відгук :) Приємного користування!