- Іванна П***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Дякую. Дуже гарний горщик, все працює, гарне обслуговування, швидка доставка, рекомендую)
- Переваги:
- Дитині сподобався)
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Горщик гарної якості, має різкольорову підсвітку звуки змивання води.
- Переваги:
- Дуже схожий на справжній унітаз та має звукові ефекти.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Сніжана Б***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Чудове рішення для періоду між горщиком та унітазом.Доньці три роки,полюбився унітазік їй відразу.По висоті-відмінно,звук зливу-це гра для донечки та інтерес ,відчуває себе дорослою!
І звісно менеджер-обслуговування супер!Дякую! - Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Чудовий горщик! Якісний. Дуже милий котик, дитина оцінила, знизу є гумові присоски які класно фіксують горщик на кафельній підлозі. Пластик виробу якісний, не смердить. Зручний зʼємний резервуар. Товар був добре запакований. Продавець дуже відповідальний, дякую! Швидко відповідає, надав чеки в електронному вигляді, ми задоволені!
- Переваги:
- Товар якісний, продавець відповідальний
- Надія М***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Швидко і вчасно відправлено
- Переваги:
- Зручний і дуже спдобався сину
- Недоліки:
- нема
- Алина Л***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Быстрая отправка и коммуникация.
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Замовили товар ввечері, вранці зателефонували, все Уточнили і відправили товар. Прийшов товар на наступний день. Все як заявлено у описі товару. Дякую за гарне обслуговування і швидку доставку.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
5 із 5
Дуже гарний - Тетяна Н***Продавець: Bube Toys
Дякую за чудовий горщик! Сину дуже сподобався! Все прийшло в гарному, цілому стані! Особливо хочу подякувати менеджеру! Дуже приємний у спілкуванні, все детально розповів, уточнив, скинув всі дані про відправку! Дякую дуже❤️❤️
Рекомендую, купуйте не пошкодуєте!- Переваги:
- Гарний