- Валявский АндрейВідгук від покупця. Продавець: SmatX
На відміну від сяомі втягує добре. Задоволені
- Продавець SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Виправдав очікування, товаром задоволений.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Василина КарпинВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Через два місяці використання перестала працювати основна щітка. Не крутиться турбо щітка і не світить підсвітка. Користуватись можу лише насадкою для меблів або щілинною. Писала продавцеві, але на моє повідомлення не відреагували. До цієї проблеми пилососом була дуже задоволена. Зручний і добре тягне.
- Переваги:
- Дуже зручний і добре пилососить.
- Недоліки:
- Перестала працювати основна щітка після двох місяців використання.
- Продавець SmatX
Доброго дня. Вибачте, будь ласка, за затримку з відповіддю. Чекайте, наш менеджер вам зателефонує для вирішення вашого питання.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Пылесос классный, хорошо втягивает даже на первой скорости, легкий, щетка отличная, на щетке подсветка, как раз для нынешних времен, когда свет откл, пользуюсь неделю, всем довольна , рекомендую
- Переваги:
- легкий, удобный, мощный
- Эльмира ХодакВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Пылесос удобный, лёгкий, мощный, только зарядное устройство не было в комплекте и как батарею заряжать.
- Продавець SmatX
Вітаємо. Дякуємо за відгук. З вами терміново звʼяжеться менеджер для вирішення питання з зарядним пристроєм.
- Оксана СтойкаВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Зручний, легкий, тихий, втягучий пил, світиться щітка, немає світла, пофіг, а він працює! Рекомендасьон!!!!
- Переваги:
- Зручний
- Алина МитрикВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Все супер, все швитко приїхало, потужний , особливо турбо режим, легкий. Навіть дітям подобається пилососити тепер.
- Марина ВосколовичВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Швидко відправили. Пилосос гарний, добре тягне,все вішається на стіну. Сподіваюсь слугуватиме довго. Подарунок теж приємно)
- Переваги:
- Добре тягне
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець SmatX
Дякуємо за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили оперативність нашої роботи. Цінуємо Вашу довіру та рекомендації
- Олег КаличакВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Класний пилосос, дуже зручний та легкий в користуванні. Особливо добре збирає бруд на вищій потужності. Дружина дуже задоволена. Надіюсь послужить.
- Продавець SmatX
- Олександра КоваленкоВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Пилосос сподобався. Добре пилососить. На турбо режимі взагалі супер пилосить, але витрачає в два рази більше заряду. Ще й подаруно прийшов в комплекті, дякую.
- Продавець SmatX
Дякуємо вам за відгук. Будемо знову раді вас бачити в нашому інтернет-магазині!
- Василина ЯрошенкоВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Пилосос перевершив всі мої очікування. Потужний, легкий, зроблений з якісного пластику, не воняє. Щітка з підсвіткою, дуже маневрена, акум тримає заряд добре, на квартиру вистачає на два три рази. Дуже класна річ, всім раджу хто шукає безротовий пилосос.
- Продавець SmatX
Щиро вдячні Вам за такий позитивний відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Повертайтеся за новими покупками.
- Іван ШевчукВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Пилосос легкий, зручний і надзвичайно маневрений – дістатися важкодоступних місць тепер не проблема. Підсвітка на насадці – просто знахідка, особливо для прибирання під меблями, де зазвичай темно. Заряд тримається добре, вистачає на кілька прибирань у невеликій квартирі . Пилосос працює тихо, але потужність всмоктування при цьому відмінна.
- Продавець SmatX
Щиро вдячні вам за такий змістовний відгук! Цей девайс дійсно відмінно робить свою роботу. І нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Татьяна КоваленкоВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Пилісос пилососе, свою роботу робить. Килим звісно з великим ворсом не тягне, але такі задачі йому і не ставили.
- Переваги:
- Підсвітка на щітці, в темних містах гарно видно бруд
- Продавець SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук!
- Виктория БойкоВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Гарний пилосмок. Зручно, що без проводів. Швидка доставка. Мінусів поки не бачу.
- Продавець SmatX
- Іван ПетренкоВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Купляв жінці на подарунок. Жінка довольна, провідний потужний пилосос тепер стоїть без діла.
Мінус: слабкувати на першому режимі, на турбо норм.- Продавець SmatX
Вітаємо! Щиро вдячні Вам за відгук.
- Артем ПавленкоВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Норм пилосос, є два режими, на турбо справляється добре. На першому режимі килим поганенько тягне.
Дякуємо за Ваш відгук!)
- Юлія ЧерненкоВідгук від покупця. Продавець: SmatX
В цілому всі свої функції виконує. Хватає на турборежимі пропилосостити три кімнатну квартиру на одному заряді.
- Переваги:
- Хороший пилосос.
- Недоліки:
- Акумулятор заряджається не дуже швидко, краще ставити на ніч на повну зарядку, не перед самим прибиранням.
- Продавець SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!) Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Володимир ЛитвиненкоВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Чудовий вертикальний пилосос, особливо якщо у вас діти чи домашні тварини. Швидко справляється з шерстю та дрібним сміттям, а відсутність дротів робить прибирання ще простішим.
- Продавець SmatX
- Оксана ДовгінкаВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Дуже зручний у використанні, легкий, без запаху та шуму. Працює на акумуляторі, що значно полегшує прибирання при відсутності світла.
- Ігор КуликВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Все норм, ще й ваги
- Продавець SmatX
Дякуємо за позитивний відгук!
- Александр МаксименкоВідгук від покупця. Продавець: SmatX
відмінна річ, дружина щаслива