- AI аналіз відгуків129 відгуків: 85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Сподобалось, сушить і прибирає запах, спокійний режим сушки.
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Микола Н***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Користувався всю зиму. Проблем не виявив.
- Переваги:
- Свої функції виконує
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Купувала чоловіку на роботу, задоволені 100%. Сушка виконує свої функціі
- Карина В***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Швидка доставка. Гарна сушарка для взуття
- Переваги:
- Працює
- Анжеліка Д***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Зі своєю задачею справляється
- Переваги:
- ціна
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Досить не погана та продумана річ загалом...
Але в мене відверто кажучи з коробки дещо грілась не так як очікував загалом та ще під час руху ніби щось інколи бовталось та люфтило всередині. Що виявилось: просто потрібно було підтягнути два гвинтики фіксуючих сам корпус і тим самим затискаючи плотніше між пластиком сам радіатор що в свою чергу як виявилось краще розповсюджував тепло на корпус, тож все люфт майже пропав і відразу грітись стало дещо краще. Але на тому не зупинившись зрозумівши простий принцип роботи та дещо як на мене криву збірку додатково: розібрав, схемку покрив спеціальним лаком для схем, вирівняв функційно проводку щоб не перетиналась, два діоди які чомусь візуально криво були загнуті під схемку що очевидно зменшувало освітлення у/ф по корпусу, тобто діоди мали бути рівно що відразу очевидно покращило яскравість у/ф по корпусу зовні.
Але з самого цікавого: додав звісно дозовано супертермопровідну пасту для проца на три точки з'єднання з корпусом металевої пластини (радіатора) що на подив додало на корпус до ~ ( 10% t°) в верхній частині, та в нижній частині ~( 20% t°) та очевидно вже в нуль припрало люфт між пластиком та радіатором прибравши всі шуми при трясінні, ну і звісно всі гвинтики на фіксатар та під лак.
Тут скажу так: якби виробник додавав таку дорогу термопасту відразу де ціна мікро тюбика як 4 такі сушарки, то ціна булаб зовсім інша, тож така собі історія.
Висновок: досить непогано продумана конструкція та функціонал з досить хорошою якістю матеріалів, але всеж очевидно десь трапляється не якісна саме збірка що очевидно легко виправити. Зрозуміло що досконалості нема меж і доклавщи фантазію такі гаджети можна не впливаючи на інженерні розрахунки навантажень всеж дещо покращити, але це на поціновувача і вже зовсім інша історія.- Переваги:
- Функціональність, компактність, дизайн.
- Недоліки:
- Як на мене то ні.
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за приділений час та розгорнутий відгук! Для нас дуже цінно отримати такий фідбек! Будь ласка, будьте обережні у ваших експериментах:)
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Сушит хорошо и быстро. Обувь не перегревает. Очень довольны. Рекомендую.
- Переваги:
- Компактная. Без запаха пластика. При нагревании становится комфортной тёплой температуры, не кипяток. За 3-4 часа высушила мокрые внутри кроссовки.
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Чудова сушка для взуття. Після дешевих аналогів відчувається різниця: краще прогріває, додатково дизенфікує взуття (що для мене дуже важливо). Також хочу відмітити гарну якість матеріалу, з якого виготовлена, і зборку. Знову ж у порівнянні з тим, що було до цього. Рекомендую
- Переваги:
- швидко висушує, дизенфікує
- Міша К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Норм
- Евгения С***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Супер сушарка. Добре нагріває, сушила нею сноубордичні боти та рукавички для катання. Все супер працює. Для поїздок в гори закордон те, що треба, бо в них сушарки не завжди є, а якщо є, далеко не завжди гріють. Боти залишаєш на ніч, зранку мокрі. Тому такі сушарки - це вихід і ваш комфорт
- Переваги:
- Добре гріє, мобільна
- ІванВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Сушарки в користуванні місяць, нарікань нема. Працюють справно.
- Переваги:
- Свою функцію виконує за ніч.
- Недоліки:
- Не помітив .
- Продавець SBT group
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Пристрій зі своїми задачами справляється чудово, зауважень немає.
- Лучук Т***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Потрібна річ,особливо у осінньо-зимову пору.Гарно просушує взуття,сподіваюсь і дезинфікує також.
- Переваги:
- Усуває неприємні запахи
- Недоліки:
- Не помітила поки що
- Продавець SBT group
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Гарна сушарка, повністю відпрацьовує свій функціонал.
- Переваги:
- Зручна у використанні
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Дякую за корисний пристрій, часто виручає як у холодну вогку пору, так і в спеку, коли треба дезінфікувати пропочене взуття
- Переваги:
- Сушить, дезінфікує, компактний
- Недоліки:
- Не так недолік, як побажання: ще один подібний придбала б на usb
- Продавець SBT group
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Після трьох місяців використання тільки позитивні емоції. Приємні враження від роботи магазину: товар якісний, доставка швидка.
- Переваги:
- Товар відповідає опису.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук! Приємного користування!
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Велика площа обігріву - взуття висихає швидше та рівномірно, без розводів.
- Продавець SBT group
- Артур Н***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Сушить взуття ефектвно та безпечно, без перегріву, не псує тканину чи шкіру.
- Ілля К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Отримав сушарку. Все працює, як зазначено на на сайті. Жодних проблем, хороший прилад. Дякую
- Деніс П***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Добре сушить різне взуття: кросівки, мокасини, туфлі та чоботи з різних матеріалів.
- Продавець SBT group
Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Дарья Б***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Якісна та надійна сушарка. Дякую, покупкою задоволена.
- Геннадий К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Хорошо просушивает, кожаную обувь не портит. Рекомендую!
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Сушка гарна, вже замовила 2-гу таку, щоб одночасно сушити 2 пари взуття. Користуємося постійно, кожного дня. Свої функції виконує.
- Алексей Т***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Гарна
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що вам сподобалась сушарка дял взуття! Приємного користування!
- Крахмалёва А***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Зручна та корисна річ за прийнятною ціною!
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді що задоволені роботою сушарки для взуття! Приємного користування!
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Зручний у використанні і добре сушить
- Бенедис Т***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Все відповідає дійсності. Сушарка працює, швидко нагрівається, дуже гарно сушить взуття. Використовую її на постійній основі, особливо для буців дитини, які після тренування завжди мокрі. Рекомендую!
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Не має
- Продавець SBT group
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Швидко отримала!Товар якісний! Працює добре!
- Олег Х***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Сушарка відповідае опису. Всім рекомендую
- Переваги:
- Компактна в робочому стані.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець SBT group
- Валерий С***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Робе чудово
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Компактна та зручна
- Пилип Ф***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Жовтий
Сушарка працює на всі свої кошти, висушує відмінно, та кабелі не переламуються. Та немає такого недоліку, коли заштовхуєш вглиб до пальців, а в п'яті все вологе, тут просушує
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Гарна сушарка, працює як треба, задоволений.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Хорошо просушивают обувь, если не полностью мокрая от дождя. От влажности ноги, за ночь высушивают полностью.
- Переваги:
- Выполняют свою функцию.
- Недоліки:
- Время покажет.
- Продавець SBT group
- Катерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Все супер
- Іван У***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Швидко прийшла, працює без нарікань