Відгуки покупців про Комплект постільної білизни Вілюта ранфорс 22198 Родинний
Немає в наявності
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Постіль гарна, якісна
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Ми раді, що ви задоволені якістю постільної білизни. Бажаємо вам приємного користування!
- О. А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Хорошее, красивое, яркое. Всегда беру постельное этой фирмы.
- Переваги:
- Цена, качество, внешний вид
- Недоліки:
- Нельзя выбрать размер наволочки
Представник постачальникаДякуємо за ваш позитивний відгук і довіру до нашої продукції! Ми раді, що ви задоволені ціною, якістю та зовнішнім виглядом нашого постільного білизни.
Ми також цінуємо ваші зауваження і працюємо над впровадженням можливості замовлення комплектів з наволочками різних розмірів. Сподіваємося, що незабаром зможемо запропонувати вам ще більше зручних варіантів.
Дякуємо, що залишаєтеся з нами!
- Снежана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Найкраща постільна білизна, гарний принт та хороша якість за таку ціна. Тепер буду завжди брати постіль данної фірми.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки немає
- Лілія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Дуже задоволена, чудова білизна
Дуже задоволена
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Сегодня забрала комплект) Качество как всегда супер, только цвет чуть темнее чем на картинке, но я довольна. Я всё время беру эту фирму, себе и ребёнку) Вся семья довольна.
- Переваги:
- Качество
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ
Постіль приїхала добре запакованою та досить оперативно. Через невеликий отвір в підковдрі шов розійшовся, бо заправляти велику ковдру незручно, проте загалом шви в білизні оброблені добре, нитки не стирчать. Користуюся 8 місяців, колір стійкий після багатократного прання. Загалом постіль хороша, за потреби візьму ще один-два комплекти — за свої гроші супер.
- Переваги:
- Досить зносостійка тканина і колір, добре переться. Топ за свої гроші
- Недоліки:
- Хотілося б резинку в простині та більший отвір в підковдрі
- Продавець ЗАТИШНА НІЧ
Дякуємо за Ваш відгук!
- Інна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Гарна постіль
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Чудова білизна, в житті ще краща ніж на фото.
А от сервіс Розетки пробив чергове дно, через помилки то сайту, то операторів, то працівників на складах три рази по неї ходили в пункт видачі. - Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Хорошая постель. Дочка довольна