- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Healthy Snacks. Загальна вага: 1000. Упаковка: Вакуумна упаковка
Очікувала кращої якості продукції та упаковки.Усі фініки передавлені в одну якусь масу,начебто по них катком пройшлись.Відривала по шматкам.На смак норм.
- Переваги:
- Якість обслуговування, швидка доставка.
- Недоліки:
- Не танцюйте на фініках
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Healthy Snacks. Загальна вага: 1000. Упаковка: Вакуумна упаковка
Товар якісний, хороша упаковка, швидка доставка.
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Десна. Загальна вага: 500
Просто исключительный. Вкусно.
- Аліна Ф***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет
Гарні фіники. Солодки.
- Продавець НАТАЛ
Аліна, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Георгій Б***Відгук від покупця. Продавець: Десна. Загальна вага: 500
Дуже смачний. Добра заміна десертам в екстремальних умовах сучасності. Буду брати ще.
- Переваги:
- Смак
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Десна. Загальна вага: 500
Смачний, майже весь ціленький
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500. Упаковка: Паперовий пакет
- Продавець НАТАЛ
Дмитро, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Десна. Загальна вага: 500
Фініки смачні, "грубі". Але візуально нема різниці між "без шоколаду" і "фінік шоколадний". Поясніть де там шоколад? Чи я чогось не розумію... Ціна порадувала, тому особих претензій не маю . Але все ж цікаво: чому "фінік шоколадний"?
- Переваги:
- Ціна. Приємний смак.
- Недоліки:
- Не зрозуміти чому називається "шоколадний" ..
- Продавець Десна
Фінік «шоколадний» так називають не тому, що він містить шоколад, а через його смак і вигляд:
Смак — у деяких сортів фініків м’якоть має насичену солодкість із карамельно-шоколадними нотками. При дегустації вони нагадують шоколадні цукерки.
Колір — плоди темно-коричневі, блискучі, іноді майже чорні, що асоціюється з чорним шоколадом.
Маркетингова назва — виробники чи продавці часто додають «шоколадний», щоб підкреслити вишуканий смак і привабити покупців (так само є «медові», «карамельні» або «королівські» фініки).
Тобто це не окремий ботанічний вид, а скоріше сорт або торгова назва, яка підкреслює смакові властивості.
- марина д***Відгук від покупця. Продавець: Десна. Загальна вага: 500
Замечательные. Спасибо
- Переваги:
- Чистые, мягкие, крупные, в меру сладкие - одно удовольствие
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет
Якісний продукт, сумлінний продавець.
Рекомендую.- Переваги:
- Якість продукту, акційна ціна на момент замовлення
- Недоліки:
- Неспівпадіння бажань і можливостей
- Продавець НАТАЛ
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет
На товар знижка. Придбала вже в третій раз.Але чому він такий мокрий, прямо розчвяканий? Попередні рази був сухий та упакован у бумажний пакет, а зараз прийшов у целофані, в якому не можна зберігати. Більше замовляти не буду.
- Недоліки:
- Мокрі фініки
- Продавець НАТАЛ
Товар якісний, упаковка може бути різна для зберігання сухофруктів краще підійде скліний посуд або харчовий контейнер та в зберігянн в прохолодному місці.
Де робити наступне замовлення, вирішувати тільки Вам.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет
очень хорошие и вкусные финики.
- Продавець НАТАЛ
Світлана, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Ирина У***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет
Все один в один.Очень красивые и очень вкусные!!!
- Переваги:
- Не думала,что будет так много.Большое спасибо!
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець НАТАЛ
Ірина, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет
Добрый день. Купила 6 кг фиников, т.к. меньше нельзя было. Перед этим написала вопрос продавцу, обработаны ли они диоксидом серы, ответа не последовало. В итоге получила шесть пакетов по 1 кг, на вид все неплохие, одинакового размера, темно- коричневого цвета, но к сожалению при мытье сразу стало понятно что обработаны, и не только я думаю диоксидом, т.к. на поверхности воды жирная пленка и маленькие вкрапления, нерастворимые в воде. Кожица фиников при аккуратном мытье в теплой воде сразу облазит. Очень жаль, что большинство пишет отзывы о том , какие вкусные и сладкие они, а остальное не важно
- Продавець НАТАЛ
Доброго дня, виробник не указує данную інформацію. Це харчовий консерваторії, який використовується в харчовий промисловості повсюди. Він не заборонений. Якщо Вам потрібні повністю органічні продукти харчування, треба шукати такі. Ціна буде набагато дороже нажаль. Ці фініки якісні в своєму сегменті.
Замечательные финики,беру второй раз
- Продавець НАТАЛ
Ольга, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет
Все знову супер!
- Продавець НАТАЛ
Наталія, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет
Расфасованы в полимерные пакеты по 1 кг.
- Переваги:
- Финики
- Недоліки:
- Не бесконечные
- Продавець НАТАЛ
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет
Смачні фініки.
- Переваги:
- Смачні
- Виктория И***Відгук від покупця. Продавець: Десна. Загальна вага: 500
все сподобалось, смачні, добре упаковані
- глухов в***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500. Упаковка: Паперовий пакет
Объедение
- Переваги:
- Много
- Анжела А***Відгук від покупця. Продавець: Десна. Загальна вага: 500
Все сподобалось
- Переваги:
- Вага
- Недоліки:
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет
Фініки сподобались. Середнього розміру, більш-менш однакові, на смак нормальні. Дуже сухих чи зіпсованих не траплялося.
- Продавець НАТАЛ
Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Смачного!
Отримав замовлення своєчасно.
Невибаглива, зручна упаковка. Плоди смачні, солодкі.
Дяка постачальнику, дяка Розетці.
Товар рекомендую.- Переваги:
- Пакування, якість товару
- Недоліки:
- Кісточки
- Продавець НАТАЛ
Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Смачного! Ви замовляли Фініки з кісточками - то чому кісточки це недоліки?
- SergВідгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет
смачні, солодкі, натуральні ...
- Переваги:
- смачні
- Продавець НАТАЛ
Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Смачного!