Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Акумуляторна міні-ланцюгова пила MKT Supretto 2 аккумулятора в комплекті 6 дюймів цепок

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim

Буду писати по суті - це є китай тому шось мега очікувати не варто. Але для цієї цінової категорії нормальна пилка якщо її не насилувати кубанами по 20см то буде служити - розумійте шо це не повноцінна пилка вона служить шось десь підрізати шоб не ножовкою махатись а все швиденько.

Поради:
    - Змащуйне періодично мастилом ланц можна пензлем або просто в пляшці отвір зробіть в корку бо вона без автозмащування і як завтикати можна її просто спалити.
    - Не перегрівайте її дайте відпочити
    - Не перетягуйте ланц але і щоб не провисав і буде служити.

Що не зручно так це встановлення шини та натяг ланцюга це супер-напряжне і незручне китайське інженерне рішення. Раз зробіть і най буде зібрана :)

Комплект - кейс защолки добрі пластик добрий, два акума 20v розбірні думаю хто дружить з електрикою можна легко буде перепакувати, зарядне до акумів (стрьомне кітайське думаю довго не прослужить але наразі зарядив два акума і норм з індикатором черовне-зелене втикається прям в акумулятри штекером при зарядці гріється але не критично) викруточка, ключик рожковий, ланцюг в пакетику, полотно-шина з двох пластин на заклепках, короткий мануал на англ мові.

Загалом норм пилка для дачі і шоб не різати ножовкою а там час покаже. Дякую!

Переваги:
    Два акума, зручна
    Недоліки:
    У зібраному вигляні не поміщаєтсья в кейс :)
    • Продавець  MirJim

Доброго дня, Руслан!
      Дякуємо за змістовний відгук, Ви чудово описали всі нюанси користування пилкою, дали поради як правильно користуватись!
      Ми щиро вдачні Вам, це допоможе людям 100%.
      Ми раді що Вам пила сподобалась, нехай служить довго!

• Сергей В***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim

Найгірша покупка в моєму житті. Пилка жахлива, гріється, працює дуже дуже мало, акумулятори тупо іграшкові, той хто робив комплект напевно ніколи не працював в садку! НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ КУПЛЯТИ! Просто викинуті гроші на вітер! Буду вертати!!!

Переваги:

Доброго дня, Сергій.
      Ми намагались зв'язатись з Вами, але не отримали від Вас більш детального опису проблеми.
      Перед продажем товару, кожна пила перевіряється, також акумулятори заміряємо мультиметром на його ємність, та напругу, щоб все відповідало заявленим хар-кам. Ми так і не отримали від Вас звернення на повернення, або діагностику приладу, можливо Ви залишили цей відгук не розібравшись.
      Всі акумулятори протестовані перед продажем, і відповідають стандартам. Нагрів пили - це нормально, так як працює двигун і він виділяє тепло, треба робити преерив хочаб 10 хв роботи, 5 хв, відпочинку.

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim

Заряду 2х акумуляторів вистачає на 40хв роботи, на 3 годині роботи двигун перестав працювати.

Вітаємо Вас, Ігор.
      Заряд акумулятору залежить від діаметру гілок або дерева які Ви пиляєте, холодна погода (будь які акумулятори швидше розряджаються примінусовій температурі), так Ви користувались саме в зимню пору року, тому тривалість роботи аккумуляторів відповідає зимнім умовам.
      Для того щоб пила правильно і безвідмовно працювала потрібно завжди дотримуватись правил:
      - перед кожним використанням - змащувати ланцюг (не змащений ланцюг призводить до надмірного навантаження на двигун) можливо це і було причиною Вашого швидкого виходу з ладу.
      - дотримуватись допусків по діаметру гілок (дерева)
      - обов'язково контролювати натяг ланцюга - це також збільшує навантаження на двигун.

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim

Дуже не надійний апарат, акумулятора вистачає на 15 хвилин роботи, при перепилюванні 10 сантиметрової гілки двигун просто згорів.