- Ольга У***Відгук від покупця. Продавець: Krasa vashoho domu
Приватність зберігає
- Бондаренко А***Відгук від покупця. Продавець: Krasa vashoho domu
На мій смак - симпатична і ненав'язлива плівка, дуже гарно грає колір на підвіконні. Але! Невеличка частина плівки була якась загрубіла і не приставала до вікна належне. Я її причепила феном, але вона всеодно відходила, а через день відійшла вже більша частина.. В моєму випадку це не так критично, бо я розділила плівку на 4 частини і відшаровується лише одна. Але якби я нею повноцінно одне вікно заклеювала - вона би відшарувалась вся, треба було б садити на клей чи якось колхозити..
Сподіваюсь це тільки в мене така проблема виникла
Фото не дає розетка причепити, сильно важкі фотки телефон робить.
Щодо розмірів - вони такі, як вказано в описі. Справді, якщо у вас вікно більше - не підійде, заміряйте свої вікна..- Переваги:
- Дуже гарно переливається плівка; Дає кольорових зайчиків в тіні; Блокує вигляд в квартиру
- Недоліки:
- Якщо хочаб невеличка частина загрубіла - відходитиме вся плівка..
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Krasa vashoho domu
Вигляд чудовий
- Недоліки:
- Рулона не вистачає навіть на одно вікно
- Продавець Krasa vashoho domu
Доброго дня, нам шкода це чути, але розміри вказані в оголошенні. В нас є ця плівка і в більших розмірах 60х200см та 90х200см, Ви можете написати нам або створити нове замовлення і ми допоможемо із вибором правильного розміру на Ваші вікна)))
- Катерина П***
Навіть якщо рулон буде ширше,в ньому все рівно 2м
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Krasa vashoho domu
Коли забирала замовлення, здалося що не тот товар надіслали – в рулоні плівка прозора, без райдуги.
Але на вікні виглядає саме так, як на фото з сайту.
Наклеюється відносно просто. - Віра Л***Відгук від покупця. Продавець: Krasa vashoho domu
Чудова плівка, гарнюня ))
Під сонечком виграє всякими барвами, знадвору майже не помітна, а всередині яскраві веселі блискітки по всій кімнаті..
Купляйте , рекомендую..плівка така довга, що заклеїла одне вікно в спальні, і ще вистачило на кухонне вікно- Переваги:
- Легко наклеїти , справиться навіть недосвідчена людина
- Недоліки:
- Не знайдено
- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: Krasa vashoho domu
Дійсно робить райдугу! Звісно для цього потрібно яскраве сонце і потрапляння променів у вікно :)
- Переваги:
- Райдуга в кімнаті. І саме вікно переливається райдугою. Плівка не целофанова, а щільна як наче вінілова, тому легше поклеїти ніж звичайну сонцезахисну.
- Недоліки:
- Немає, хіба що шкода що немає виробництва у нас за індивідуальними розмірами вікон.
- Виктория С***Продавець: Krasa vashoho domu
В цілому гарна річ. Підіймає настрій і не сильно затемняє вікно.
Не клеїться, а магнититься на вікно, тому зняти на раз два, якщо набридне.
Радуга робиться на сонці, якщо його нема то майже біла і це перевага.
Швидко прийшло замовлення, упаковане гарно, дякую.- Переваги:
- Яскрава радуга, легко нанести та зняти
- Недоліки:
- Малюнок не стикується, якщо треба ширше.