- Ермакова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
дорогий, до війни був 400 грн. коли один котик, ще можна придбати, бо надовго вистачає. але в мене зараз 4 коти і в місяць вийде 2000 грн тільки на наповнювач, тож купляю древесний і він в практиці обходиться на 400-500 грн (2 упаковки по 12 л) на 4х котів в місяць. тож, кому треба економити, раджу древесний, а кому треба якість, гарний запах і чудову фірму, то це цей наповнючач, обожнюю його, але вже не купляю, бо дорого.
- Переваги:
- полнинання запаху супер, гарно комкується
- Недоліки:
- ціна
- Роксолана
Скільки людей всиновили котят чи втратили все але залишилися з тваринами і здавалося б такі товари наоборот мали б бути ще доступнішими ніж до війні але ж ні ,ціна справді космос
- Олеся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Найдешевша ціна за наповнювач такої якості. Шукали, щоб гарно утримував запах, гарно комкувався, не прилипав до лап і підлоги. Цей наповнювач повністю задовольнив усі вимоги. Купуємо вже близько року. Упаковки в 20 кг вистачає на два місяці на 3-х котів.
- Переваги:
- Добре комкується, добре затримує запах, не прилипає до лап і тому не переноситься лапами по квартирі, не прилипає до підлоги, низька кількість білого пилу, не надто великий розхід
- Недоліки:
- Трохи задрібний і тому коти його лапами вигрібають з горщика
- старченко т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Хороший наполнитель, хорошо комкуется, запахов нет(но это при условии что будете регулярно убирать туалет). Но акции розетки поражают. В мае брала по 315. В октябре его цену мониторила был по 340 вроде и в аккурат перед скидками он становиться по 400 с лишним, что якобы в скидку он стал по 380, БРАВО!
- Переваги:
- Идеально формирует комки, легко убирать лоток
- Недоліки:
- Разноситься лапами по квартире
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
чтобы не разносился применяю коврик соты 90на75. все камушки оседают внутри. очень удобно.
- Переваги:
- Хорошо впитывает запах, отлично комкуется, минимум пыли .
- Недоліки:
- на картинке один рисунок а пришел другой. почему не знаю. мелкий раносится за ногами.
- Олександра з***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
купляла літом по акції за 300,тепер 380( доллар так не виріс!
- Виолетта Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Найкращий наповнювач для котячого туалету.
- Переваги:
- Відмінно комкується. Відсутній запах. Вистачило упаковки на 7 місяців.
- Недоліки:
- Не має. На справді є: відсутність у продажу
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Пожалуй лучший наполнитель из среднебюджетных.
- Переваги:
- Отлично комкуется, отлично нейтрализует запах.
- Недоліки:
- Единственный недостаток: мелкие гранулы на лапах кота разносятся по квартире
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
класний наповнювач! комкує як треба!
- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Все отлично, только сейчас дефицит
- Переваги:
- +
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Заменили этим наполнителем древесный, мгновенно ушли проблемы у котенка с пописами в неположенном месте. Комкуется прекрасно, сыплю сразу толстый слой, досыпаю 1-2 раза в неделю, тогда туалет даже мыть необязательно, если перетряхивать наполнитель каждый день. Легко удалять комки лопаткой с прорезями. Специальный коврик у входа в лоток собирает крупинки, и они не разносятся за его пределы, ссыпаю их обратно в лоток. Все устраивает более чем )).
- Мария Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Отличный наполнитель, я насыпаю в чистый горшок много наполнителя сразу примерно 10 см - тогда комки становятся как тведые, ихй легко удалять (не прилипают к лотку, это очень гигиенично, не надо мыть долго горшок)
- Переваги:
- Экономный, отличное качество наполнителя
- Недоліки:
- мелкий, может на лапках разлетаться вокруг.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Наполнитель хороший, берём только его. У нас двое котов, им нравится. Но доставка в этот раз просто жесть. Наполнитель пришёл весь перемотанный пластиком, я не предал этому значения когда забирал с новой почты. Дома начал распечатывать и заметил что между упаковкой и пластиком куча наполнителя. Заметил одну дырку сверху заклееную скотчем, думаю ну ладно бывает. Начал дальше распечатывать и все вывалилось напол на кухне. Посередине одна здоровенная дырища, которую просто обметали пластиком и все. Не знаю кто виноват, розетка или новая пошта. За товар 5 , за доставку 0.
- Переваги:
- Хороший наполнитель
- Недоліки:
- Доставка
Эксперт RozetkaДобрый день, Максим! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- lilyaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
На разі, єдиний наповнювач, після якого не чути запаху від двох котів. Система працює так: насипаю 5-7 см у лоток, коти працюють, загортають, воно стає камінчиком, і лопаткою-ситом,я камінчики викидаю (в туалет не можна). Решта піску залишається абсолютно чистим, як з пакета.
- Переваги:
- Інтегрується у процесі і стає камінчиком.
- Недоліки:
- Трошки порошиться.
- Дмитрий Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Давно пользуемся наполнителем этой торговой марки.Брали долгое время с лавандой по 10 кг,но так как аромата лаванды ни разу не ощутили,то в этот раз решили взять сразу 20 кг без аромата.Гранулы абсолютно идентичные тем,что и с лавандой,беленькие,чистые,мелкие. Спасибо Розетке за оперативную доставку и качественный товар.
- Переваги:
- Цена,отлично комкуется,экономичный
- Недоліки:
- Разносится на лапах
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Очень хороший наполнитель, экономный. Покупаю 20кг. и хватает, почти, на два месяца (у меня два кота и один из них Мейн Кун). Очень довольна.
- Переваги:
- Хорошо комкуется и надолго хватает
- Наталья Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Пользуемся только этим наполнителем фирмы van cat 20 кг, он без ароматизаторов. От всех других наполнителей van cat, но с ароматами кошка чешется, от этого нет. Хватает надолго, хорошо комкуется, удобно убирать в лотке, запаха нет. Спасибо rozetka за акционную цену и быструю доставку.
- Переваги:
- Хорошо комкуется, хватает надолго, держит запах
- Цуркан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Самый лучший песок для нашего котика . Хорошо комкуется, без запаха и нет большой пыли когда высыпаешь . Пакета нам хватает на 3 месяца это отличный вариант. Если бы ещё кот его так не разбрасывал цены бы ему не было
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Дуже гарно маскуэ запахи, гарно комкуэться, доволы економний.Раджу купувати.
- Переваги:
- все влаштовуэ.
- Недоліки:
- Вважаю що немаэ.
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Супер наполнитель, от туалета вообще нет запахов, отлично скомкивается и чистится. Кот не испытывает никаких трудностей сходить и кайфует закапывать.
- Переваги:
- Впитывает все запахи
- Елена Г***Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Купите коврик для задержки песка и всееее
- Лилия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Как мне так и моим кошкам понравился!! Больше всех предыдущих наполнителей. Буду ещё заказывать.
- Переваги:
- Убирает запах
- ЛяляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Це просто щастя для господаря! Комки ідеальні і дуже маленькі порівняно з укр. піском, швидко комкується, відповідно супер економний, хапаху немає. А те що пісок розноситься така дрібниця) вирішується ковриком...
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Наполнитель не плохой. Для двух шотландцев упаковки хватает на 1-1.5 месяца. Покупала немногим раньше, не так пылил , и лучше комковался. Сейчас много мелких комков остаётся в лотке после уборки.
- Переваги:
- комкуется
- Недоліки:
- пылит
- Виктория Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
раніше користувались Мафіном, купувала зразу 10 пачок, бо він то є, то нема. Вирішила купити новий пісок відразу великий мішок. пісок сподобався всім. Комкується в ідеальні круглі котлетки ( мафін ніколи так не комкувався ) які зависають в товщі піску і навіть не достають до дна лотка. дуже зручно виловлювати їх і викидати. за лапами розноситься більше ніж мафін за рахунок того. що він мілкіший ( менша фракція ) загалом рекомендую !!
- Переваги:
- великий мішок ( надовго вистачить )
- Недоліки:
- великий мішок ( ну дууууууже важкий )))))треба замовляти доставку додому))) )
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
На данный момент лучший наполнитель в соотношении цена-качество
- Латынцева Е***Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Довольна и доставкой и наполнителем. Наполнитель хорошо впитывает запах, отлично комкается, и самое главное маленький расход. Упаковки хватает надолго. Буду заказывать еще. Розетка, как всегда на уровне!
- Переваги:
- Хорошо впитывает запах, отлично комкается. Маленький расход, упаковки хватает надолго.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Смачний
- Переваги:
- Багато
- Недоліки:
- Не підходить до чаю
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Постійно купую цей наповнювач, кішка звикла, я також.
- Переваги:
- Не відчуваю неприємного запаху, економність, хватає на 3 місяці
- Недоліки:
- Лапами розноситься по всій квартирі.
- Олександра з***
на 3 місяці?) нам на 8) 2.5 кг в місяць іде! дивно...
- Ірина Т***
В мене не виходить бути такою економною
- Вадим О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Давно перешли на бентонитовый наполнитель, хорошо комкуется и запаха почти нет. В этой упаковке получается дешевле.
- Переваги:
- Запаха почти нет.
- Недоліки:
- Чуть пылит.
- Ярослава Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Дуже подобається наповнювач. Комкується. Економно використовується.
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Отличный наполнитель, заказываю второй раз, очень довольна.
- Переваги:
- Недоліки:
- Хотелось бы лёгкого приятного ароматизатора
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Отличный наполнитель. Сравнительно дёшевая цена
- Переваги:
- Кошка ходит только в него
- Недоліки:
- Не нашла
- Андрей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Добротный наполнитель по нормальной цене.
Приходит в новой упаковке.- Переваги:
- Впитывает и поглощает запахи
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Серед багатьох наповнювачів, що ми використовували, цей найкращий...і на вигляд і головне за якістю, легко і швидко прибирається.
Щоправдаб останнього разу Розетка не змогла мені його відправити. Спершу відправили зовсім не той тип наповнювача, з другої спроби відправили майже те саме, але трохи інший, який теж виявився дуже хорошим - Van Cat Super Premium Cat Litter (W225)- Переваги:
- дуже добре грудкується, приємний на вигляд
- Недоліки:
- не знайшов
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20
Очень хороший наполнитель, Турция. Котик любит на него делать свои дела, хорошо грудкуется, нет запаха. Большой пачки нам хватает на месяца 4. Будем заказывать ещё, более приятно брать по акции и с бесплатной доставкой очень удобно, тк в моем городе его в продаже нет.
- Переваги:
- Хорошо берётся грудками, нет запаха
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 20