Картка Rozetka

Оцінка користувачів 4.25/5
на основі 4 відгуки
  • Оксана Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: UAFRAME

Чудові рамки, легенькі, для сертифікатів ідеальні. Дякую

• Андрій П***

Якістю рамок задоволений.
    Єдине зауваження до продавця.
    В назві рамки змініть слово оргскло на плівка. Бо насправді в рамці оргскла немає. І це спочатку вводить в оману. Наявність плівки не є недоліком а в моєму випадку є навіть перевагою, бо рамка легша. Тому для її кріплення достатньо навіть двостороннього скотчу.

• Вячеслав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: UAFRAME

Оргскла нема і близько. Плівка товщиною вдвічі товще плівки для букетів. Упаковка теж була зроблена не виробником самим, а віддана новій пошті. А нова пошта за упаковку взяла 70 грн... і доставка 80 :) так що вийшло за 400 гривень 5 рамок з плівкою замість скла. Хоча може теоретично плівка товщиною десь 0,02мм може називатися оргсклом

• Вячеслав Г***

Продавець правда попереджав в чаті, шо це пластик 0.2мм. Але насправді - ... плівка :)

• Продавець  UAFRAME

Шановний клієнт, в нашому виробництві ми використовуємо тільки найтонкіше оргскло всього 0,2 мм (або поліметилметакрилат (ПММА) — акрилова смола, синтетичний вініловий полімер, який на вигляд, як звичайний пластик. Як ви зауважили, при підтвердженні замовлення ви були про це проінформовані та погодились з цим. У описі товару вказано, що при відправці фоторамок розміром до 30х45см включно всі замовлення від 10 шт пакуємо у власну упаковку, замовлення до 10 шт пакує товароперевізник у власну упаковку. Фоторамки від розміру 40х50см включно, незалежно від кількості замовлення, пакує товароперевізник у власну упаковку. На жаль, ми не можемо вплинути на вартість доставки та упаковки від обраного вами товароперевізника. Приносимо наші вибачення за незручності

• Олексій С***

Ціна-якість

Недоліки:
    Це навіть оргсклом назвати важко, плівка яка хитаєтсься як файлик а4
    • Продавець  UAFRAME

Шановний клієнт дякуємо за відгук. Оргскло буває різної товщини, ми використовуємо найтонше всього 0,2мм, воно гнучке, прозоре і не б’ється. Цю інформацію надає наш менеджер при оформлені замовлення. В нашому асортименті є фоторамки зі звичайним склом - воно не гнеться. Ви завжди можете звернутися до нашого менеджера і він вам підбере оптимальну комплектацію за характеристиками і ціною. Гарних вам покупок.