Відгуки покупців про Професійний штатив тренога Yunteng LVD 5ZО8 телескопічний для телефону камери фотоапарата трипод для зйомки з Bluetooth блютуз пультом чохлом 41-125 см
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: KUDOM. Колір: Чорний
Приехал поломанный товар. На почту отправил все детали, решение вопроса не последовало. Не рекомендую!
- Переваги:
- Недоліки:
- Приехал поломанный товар. На почту отправил все детали, решение вопроса не последовало. Не рекомендую
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: KUDOM. Колір: Чорний
Користувався пару разів
- Переваги:
- Виповнює сваю функцію
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: KUDOM. Колір: Чорний
Якість товару не відповідає опису, на 2-3 рази використання
- Переваги:
- Пульт відразу підключається до телефону
- Недоліки:
- Погана якість матеріалу
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: KUDOM. Колір: Чорний
Супер!
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: KUDOM. Колір: Чорний
- Богомаз Е***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Зламалося після 2-х разів використання в двох місцях. Просто поламався кусок пластику і все, можна викинути 1000 грн в смітник. Замовте собі нормальний шатив, доплатіть краще грошей на нього. А то будете як я, яка залишилась закордоном і без штативу, і без грошей і без можливості його повернути чи ше шось.
- Переваги:
- Дистанційне управління
- Недоліки:
- Дешевий, неякісний пластик
- Продавець My Generation Market
Елена, нам дуже шкода, що трапилась така неприємна ситуація і Ви залишились не задоволені покупкою. Пластик може зламатись при не обережній експлуатації товару. Дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Таке тоненьке, наче хворостинка. Підійде тільки для домашнього використання, коли один раз встановив і більше нічого з ним не робиш. Одну зірочку добавив за пульт, працює непогано, нажаль через хвилину відключається и його потрібно пробудити щоб зупинити запис.
- Продавець My Generation Market
Максиме, нам дуже шкода, що товар Вам не підійшов. Дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Кирилл К***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Купив цей штатив. Задоволений. Рекомендую
- Переваги:
- Гарна якість на свої гроші
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Продавець My Generation Market
Кирилл, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Хороший штатив, відправили в той же день. Дякую.
- Продавець My Generation Market
Вікторія, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Штатив крутой за свои деньги) нареканий нет, устойчивый, крепления норм работают
- Продавець My Generation Market
Анастасія, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Вікторія Р***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Хороший штатив.
- Мария Б***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Все классно, для начинающих или любителей подходящий вариант
- Продавець My Generation Market
Марія, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Ярослав Н***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Це мій перший штатив.Зручний, не важкий, все супер.
- Продавець My Generation Market
Ярослав, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Сокур А***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
За свои деньги хороший штатив, устойчив, компактный. Доставили очень быстро. Покупкой довольна.
- Аліна Б***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Штатив неплохой. Кнопка подключилась к телефону без проблем.
Не работают кнопки приближения и отдаления на пульте.- Переваги:
- Хорошее крепление и качество самого штатива
- Недоліки:
- Кнопки приближения и отдаления кадра на пульте работают, как «сделать фото»
- Продавець My Generation Market
Аліна, так, на пульті всі 3 кнопки виконують одну й ту саму функцію: зробити фото або вкл/викл відео.Функція Zoom на більшості смартфонів не спрацювує. Дякуємо за зворотній зв‘язок. Нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- МарияВідгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Хороший штатив, выглядит качественным. В пользовании прост и удобен.
- Продавець My Generation Market
- Богдан Щ***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Отличная тренога для любительской съёмки. Пультом не пользовался(не нужен)
- Переваги:
- Не царапает телефон, легкий и компактный
- Продавець My Generation Market
Богдан, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Чумаченко Ю***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Всё работает и соответствует описанию.
- Продавець My Generation Market
Юрій, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Назарій К***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Хорошая тренога с хорошей комплектацией.Пульт протестил на андроиде и айфоне-соединяет без проблем,смартфон сидит чётко.
- Переваги:
- цена, комплектация, быстрая доставка
- Продавець My Generation Market
Назарій, дякуємо за другу покупку та зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Наталія Ц***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Хороший штатив
- Переваги:
- цена- качество
- Продавець My Generation Market
Наталія, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Непогана тринога, за свою чесну ціну, шкода що клей не йде в комплекті для ремонту після покупки)))
- Переваги:
- Ціна, зручність використання
- Недоліки:
- Зламана була (хоча цікаво що можна швидко зняти з триноги)
- Продавець My Generation Market
Олександр, наш менеджер з Вами зв'язався для урегулювання ситуації. Дякуємо за зворотній зв‘язок,нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Алина Л***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
- Переваги:
- Быстрая доставка и качество
- Недоліки:
- Функция zoom ( -) на пульте только для android
- Продавець My Generation Market
Аліна, дякуємо за зворотній зв‘язок,нам дуже важливо знати думку наших покупців. Якщо звернути увагу на опис товару щодо функції Zoom, то можно побачити, що про не йде ніякої мови, пульт робить лише фото або вкл/викл відео.
- Віта М***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
- Продавець My Generation Market
Віта, дякуємо за зворотній зв‘язок,нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Штатив якісний, все класно що стосується фото та відео зі смартфона.
- Продавець My Generation Market
Володимир, дякуємо за зворотній зв‘язок,нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Дарина З***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
- Продавець My Generation Market
Дарина, дякуємо за зворотній зв‘язок,нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Смартфон щільно сидить у тримачі, сподобалась можливість вертикальної та горизонтальної зйомки,а також зручно брати з собою завдяки чохлу
- Продавець My Generation Market
Наталья, дякуємо за зворотній зв‘язок,нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Спасибо за быструю доставку,штатив понравился, очень удобный
- Переваги:
- Удобный
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Продавець My Generation Market
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Хороший штатив за свои деньги. Незнаю как для фотика,есть подозрение что может не выдержать, но для смартфона всё идеально,держатель плотно зажимает
- Продавець My Generation Market
Тетяна, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Пульт отлично коннектится как с Андроид так и с Ios, всё хорошо
- Продавець My Generation Market
Андрій, дякуємо за зворотній зв'язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Григорій С***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Хоть и Китай,но штатив достойный, соответствует описанию
- Продавець My Generation Market
Григорій, дякуємо за зворотній зв'язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
Нормальный штатив с хорошей комплектацией
- Переваги:
- удобный,лёгкий,устойчивый
- Продавець My Generation Market
Назарій, дякуємо за зворотній зв'язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: Kate_magazine. Колір: Чорний
Дешевый китайский ширпотреб. И близко не соответствует фото. Все элементы хлипкие и разламываются в миг. Не рекомендую.