Відгуки покупців про Кронштейн для телевізора для 26"-55" діагоналі похилий ±15° M-51 Black
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Riamon. Колір: Чорний
Сміття
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: B Group. Колір: Чорний
Товар згідно опису. Якість на свої гроші (проте рекомендую купувати для невеликих діагоналей, під діагональ 65 підходить технічно, але занадто вага велика для цього металу). Проте якщо треба швидко, то рекомендується замовляти в іншого продавця. Довга відправка (3 дні). Як на мене, на сьогодні є все, аби швидко працювати та бути конкурентоспроможними не лише у ціновій позиції, а й з погляду інших принципів роботи (відправка день в день є важливим фактором сьогодення).
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Riamon. Колір: Чорний
Обманщики!!!!В описании стоит диагональ телевизора до 65.Прислали до 55.Конструкция очень тонкая и хрупкая. Ужас.Не рекомендую!
- Недоліки:
- Не тот товар ,что в описании
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Riamon. Колір: Чорний
Очень тонкий. Надеюсь телевизор выдержит. Покупал на 65 диогональ а прислали 32- 55. А на почте как назло не посмотрел.
- Переваги:
- Недоліки:
- Тонкий метал.
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: ADEKVAT.MARKET
В принципе не плохо, держится на стене
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Металл сомнительный, тонкий, гнется. Держится только в одном положении. Под весом телевизора не регулируется вертикальное положение. При фиксации крепление просто сминается. У меня 43 дюйма.