- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Чудовий павер. Заряджає швидко, вистачає зарядити телефон 4-5 разів. Рекомендую
- Переваги:
- Ємність, швидка зарядка
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Валентин А***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Хороший павербанк!
- Переваги:
- Компактний і видно заряд
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Екатерина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Гарний павербпнк, хватає на 2 зарадки телефону, свої функції виконує
- Продавець Lemeshop
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Товар відміний.
- Переваги:
- Працює відмінно
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Продавець Lemeshop
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Замовляла павер декілька місяців назад. Доставили до поштомату в той же день, все надійно запаковано, користуюсь щодня швидко заряджається, чудово працює.
- Продавець Lemeshop
- Елизавета В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Дуже задоволена покупкою
- Продавець Lemeshop
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Через пів року перестав заряджатися. Продавець нічим не зміг допомогти, сказав нести самостійно у ремонт.
- Переваги:
- Пропрацював пів року не активного користування
- Недоліки:
- Перестав заряджатися
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Працює без нарікань
- Переваги:
- Хватає на довгий час
- Недоліки:
- Вроде не має
- Продавець Lemeshop
- Світлана З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Павербанк доставили вчасно,повністю відповідає заявленому. Рекомендую
- Переваги:
- Відповідає вимогам
- Продавець Lemeshop
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Павербанк працює добре,заряду вистачає на довго, з доставкою проблем не було
- Продавець Lemeshop
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Все хорошо.повербанк устраивает.доставка вовремя.рекомендую
- Продавець Lemeshop
- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Працює чудово тримає батерею
Швидка доставка та підтримка менеджерів- Продавець Lemeshop
- Ксюша К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Дякую за швидку доставку павербанк супер
- Продавець Lemeshop
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Швидка доставка, працює нормально. Продавця рекомендую
- Переваги:
- ціна та ємність батареї
- Недоліки:
- пока не має
- Продавець Lemeshop
- СВІТЛАНА О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
повертаю назад
- Переваги:
- легкий по вазі
- Недоліки:
- пропрацював 1 місяць. при зарядці тріщить, іскрить
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, зазвичай з цими павербанками все ок. Зв'яжіться з нами через особисті - ми допоможемо у вирішенні проблеми.
- Станіслав Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Чудовий повербанк!..Рекомендую!
- Продавець Lemeshop
- Степан Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Отримав оперативно, на даний час зауваження відсутні
- Продавець Lemeshop
- Алексей Р***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Товар прийшов вчасно і швидко,робочий,все чудово,продавець дуже уважний .
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Lemeshop
- Марина Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Павербанк хороший, повного заряду вистачило на 5 зарядок телефону. Прийшов заряджений на 75%. Особливо дякую за швидку доставку)
- Продавець Lemeshop
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Працює.
Купую другий такий самий для сина- Переваги:
- Звичайний павер
- Продавець Lemeshop
- Олександра І***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Все добре
- Продавець Lemeshop
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Відповідає опису. Швидка доставка. Рекомендую
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Lemeshop
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
30м,А вистачає для заряду 4-х телефонів. Не знаю, багато це чи мало.
- Переваги:
- Є індикатор заряду
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Продавець Lemeshop
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
За 12 годин заряду, зарядився на 64%. Дуже довго заряджається. До 45 % заряд зменшувався поступово, після 45% до 0 за 10 хвилин. Вистачило на 2 зарядки 13 про макс, до слово мій минулий на 20000 який заряджався набагато швидше вистачило на 3 зарядки майже. Не раджу. За таку ціну він мав бути нормальний, а по факту жахливий, дуже шкода що викинула кошти.
- Переваги:
- Недоліки:
- Довга зарядка, мала кількість зарядів.
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, можливо вам трапився пересорт - зв'яжіться з нами через особисті по замовленню і ми вам допоможемо.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Павербанк прийшов повністю розряджений. Вже більше 20 хвилин зарядки показує 0%
- Переваги:
- Поки не знаю
- Недоліки:
- Прийшов повністю розряджений
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, можливо Вам прийшов пересорт, якщо проблема не зникне - зв'яжіться з нами через особисті по замовленню.
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Павербанк хороший, прийшов швидко, працює добре
- Продавець Lemeshop
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Замовили павербанк в далеку дорогу щоб заряджав всі телефони, навушники з різним роз'ємом.Справився на всі 100%.Дуже рекомендую!
- Переваги:
- Зручний у використанні
- Недоліки:
- На даний момент немає
- Продавець Lemeshop
- Наталья Е***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Получили быстро,товаром довольны,был заряжен на 85%
- Продавець Lemeshop
- Артур Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Да вроде работает
- Продавець Lemeshop
- Олег Ч***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хороший pawerbank, а продавець ще кращий :) Замовив pawerbank на 20000, але не було в наявності, вибачились та прислали на 30000 без доплати. Велике дякую за сервіс та гарне ставлення до покупців.
- Переваги:
- Ціна, ємність
- Недоліки:
- На даний момент не знайшов
- Продавець Lemeshop
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Поки кращій павер з тих що були. Заряджаю ім телефон, ліхтарі та рації. Вже вдруге беру, бо перший в****в міномет, за свої кошти топ
- Руслана В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Класний павербанк, але на жаль рівно через рік вздувся. Користувалися тільки в період минулорічних блекаутів , підключали роутер
- Переваги:
- Швидко заряджається, вистачає на довго
- Недоліки:
- Недовговічний,вистачило на 1 рік
- Продавець Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук і позитивну оцінку швидкої зарядки та тривалості роботи павербанка. Нам шкода, що пристрій вийшов з ладу через рік. Хочемо пояснити, що акумулятори павербанків — це літій-іонні або літій-полімерні батареї, які потребують правильного догляду. Якщо павербанк довго зберігався у повністю розрядженому стані без підзарядки, це могло призвести до деградації батареї, втрати її ємності і навіть здуття акумулятора. Такий стан батареї негативно впливає на її довговічність і працездатність. Тому рекомендуємо при тривалому зберіганні періодично підзаряджати пристрій, щоб уникнути подібних проблем. На жаль, гарантійний термін на цей павербанк становить 3 місяці, але ми завжди готові допомогти вам у разі потреби. Будь ласка, звертайтеся до нашої служби підтримки. Дякуємо за розуміння!
- Надежда Я***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Муж покупал в полевые условия.Хвалил этот павербанк, отличное сочетание цены и качества.
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Нет их
- Продавець Lemeshop
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Отримали швидко. Все працює, однак дуже довго заряджається.
- Переваги:
- Класний, потужний апарат.
- Недоліки:
- Дуже важкий та довго заряджається
- Продавець Lemeshop
- Константин М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Чудовий павербанк, якісний, тримає довго, точно не переміряв, але по особистому досвіду бачу що тримає набагато довше чим мій старий на 30к
- Переваги:
- Ємність, швидка зарядка, невеликі розміри павербанку
- Недоліки:
- Москва не горить
- Продавець Lemeshop
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Якісно зроблений
Сподіваюсь служити буде довго- Недоліки: