Відгуки покупців про Нашийник для собак Led світиться БІЛИЙ - РІЗНОКОЛЬОРОВИЙ розмір маленький 35 см (OM12)
Немає в наявності
- Вероніка Б***Відгук від покупця. Продавець: P-s Pro
Погано світить , наказувала білого кольору,а світить усіма ОКРІМ БІЛОГО.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не точний опис,погана якість, не відповідний товар.
- Юнина И***Відгук від покупця. Продавець: P-s Pro
Спасибо
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: P-s Pro
Швидка доставка. Нашийник цілий,нема постійного режима світла. В цілому задоволена
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: P-s Pro
Продавець у своїх відповідях на відгуки свідомо маніпулює!!!
Крім того в одному описі товару є кілька взаємо протилежних характеристик:
Ви пишете: "Є 2 режими миготіння (повільне та швидке) , та режим різнокольорового свічення."
І в наступному же реченні вказуєте, що "3й режим і мігає і постійно світитися"
І далі по тексту: "3 режими миготіння (2 режими миготіння та режим безперервного світіння)"
ДЕ В ЦЬОМУ ОПИСІ ВІДСУТНІСТЬ ПОСТІЙНОГО СВІТІННЯ?!
Передивіться опис нашийника і не вводьте в оману покупців!!!- Ulya P***
брала цей нашийник - є дійсно 2 режими миготіння, а третій - як ялинкова гірлянда - міняються різні режими переливання кольорів. Ну це важко описати))
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: P-s Pro
Товар не відповідає опису.
По-перше:нашийник світиться різними кольорами окрім білого
По-друге: всі три режими мерехтять
По третє: відсутній режим постійного білого сяяння
Навіть фото в оголошенні не відповідає дійсності!- Недоліки:
- Товар не відповідає опису
- Продавець P-s Pro
Вітаю. Товар відповідає описи. Вам треба лише почитать уважніше. По перше є 2 режима які мерехтят і свитется білим. По друге якщо ви читаєте опис там пишется Є 2 режими миготіння (повільне та швидке) , та режим різнокольорового свічення. 3й режим і мігає і постійно світитися. В описі режима постійного нема. Вам треба інший нашийник білиі - білий. Фото відповідає
- Мария Г***Відгук від покупця. Продавець: P-s Pro
Добрый день,
Я очень недовольна приобретенным ошейником для собаки. Когда я покупала его, в описании утверждалось, что он имеет режим постоянного света и светит полностью холодным цветом. Однако, когда я получила товар, обнаружила, что он не соответствует этим характеристикам. Режим постоянного света не работает, он горит разными цветами и моргает постоянно. Цвет свечения отличается от заявленного.
Я хотела бы запросить возврат денег или обмен на качественный товар, который соответствует заявленным характеристикам. Надеюсь, вы можете помочь мне решить эту проблему.- Недоліки:
- Не соответствует характеристикам
- Продавець P-s Pro
Вітаю. В описі не вказано що 3й режим постійного свечіння буде холодний білий. Нажаль скрин не можу додати, але зроблю копию з опису "" Есть 2 режима мигания (медленное и быстрое) , и режим постоянного свечения.""