- Юлія Щ***Відгук від покупця. Продавець: SIAn Shop. Розмір: 95J. Колір: Антрацитовий сірий
Для активного спорту дуже рекомендую даний бюст! Дуже добре тримає !
- Переваги:
- Для великого розміру грудей те що потрібно. Рекомендую!
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Мария А***Відгук від покупця. Продавець: SIAn Shop. Розмір: 85F. Колір: Антрацитовий сірий
Зручний
- Переваги:
- Зручний
- Валентина Р***Відгук від покупця. Продавець: SIAn Shop. Розмір: 85K. Колір: Антрацитовий сірий
Ношу дану модель уже 2 роки. На мій розмір підходить чудово. Нічого не вилазить і не натирає (можна вільно нагинатись, бігати, стрибати - все залишається на місці). Підшивка чудово вбирає вологу, тому одяг залишається сухим. Для великих форм і активних людей дуже рекомендую.
- Переваги:
- Дуже добре підтримує, ідеально для великих грудей
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець SIAn Shop
Дякую Вам за відгук!
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: SIAn Shop. Розмір: 90H. Колір: Антрацитовий сірий
Очень довольна приобретением и качеством спортивного бюстгальтера для моего пышного бюста 90 H. Хорошо поддерживает и гасит колебания груди во время занятий спортом. Теперь не только бегаю, но и прыгаю. Спасибо магазину за оперативность ( посылка пришла на следующий день после оформления заказа) и консультации по подбору размера. Импонировало, что продавец согласен был поменять изделие на другое после примерки.
- Переваги:
- Хорошо фиксирует грудь во время активных занятий спортом. Широкие бретели. Внутренняя поверхность бюстгальтера из натурального материала, без швов. Бюстгалтер дышащий.
- Недоліки:
- Пока не нашла.
- Продавець SIAn Shop
Дуже дякую Вам за відгук, завжди рада допомогти!