- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Хорошие весы, показывают до 0.01 г как указано.
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Замовлення прийшло швидко. Ваги сподобалися. Свої функції виконують
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Зважую дози добрив для рослин
- Переваги:
- Норм все. 100% коштують своїх грошей
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Швидко і якісно
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Валерий Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.2. Колір: Сірий
Работают!!!
- Переваги:
- Включаются и выключаются.
- Недоліки:
- Пока не наблюдал.
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Тома В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.2. Колір: Сірий
Класні і зручні
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Микола Ц***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Норм.
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Гарні ваги. Добре що є захисна кришка
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.2. Колір: Сірий
Качество хорошее
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Світлана З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.2. Колір: Сірий
Точне взвішування
- Переваги:
- Маленькі
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець Lemeshop
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Ваги некоректно показували вагу. Оформив повернення в відділені. Гроші повернули на карту через кілька днів.
Продавця рекомендую однозначно. Відповідальна людина. А те що товар з браком так він в них не загляне. Буває.
Замовив ще одні в цьогож поодавця, побачим.- Переваги:
- Продавець Lemeshop
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.2. Колір: Сірий
Заказывал 2 штуки этих весов,приехали быстро,но одни не показывают точно..
- Переваги:
- Быстрая доставка
- Недоліки:
- Не точные
- Продавець Lemeshop
- Вита Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Рекомендую для виміру маленьких мас.Зручні,доступна ціна,займають мало місця .
- Переваги:
- Можна зважити маленькі маси,наприклад використовую для виміру пропорцій фарби для волосся
- Продавець Lemeshop
- Микола О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Бомба работают как надо
- Продавець Lemeshop
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.2. Колір: Сірий
Гарні ваги.
- Переваги:
- Можна зважити легкі предмети
- Продавець Lemeshop
- Ковальов С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Ціна/якість, все працює!
- Продавець Lemeshop
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Точні ваги. Але батарейки не всі підходять.
Все працює!
- Переваги:
- Швидка відправка і доставка!
- Продавець Lemeshop
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Пристрій справний, за свої гроші нормальна покупка, тара та екран вкриті захисною плівкою, спочатку подумав , що екран подряпаний але після зняття плівки все нормально, тара виконана з металу все інше пластик.
- Переваги:
- Ціна, функціонал, в комплекті є простенькі батарейки та відкидна захисна кришка, функ
- Недоліки:
- Посередня якість пластику та фарбування.
- Продавець Lemeshop
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Чудові!)
- Продавець Lemeshop
- Іван Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.2. Колір: Сірий
Оригінальний і компактний.
- Переваги:
- Точний і компактний
- Продавець Lemeshop
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Работает до сих пор.
- Переваги:
- Габарит, доставка.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Продавець Lemeshop
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Все працює.
- Продавець Lemeshop
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.2. Колір: Сірий
Хороші ваги.
- Продавець Lemeshop
- Віктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Все добре. Ваги точні.
- Переваги:
- Зручні.
- Недоліки:
- Поки нема.
- Продавець Lemeshop
- Микола Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.2. Колір: Сірий
Дуже дешева збірка...
Але своє завдання виконує- Переваги:
- Недоліки:
- Збірка, хрустить
- Продавець Lemeshop
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.2. Колір: Сірий
Товаром задоволена.
- Продавець Lemeshop
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Гарно працюють.
Ваги відповідають опису.
Дякую продавцю.
Швидко відправили.- Недоліки:
- поки немає .
- Продавець Lemeshop
- Мунтян В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Зручні і доволі точні.
- Переваги:
- Доволі зручні і точні
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець Lemeshop
- Валерія Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Гарно працюють. Приємно що продавець відправляє ваги з батарейками.
- Продавець Lemeshop
Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!
Використовую для приготування блюд (важу інгредиєнти до 50 гр). Їх точність, для моїх потреб, цілком достатня.
- Переваги:
- Відповідає вказаним характеристикам.
- Недоліки:
- Поки не знайшов.
- Продавець Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Виконують функції на 100%.
- Переваги:
- Не займають багато місця, завжди з собою.
- Недоліки:
- Нема.
- Продавець Lemeshop
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Рекомендую
- Продавець Lemeshop
- Руслана А***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.2. Колір: Сірий
Працює відмінно
- Переваги:
- Практичні
- Продавець Lemeshop
Ваги працюють належним чином. Дякую виробникові та продавцю.
- Продавець Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Федір П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Сірий
Ваги функції виконують.
Звісно, можна досягти і більш високої точності зважування, але з використанням дорогих аналітичних вагів. Проте для побутових потреб цих вагів достатньо.
Дякую.- Переваги:
- Дозволяють працювати з маленькою вагою
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець Lemeshop