- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP
Дзеркало збільшує норм, але на цьому всі переваги закінчуються. Дуже хитке, не стоїть нормально. Про присоску взагалі мовчу, не тримає зовсім. Підсвітка працює тільки поки тримаєш кнопку, якщо її відпустити, підсвітки немає
- Переваги:
- Збільшує
- Недоліки:
- Хитке, присоска ніяка, підсвітку треба весь час тримати, інакше не світить
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP
Товар прийшов бракований,різьба на дзеркалі відсутня,присоска не тримає.Додатково предлодили товар,я замовила павербанк,теж прийшов бракований.Вся плівка на панелі пожована.Менеджер не відповідає.Я хочу повернути весь цей бракований товар.
- Продавець WOLFSHOP
Доброго дня! Наші менеджери з вами зв'яжуться для вирішення прикрої ситуації. Гарного дня!)
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP
Хорошее зеркало
- Переваги:
- Большое, удобное
- Продавець WOLFSHOP
Вітаємо, Ирина! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP
Дзеркало чудове. Дійсно гарно збільшує і підсвічує. Але як завжди є одне "але" - погано тримає присоска на ніжці. Довго намагалася її прилаштувати, але вона все одно відпадала, навіть після того, як протерла поверхню спиртом, аби знежирити. Також прочитала, що в жінки дзеркало протрималось на присосці два дні, а потім відвалилося і тріснуло. Вирішила не спокушати долю і попросила чоловіка зафіксувати його саморізами. Тепер точно не відірветься).
- Переваги:
- Розмір, збільшення, підсвічування
- Недоліки:
- Присоска на ніжці не тримає
- Продавець WOLFSHOP
Щиро дякуємо за такий чесний фідбек! Звісно, нам дуже прикро за саме такий досвід із нашим брендом. Ми й справді мали проблеми із тим функціоналом. Хотіли б мати можливість виправитись та отримувати Ваші відгуки далі, але вже позитивні
- Жанна Б***Відгук від покупця. Продавець: KirMark
Дзеркало гарно збільшує.
Трохи викривляє. За таку ціну якість нормальна.
Через деякий час використання впало (не витримала присоска) та тріснуло.- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Через деякий час- кріплення (присоска) трохи послаблюється та дзеркало не втримується.
- Назарій Б***Відгук від покупця. Продавець: KirMark
Заказала себе такое зеркало по акции, вскорости продавец перезвонила и сказала что по акции нет, предложила другое уже без акции и дороже ,я согласилась думая что действительно разобрали ))),но зайдя сразу на сайт зеркало акционное так и продавалось и продается и по сей день,так почему именно мне надо платить больше?))))
- Недоліки:
- То что мне пришло хлюпенькое, дорогое ,своих денег не стоит
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: KirMark
Две недели назад купил себе это "чудо светоптики" с целью использовать для лица во время бритья. Купил еще за 100 грывень три батарейки дюрасел, может хватит надолго
Сразу отмечу, что первые впечатления были очень плохими - все хлипенькое, пластмасса некачественная, зеркальце очень пачкается (скорее всего там даже не стекло). Смирился с выкинуты и деньгами и закинул в шкаф в тот же день
И так, минусы:
Качество
Слабая подсветка
Присоска работает только на идеально гладких поверхностях (например, стекло), на плитке в ванной не работает совсем
Слишком маленький диаметр зеркала, и отсюда ещё один минус...
"Рабочее" отражение очень маленькое - т.е. если поймать фокус можно только на центральной части лица брови-нос-рот-глаза-подбородок и нижняя часть лба. В остальных направлениях даже не пытайтесь
Вчера решил вот побрить ягодицы и вспомнил про зеркальце. Ну, могу сказать, что намного удобнее обычного зеркала. Поначалу было сложно поймать фокус но потом стало даже как-то привычно
Покупать не советую, ибо за такие деньги не бывает зеркал с подсветкой - нужно сразу это понимать. Если вы уже купили - то рекомендация по применению выше- Недоліки:
- Качество
Слабая подсветка
Присоска работает только на идеально гладких поверхностях
Слишком маленький диаметр зеркала
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP
Зеркало покупалось для близорукого пользователя. Потребностям удовлетворяет. Присоску пока прицепить куда-то не удалось, но зекало стоит на ней вертикально достаточно устойчиво. См.фото.
- Переваги:
- Увеличивает достаточно, чтобы разглядеть все волоски и морщинки. По ощущениям объект выглядит примерно в 2 раза больше, чем в обычном зеркале. Увеличение раза в полтора больше, чем зеркале из ИКЕА.
- Недоліки:
- Очень хлипкая ножка. Чуть наклонить и оно само дальше гнется под силой тяжести (даже без батареек)
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок
Хороше дзеркало, у якому видно найменші деталі. Дійшло неушкодженим.
- Столица П***
Дякуємо за Ваш відгук, Вікторія!
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок
Достаточно неплохое зеркало, особенно учитывая его цену. Присоска держит хорошо. Продавец отправил быстро.
- Переваги:
- Аккуратное, недорогое
- Недоліки:
- Металлизация на ножке непрочная, синий оттенок подсветки.
- Столица П***
Спасибо за Ваш отзыв, Игорь!
- Svetlana M***Продавець: Столиця Покупок
Зеркало получила, доставили очень быстро. Качество соответствует заявленному, товаром довольна. Спасибо!