Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Розумний смарт годинник Modfit Business Pink Mesh 1077-0226

Код :  391822032
Оцінка користувачів 4.2/5
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink

Годинник дуже класний
    Все, що я хотіла бачити в ньому,то все є
    Але нажаль зламалося кріплення на годиннику
    Не можу сказати що вони всі такі
    Користувалася 2 місяці

Переваги:
    За такі гроші недоліків не бачила
    Недоліки:
    Зламався

Добрий день, Наталіє! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми дуже раді, що годинник відповідає Вашим очікуванням. Що до кріплення на годиннику, зверніться до нашого сервісного центру через телеграм або зателефонуйте. Наші контакти можна знайти за посиланням : посилання
      З нетерпінням будемо чекати на зв'язок з Вами.

• Молчанов В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Прошло 5 месяцев с момента покупки етих замечательных часов, начали глючить . Даже срок гарантии не истек! Что мне иеперь с ними делать, не знаю глючат конкретно,зарядка толком не заряжает, не рекомендую покупать данный товар!

Переваги:
    Удобные
    Недоліки:
    Спустя 5 месяцев пользования начали глючить и зарядка толком не заряжает

Добрий день, Володимире! Дякуємо за ваш відгук і прикро чути про незручності з годинником. Ми б хотіли допомогти вам вирішити цю проблему. Будь ласка, зверніться в тех-підтримку за посиланням посиланнядля того аби відправити ваш годинник на ремонт.
      З нетерпінням чекаємо на ваше звернення!

• Наталія Н***

Годинником задоволена
    Виконує всі функції які мені були необхідні

Переваги:
    Два ремішка
    Недоліки:
    Не замітила

Добрий день, Наталіє! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою. Приємного користування.
      Гарного дня, бережіть себе!

• Євгеній К***

Суто жіночий смарт годинник, і саме годинник це головне слово в ньому, адже крім 'часу" в гаджеті є багато інших функцій, які відповідають якістю на невисоку вартість.

Переваги:
    Бюджетний гаджет
    Сучасний, стильний, функціональний
    Недоліки:
    Довго відправляли
    Якість функцій далека від ідеалу

Добрий день, Євгеній.
      Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що вам сподобався дизайн і функціональність смарт-годинника.
      Приносимо вибачення за затримку відправки, ми працюємо над покращенням нашого логістичного процесу. Дякуємо також за ваші зауваження щодо якості функцій — вони допоможуть нам стати ще кращими.
      Бажаємо приємного користування та вдалого дня!

• Молчанов В***

Все добре

Добрий день, Володимире.
      Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми дуже раді, що Ви задоволені покупкою.
      Бажаємо приємного користування та вдалого дня!