Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Обважнювачі-манжети для ніг та рук Cornix 2 x 1 кг XR-0176

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Синій + Сірий

Зроблені якісно. Но не підійшли.
    На дуже вузеньку ручку (типа підлітка))

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Малий об’єм
  • Милимко М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Синій + Сірий

З товаром все ок,але просто сама задумка,як для рук не зручна у використанні.

Доброго дня, Марино! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Сірий

Купила почти 2 года назад. Периодический тренируюсь с ними или использую для утяжеления гантель. Всё отлично, целом, все детали на месте.

Доброго дня, Олено! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Синій + Сірий

Якісні яскраві та гарні, міцні липучки, добре тримають, задоволена!

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Бірюзовий + Сірий

Займатись приємно

Переваги:
    Зручна м'яка вага
    Недоліки:
    Незручні короткі (для ніг) застібки, ненадійно прошиті

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо вам за звернення.
      В описі та на фото до товару ми старалися максимально інформативно подати всі заміри аби кожен користувач міг впевнитись чи підійдуть йому обважнювачі. Розуміємо, що у кожної людини параметри кінцівок є різними, тому не виключено, що комусь вони можуть не підійти. То ж рекомендуємо звірятися зі своїми параметрами перед покупкою.

Щодо прошиття не зрозуміла ваша ситуація, напишіть нам, будь ласка, в наш чат підтримки:
      посилання
      Щоб ми могли переглянути про що йде мова та розібратися в ситуації.
      Дякуємо.

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Синій + Сірий

Липучка після 2 тижнів геть перестала клеїтися, злітає з ноги, нажаль якість така собі.

Недоліки:
    Погана якість липучки

Доброго дня, Артеме.
      Дякуємо за ваше звернення.
      По липучці жодних зауважень не мали, у нас є клієнти, які використовують вже тривалий час наші обважнювачі і з липучкою все гаразд. Тому за два тижні їй точно не може нічого статись. Можемо порекомендувати переглянути чи ворсинки чисті (могло набитись волосся та інший бруд). Також коли липучка волога, то клеїться гірше, можливо питання саме в цьому.

Щоб ми могли вам якось ґрунтовніше допомогти, напишіть нам, будь ласка, в чат підтримки свої контакти:
      посилання
      Це дасть змогу нашому фахівцеві з вами зв'язатись для вияснення.
      Дякуємо!

• Виктория Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Синій + Сірий

Розчарована. Надіслали не комплект, а 1 обтяжувач, відповідно користуватись не можу та відчуваю себе обманутою, бо в оголошенні - комплект з двох.

Переваги:
    Не можу оцінити
    Недоліки:
    Замість двох надіслали один обтяжувач

Доброго дня, Вікторіє.
      Дякуємо за ваше звернення.
      Комплект складається з двох обважнювачів. За яких обставин так сталось, що ви отримали лише один, нам складно коментувати. Перш за все ми завжди рекомендуємо перевіряти цілісність замовленого товару і комплектацію бодай поверхнево при отриманні. Це дозволить уберегтись від різноманітних форс-мажорів. По вашому питанню просимо написати у підтримку Розетки, в розділі "Контакти" є посилання на чат.

В разі якби ви не отримали відповідь, ви можете також написати у наш чат сервісної підтримки, ми вручну перенаправимо ваш запит:
      Дякуємо.

• Вікторія К***

Дуже зручні обважувачі

Переваги:
    Мякенькі
    Недоліки:

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Старова Т***

Гарні, важкі

Переваги:
    Приємні на дотик, якісна стрічка
    Недоліки:

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Світлана П***

Доброго дня
    В описі написано набір з 2 шт , по факту прийшов 1 , прошу звʼязатись зі мною для вирішення питання
    Дякую !

Доброго дня, Світлано!
      Нам дуже шкода, що ви стикнулись з такою ситуацією.
      З впевненістю заявляємо, що всі обважнювачі бренду Cornix йдуть наборами по 2 шт.
      Передпродажною підготовкою займається склад Розетки, крім того, всі відправлення страхуються на повну вартість, то ж ми рекомендуємо проводити поверхневий огляд посилки при отриманні, адже на якому етапі могло статися подібне можемо лиш здогадуватись.
      Напишіть нам, будь ласка, на пряму в наш телеграм-чат підтримки ваші контакти, спробуємо передати ваше питання відповідальним особам, щоб пришвидшити його вирішення:
      Дякуємо за розуміння!

• Николай К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2. Колір: Чорний + Сірий

Замовив обважувачь, а замість двух, приїхав один. Хоча по опису вказано що їх кількість дві. Дзвонив на підтримку, писав їм. По ітогу не можу коректно обробити запрос і відіслати другу штуку

Доброго дня, Миколо!
      Нам дуже шкода, що ви стикнулись з такою ситуацією.
      Дякуємо за розуміння!

• Денис Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Сірий

Купляв ці, та такі самі по 0,5 кг. Хороший варіант застібки, раджу до покупки!

Доброго дня, Денисе! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Богдана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1. Колір: Хакі + Сірий

Не уявляю без них свої заняття спортом вдома, дуже круті і недорогі обтяжувачі, зроблені охайно, липучка не розстібається і тримається міцно

Доброго дня, Богдано! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Юлія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1. Колір: Хакі + Сірий

Ціна та якість порадували, мінусів не бачу

Переваги:
    Якісний матеріал

Добрий день, Юлія! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1. Колір: Хакі + Сірий

Нормальна тема, чому раніш не використовувала - не знаю, дуже ефективні для тренувань

Переваги:
    зручні, хороша фіксація, є різна вага
    Недоліки:
    відсутні

Доброго дня, Анно! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Рожевий + Сірий

Обтяжувати йдуть тільки для рук,бо для ніг не хватає лі пучки. Не обманюйте людей.
    Ліпучки і шви не якісні. Довго не прослужать.

Доброго дня, Ольго.
      Нам дуже прикро, що особисто вам не підійшли наші обважнювачі.
      Товар строго відповідає опису та фото. Треба розуміти, що в людей буває різна статура, і якщо говорити про манжети по 0.5 кг, в разі будь-яких сумнівів краще звірити обхват гомілки або поставити запитання нашим фахівцям, які завжди радо допоможуть.

Тут у коментарях ми надавали відповіді клієнтам щодо розмірів, інформація доступна та відкрита на загал. Щодо якості виконання, дану модель ми реалізуємо вже не перший рік, конструкція, матеріал, велкро та шви добре зарекомендували себе на практиці. Крім того, на всю продукцію діє гарантія, і в тих одиничних випадках де у клієнтів виникали якісь труднощі з товаром, ми завжди сумлінно виконували свої зобов'язання та проводили заміну чи повернення. Ми відкриті до клієнтів, з нами не складно зв'язатись на пряму через телеграм-чат підтримки:
      посилання

Розуміємо, що ви засмучені через те, що вам не підійшов розмір, але завжди можна зробити повернення чи обмін дотримуючись умов даної процедури.

• Наталія К***

липучка міцна, ціна, швидко

Переваги:
    липучка міцна

Доброго дня, Наталія! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Олег О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Сірий

Товаром задоволений, прийшов швидко, відповідає опису

Переваги:
    м'який, приємний на дотик
    Недоліки:
    на мій погляд, якщо використовувати для ніг, довжина ремінця для кріплення (липучки) замала

Доброго дня, Олеже! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Юлія Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Сірий

Гарні. Незвична форма,але зручні.

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Виктория М***

Сегодня получила товар в точке выдачи, упаковка была вскрыта, дефект сразу не заметила, так как спешила, вечером ребенок показал. Ткань растянута и виднеется наполнитель

Доброго дня, Вікторіє.
      Дякуємо за ваше звернення. Нам прикро, що у вас сталась така ситуація. На всю продукцію діє гарантія, будь ласка, зверніться у службу підтримки (в розділі "Контакти" є посилання на чат), щоб ми могли розібратися у вашій ситуації.

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Сірий

После 2х раз использования разошлось по шву и выпадает песок. Что мне делать? Помогите пожалуйста. Это какой то брак.

Недоліки:
    Хлипкие

Доброго дня, Олеже.
      Нам прикро, що у вас сталася така ситуація. Не хвилюйтесь, на виріб діє гарантія, просимо звернутись у службу підтримки через розділ "Контакти" для вирішення питання.

• Таня Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Синій + Сірий

Гарно підійдуть для кардіо, якщо хочеться додати навантаження

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2. Колір: Синій + Сірий

Хорошая утяжелители за свои деньги
    Брала 2 кг Липучки качественные Ничего не сыпется

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• оксана с***

Мне нравятся. Есть такие 1 кг и эти 2 купила

Доброго дня, Оксано! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Роман І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2. Колір: Синій + Сірий

Приїхали швидко, якість хороша, шви міцні, наповнювач не висипається. Від мене 5 зірок

Переваги:
    Ціна та якість
    Недоліки:
    Не знайшов

Доброго дня, Романе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Севастьянова Е***

Мої перші обтяжувачі
    В цілому задоволена, але не дуже зручне кріплення на стрічку

Переваги:

Доброго дня, Елизавето! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix . Бажаємо приємного користування.

• Анастасія А***

Гарні, але трохи сипляться

Доброго дня, Анастасіє! Дякуємо за ваш коментар. Якщо пошкодження на шві, то можете звернутись у службу підтримки Розетка протягом гарантійного періоду. У розділі "Контакти" є посилання на чат.
      Бажаємо продуктивних тренувань.

• Юрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: forFIZJO. Вага 1 шт: 1. Колір: Жовтий + Сірий

Як для руки - то нормально, а для ноги, то трохи закороткий фіксуючий ремінець, доводиться сильніше затягувати, що перетискає ногу.

Недоліки:
    Якщо для руки - то нормально, а для ноги, то трохи закороткий фіксуючий ремінець, доводиться сильніше затягувати, що перетискає ногу.
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1. Колір: Жовтий + Сірий

Доброго дня, забрала сьогоднi товар у розетцi, ще навiть не встигла використати на тренуваннi, розiйшовся шов на одному з обтяжувачiв та сипеться пiсок з нього. Чи можна замінити товар?

Доброго дня, Ольго.
      Дуже прикро, що у вас трапилась така ситуація.
      Зверніться, будь ласка, в службу підтримки Розетка (в розділі "Контакти" є посилання) для заміни обважнювачів.

• Лана

зверніться до підтримки розетки

• Анастасия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1. Колір: Жовтий + Сірий

Дужа гарна якість товару. Ліпучка добре тримає. Ніде не давить. Рівномірний наповнювач.

Переваги:
    Якість
  • Ольга Г***

Купувала на подарунок.Дуже сподобався

• Матвій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Сірий

Гарна якість, виконує функції як належить.

Переваги:
    Зручний, привабливий зовнішній вигляд, застібається навіть на дитині.
    Недоліки:
    Немає.
  • Ружена Ф***

Хороші і якісні

• Іван В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Сірий

Хороші обтяжувачі, гарно тримаються, рівномірно обтяжують кінцівки

• Сердюк С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Сірий

Лікар-реабілітолог порадила носити вдома обважнювач так як у дитини одна ніжка коротша за іншу - в комплексі з зарядкою та реабілітацією, результат є!

Переваги:
    Зручні, хороший матеріал, міцні липучки
    Недоліки:
    не виявили
  • Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Синій + Сірий

Дуже круті, для занять дитині ,те,що треба