Відгуки покупців про Еспандер кистьовий Cornix 5-60 кг з регульованим навантаженням XR-0141 Blue/Black

Оцінка користувачів 4.68/5
на основі 243 відгуки
  • Відгуки про товар продавця SportV
  • Николай Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Чорний

Немного меньше,нежели на фото.

Переваги:
    Уже три месяца работает без проблем
    Недоліки:
    За такую цену - вообще агонь
    • Продавець  SportV

Добрий день, щиро дякуємо за ваш коментар. Раді, що ви всім задоволені і еспандер приносить користь.
      Щодо розміру, то на фото в картці товару він такий як і є в дійсності. Все залежить ще від розміру самої руки, тому на це слід звертати увагу.

• Сергій З***
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Сірий + Чорний

Дякую швидко та якісно.

• Сергей П***

Нравится, подходит

• Олександр Б***

Дуже компактний і зручний
    Поміститься в кишені
    Можна двома хватами брати,кому як зручніше
    Швидка відправка,ввічливі оператори

Переваги:
    Компактність
  • Артем С***
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Чорний

Топовий еспандер, жалію тільки про одне що не купив раніше

Переваги:
    за тиждень не рука а банка
    Недоліки:
    краска стерлась на еспандері (логотип,кг) але то пустяк, естетика не до чого
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Чорний

Робить добре без проблем встановлюєтся віс який потрібен тримаєтся також добре поки недоліків не бачив надіюсь буде триматися добре поки на 30-40 кг веде себе нормально

Переваги:
    Все робить добре тримається в руці добре
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Давід Б***

Попробовал 60 кг, ручка сломалась

Доброго дня,
      дякуємо за звернення.
      Як завжди ми адекватно реагуємо на всі звернення клієнтів та детально все перевіряємо.
      У вас в історії замовлень відображаються наші контактні дані, так було б значно швидше все прояснити, ніж через форму коментарів. Ображеним ми не залишили ще жодного клієнта.
      Будь ласка, очікуйте за зв'язок із нашим фахівцем.

• Продавець  SportV

Вітаємо, намагалися з вами зв'язатися аби розібратися у вашому питанні, однак всі спроби виявились не успішними.
      Ви можете з нами зв'язатись самостійно за контактами, що зазначені в замовлені у вас в особистому кабінеті.

• Андрій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Чорний

Хороший товар за свої гроші

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Чорний

Забрал эспандер на почте, проверил и обнаружил несколько недостатков с одной стороны болт вдавлен, с другой он словно вываливается. Пластиковая деталь для регулировки погнута надпись Cortex стерлась, и маркировка с весом (5-60 кг) стерлась полностью вдобавок, эспандер измазан фломастером внешний вид и состояние явно не соответствуют новому товару, покупкой очень не доволен

Переваги:
    Их нет
    Недоліки:
    Пришел распакованный эспандер с погнутым пластиком вокруг колеса регулировки
    • Продавець  SportV

Доброго дня, Дмитре.
      Дякуємо вам за звернення.
      Всі еспандери наявні в нас на складі нові та в пакуванні. На вашому екземплярі присутні потертості та ще й ви кажете про відсутнє пакування. Якщо це було зроблено не вами, то ймовірно це могло трапитись лише при доставці.
      Звертаємо увагу, що всі відправлення завжди страхуються на повну вартість. Ми рекомендуємо перевіряти всі товари при отриманні, адже до моменту передачі посилки клієнту саме перевізник несе за них матеріальну відповідальність.
      З вами сконтактує наш фахівець для детального вияснення ситуації.

• Коломоєць В***
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Чорний

Зламався після двох тижнів використання.
    Пластик поганої якості.

Недоліки:
    Дешевий пластик, погана якість.
    • Продавець  SportV

Доброго дня, Віталіє.
      Дякуємо вам за звернення.
      Нам прикро, що у вас склалася така ситуація. Розуміємо ваші емоції, але ми серйозно підходимо до всіх запитів клієнтів.
      Ще раніше ми випадковим чином відібрали два десятки еспандерів із наявних на складі та провели відповідні тести на максимальному навантаженні і нам не вдалось відтворити подібного зламу рукоятки жодного разу. Окремо ми направили всю інформацію головному інженеру на виробництво, зі своєї сторони там також проводяться перевірки, хоч поки жодних натяків на будь які проблеми немає. Швидше за все ситуація, як і до того, зв'язана зі стисканням еспандера на краю рукояті за для збільшення важеля, що супроводжує нерівномірний розподіл навантаження на рукоять.

Ми маємо можливість аналізувати велику кількість статистики, подібних ситуацій загалом зустрічалось менше однієї десятої відсотка. В той же час ми контактували з кожним клієнтом і в межах лояльності завжди стараємось йти на зустріч.

• Нікіта Н***

Еспандер свою функцію виконує

Переваги:
    Регулювання навантаження
  • Юджин Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Чорний

ваш еспандер - рідкісне л***о) дякую!)

Переваги:
    Недоліки:
    шрот
    • Продавець  SportV

Доброго дня,
      дякуємо за звернення.
      Нам шкода, що у вас сталась така ситуація. Розуміємо ваші емоції, але просимо не судити про продукт на основі окремого випадку.
      Дані еспандери ми реалізуємо не перший рік, конструкцію ми вже відточили до дрібниць, забрали фактично всі слабкі місця. Злам ручки траплявся в поодиноких випадках, коли навантаження на рукоять розприділяється не рівномірно (давлять суто в край на максимальному опорі, щоб збільшити плече й таким чином полегшити стиснення).
      Якщо брати загальну кількість таких випадків, то їх можна порахувати на пальцях рук. В кожному випадку з клієнтом ми контактували та йшли на зустріч.
      Аналогічно й з вами контактував наш фахівець, в межах лояльності ми проводимо заміну еспандера на новий без лишніх питань, потрібно лише ваше піжтвердження.

• Ярослав Я***
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Чорний

Після залишення відгуку про даний еспандер, що він не дуже надійний, через 30 хвилин продавець швидко відповів та запропонував новий еспандер з доплатою

Вітаємо, Ярославе.
      Дякуємо за коментар.
      Все вірно, ви обрали іншу модель еспандера і ми відмінусували від нього всю вартість старого еспандера.
      Надіємось покупкою ви задоволені і еспандер дозволить вам досягти поставлених спортивних цілей.

• Ярослав Я***
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Чорний

Не раджу купляти, зламалися 2 ручки при вазі 60 кг стиснувши 1 раз в перший день купівлі

Недоліки:
    Неякісний товар
    • Продавець  SportV

Доброго дня, Ярославе.
      Дякуємо за ваше звернення.

Конструкція даного еспандера за багато років вже відшліфована до дрібниць, і питання тут зовсім не у якості товару.
      При максимальному опорі навантаження на ручки йде суттєве, тому рука має лежати на всій площині рукояток. Не можна тиснути в край еспандера(сам кінець ручки) для збільшення плеча, бо навантаження на ручки буде не рівномірне. Що якраз і може призвести до такої ситуації. Якщо "чисто" закрити еспандер на великому навантаженні не вдається, варто зменшити опір до комфортного значення.

В будь якому випадку з вами контактував наш фахівець і навіть в таких ситуаціях ми стараємось піти на зустріч клієнту.

• Дмитрій
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Чорний

Заказали даний еспандер, відкривши посилку в дома зʼясувалося що він зламаний!
    Дякуємо продавцю за вирішення питання! Нам відправили новий безкоштовно!
    Рекомендуємо даного продавця як надійного постачальника!

Переваги:
    Легкий і зручний у використанні
  • Олександр Є***
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Чорний

Можливо я не в курсі, але мені здається, що ручки мають бути більшими.
    В мене мізинець нормально не поміщається (середня рука), треба або трьома пальцями жати, або чотирма, але кінчиками (останньою фалангою)

Переваги:
    Якісний на вигляд
    Недоліки:
    Малуваті ручки
    • Продавець  SportV

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо за ваш коментар.
      Звісно, треба враховувати, що розмір руки у кожного користувача є різним, а щодо питання ергономіки, то воно теж для кожного буде суто індивідуальним.

В свій час ми експериментували з різною формою та довжиною ручок, але такі не стандартні еспандери не полюбилися користувачам. Переважна більшість обирає традиційні рішення, як ця модель.

Тож бажаємо вам продуктивних тренувань.

• Владислав С***

Хорошо,мне понравилось

• Євгеній Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Чорний + Жовтогарячий

На максимумі 60 кг прожив рівно 6 місяців, лопнула пружина.

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    недовговічний

Доброго дня, Євгеніє.
      Дякуємо за ваше звернення.
      Всі еспандери такого типу генерують навантаження шляхом механічного стиснення або розтягування пружини. Ресурс металу залежить від інтенсивності експлуатації, тому рекомендується обирати модель із запасом по навантаженню або мати кілька еспандерів під різні задачі.
      Напишіть, будь ласка, в наш чат підтримки свої контакти:
      посилання
      Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами та за можливості посприяти чимось.

• Тимур П***
    Відгук від покупця. Продавець: forFIZJO. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Чорний + Жовтогарячий

отлично, минусов нету, топ за свои деньги

• Сайзен С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Чорний + Сірий

Хорошо сидит в руках и жмётся хорошо та и ручки прорезиненные но вот минусы есть.
    1.Вообще не понятно сколько там килограмм поставлено, ети столбики не помогают, как измерить килограммы я не знаю.
    2.Сам девайс очень долго крутится(сама регулировка килограмм)
    3.Там где ринка там и полоска которая создает на пальцах мазоли.
    Все равно прикольное устройство, можно себе хватку накачать а потом на 100кг покупать

Переваги:
    Пластик прикольно пахнет, маэно на пальце вертеть, на пистолет смахивает, доставка пришла через день
    Недоліки:
    Измерение кг косое, резина шлак, к резине липнет всяких мусор
  • сергей б***

хороша штука, нажаль зламалось кріплення на наступний день після покупки

Переваги:
    конструкція зручна
    Недоліки:
    зломався на другий день

Доброго дня, Сергію.
      Дякуємо вам за звернення.
      Напишіть нам, будь ласка, в чат підтримки свої контакти:
      посилання
      Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами аби розібратися у ситуації.

Окремо хочемо наголосити, що у випадку виходу із ладу інвентаря, для економії часу варто одразу ж оформляти гарантійне звернення через "Кабінет користувача" на сайті. Ми як представник виробника не бачимо замовлень та контактів клієнтів і в коментарях до товару не можемо ніяким чином допомогти з рішенням.

• Марта Г***

Брак(( шкода, що брала на подарунок і не перевірила

Доброго дня, Марто.
      Дякуємо за звернення.
      Ми не можемо дати якусь грунтовну відповідь на ваш коментар, оскільки абсолютно не зрозуміло про що йде мова.
      У нас є чат підтримки, просимо залишити свої контакти:
      посилання
      Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами та розібратися у ситуації.

Коли ви залишаєте коментар під товаром, це ніяк не сприяє вирішенню вашого питання, оскільки ми не маємо інформації по замовленню та замовнику й гадки не маємо про вашу ситуацію. Для цього є чат підтримки, або ж можна оформити гарантійне звернення через кабінет користувача в кілька кліків та вирішити питання максимально оперативно.

• Євген Б***

Сначально он сломался из за брака но мне его заменили на качественный который роботает, все отлично советую

Доброго дня, Євгене.

• Таміла І***

зручний, покриття ручок тактильно приємне.

Доброго дня, Таміло.

• Давид Н***

Займався на 50кг і в моменті відірвалось кріплення пружини

Переваги:
    Зовнішній вигляд, регуляція навантаження
    Недоліки:
    Швидко зламався

Доброго дня, Давиде.
      Дякуємо вам за звернення.
      Напишіть нам, будь ласка, свої контакти через наш чат підтримки:
      посилання
      Це дасть змогу змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами та розібратися в ситуації.
      Дякую.

• Ігор Ч***

Гарний еспандер

Переваги:
    Багато режимів, зручно їх перемикати

Доброго дня, Ігорю.

• Костянтин А***

Хороший, только после использования болит мизинец

Переваги:
    Особо ничего такого, просто приятный эспандер

Доброго дня, Костянтине.

• Євген Б***

Лопнула ручка при попытке использования, вероятно попался брак.

Доброго дня, Євгене.
      Дякуємо за звернення.
      Напишіть нам, будь ласка, свої контакти у наш чат підтримки:
      посилання
      Це дасть змогу нашому фахівцеві сконтактувати з вами, перевірити ваше замовлення та зрозуміти в чому там справа.
      Очікуємо на зв'язок із вами.

• Владислав Б***

Топ , можно брать , реально рабочий эспандер.

Переваги:
    Работает
    Недоліки:
    Не обнаружил

Доброго дня, Владислав.

• Білорус Б***

Не купуйте таке просто продали неробочу річ.

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    Не працює штука, що змінює навантаження.

Доброго дня, Богдане.
      Дякуємо за звернення.
      На жаль, з описаного вами не зрозуміло про що йде мова. Там надзвичайно проста конструкція регулювання навантаження, сумніватися в тому, що вона виконує свою функцію та працює немає сенсу. Давайте розберемось, що там по вашому екземпляру, майже певні, що питання вирішимо за кілька хвилин.
      Напишіть нам, будь ласка, в чат підтримки ваші контакти:
      посилання
      Це дасть змогу нам зв'язатися з вами та прояснити ситуацію.

Вітаємо, Богдане.
      На жаль, так і не отримали від вас зворотний зв'язок.
      Зі своєї сторони робили запит через коллцентр аби з вами зв'язатись, але на разі він не успішний.
      Якщо у вас є якісь складнощі з товаром, просимо вийти на зв'язок за посиланням з попереднього повідомлення.
      Ми очікуємо та радо допоможемо розібратися.

• Сергїй С***

Експандер в цілому непоганий окрім моменту що сама ручка закороткувата якось і на місці стиснення купою по перше не всі пальці обхвачують руківку та й мізинець внизу на межі резинової поверхні та пластику внизу натираеться сам мізинець!

Переваги:
    Регулювання навантаження та красивий вигляд виробу
    Недоліки:
    Резинові накладки! Складаеться відчуття що зовсім невдовзі при частому контакті із резиновими накладками вони почнуть розміщатися та розірвуться!!

Доброго дня, Сергію.
      Дякуємо за звернення.
      Розміри еспандера стандартні та зазначені в характеристиках. По гумових накладках за весь час в нас не було жодних зауважень, навіть після тривалого користування вони залишаються цілі, це також по власному досвіду можемо сказати.

Що стосується комфорту, то це дуже індивідуально. Якщо особисто вам еспандер не підійшов, то можна зробити повернення згідно з процедурою. Хоча варто відмітити, що еспандери даного типу одні з найпростіших в освоєнні.
      Готові детальніше проконсультувати, залиште, будь ласка, свої контакти через наш чат підтримки:

• Роман Р***

Зручний та корисний засіб, добре регулується навантаження

Переваги:
    Ціна та якість
    Недоліки:
    Не знайшов

Доброго дня, Романе.

• Назар С***

все працює ок!

Переваги:
    Простий, легкий, компактний
    Недоліки:
    не має

Доброго дня, Назар.

• Михайло С***

Дуже зручний та компактний

Переваги:
    Зручний, легкий.

Доброго дня, Михайле.

• Павел
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 5-60. Колір: Жовтогарячий + Чорний

Все добре працюе.

Доброго дня, Павле.

• валера м***

ВСЕ ХОРОШО!!!! YЖЕ НЕСКОЛЬКО РАЗ ЗАКАЗЫВАЮ!!!!!!