Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Корм Carnilove True Fresh сухий зі свіжим м'ясом курки для дорослих котів 1.8 кг

Код:  391932102
Оцінка користувачів 3.67/5
  • Екатерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг

Для сіамца підішов, але для британки- ні. Її нудило.

• Арина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг

Перейшли на цей корм десь рік тому, обирали дивлячись на склад. Киця добре його їсть, хоча спочатку не дуже подобався. Киця активна та зайвої ваги не набирає. Беремо 1,8кг, термін придатності та стан упаковки завжди в нормі.

Переваги:
    Склад
  • Олена Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4.8 кг

Коти їдять із задоволенням, але дуже багато «крошки», начебто перебилось і розсипалось багато корму. У звичайному Carnilove такої неприємності немає.

Переваги:
    Котам подобається
    Недоліки:
    Багато крихт, як мука перебиті

Добрий день. На справді такого не повинно бути в інших пачках. Це виняткова ситуація. Надіслали Вам нову пачку.

• Людмила К***
    Продавець: Tamarin Zoo. Вага 1 шт: 4.8 кг

Упаковка прийшла мокра. Може в середину волога й не потрапила, але не стала ризикувати

Переваги:
    Нем
    Недоліки:
    Мокрий пакунок, що з кормом не знаю
  • Анастасия Г***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг

Труфреш - то наша любов. Коти його обожнюють, мені все подобається (особливо склад). Такий відсоток мʼяса вражає та захоплює. Будемо купувати ще саме цей курячий смак)

Переваги:
    смачнісімо
  • Марина Л***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг

Мій котик з притулку тільки нещодавно почав жити з нами, тому важко відстежити його смак - він любить все. Але цей корм я виділяю серед інших, бо саме з ним я побачила як мʼякіше стала шерсть та як нормалізувався його стул.

Переваги:
    холістик