Відгуки покупців про Мікс насіння для салатів, 600 г
Є в наявності
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Корисності від Бузі. Загальна вага: 300
Покупка – розчарування. Термін придатності до вересня 2026р. Отримала 21 серпня 2026р. Тобто у гіршому випадку їм залишилося 10 днів, у кращому – місяць. Чи встигну я з'їсти весь пакет насіння за місяць це риторичне питання, звісно ні. Я знаю, що таке чіа, яке валялось на складах більше року, цей гіркий смак відчувати не хочеться. Магазин позбавляється залишків товару, дуже сумно. Рекомендувати не можу.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ НА ПІДХОДІ
- Продавець Корисності від Бузі
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що покупка вас розчарувала.
Термін придатності міксу встановлюється з урахуванням найбільш чутливого до зберігання компонента — насіння соняшнику. Саме тому на упаковці зазначено вересень 2026 року. При цьому зауваження щодо того, що такий термін є занадто коротким для повного споживання пакування, цілком зрозуміле.
Ми не хотіли б, щоб у вас залишилося відчуття, що вам надіслали товар, який потрібно терміново використати. Тому пропонуємо повернути вам вартість товару. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — ми обов’язково все вирішимо.
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Корисності від Бузі. Загальна вага: 1000
Використовувала не тільки в салати а й для випічки))
Задоволена))- Продавець Корисності від Бузі
Щиро дякую за відгук, звертайтесь!
- Вероніка Ш***Відгук від покупця. Продавець: Корисності від Бузі. Загальна вага: 300
Насіння натуральне смачне. Доставка швидка
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Корисності від Бузі. Загальна вага: 600
Все чудово, але зверніть будь ласка увагу на пакування. Під час транспортування упаковка трошки пошкодилась і насіння висипалось в коробку, добре що не велика кількість!
- Продавець Корисності від Бузі
Дякуємо за зворотній зв'язок, помітили, була бракована партія пакетів.