- виталий п***Відгук від покупця. Продавець: AllHit
Як мені повернути мені оце продавцю!?
- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Прийшов з браком. На склі подряпина!!!!
- виталий п***
Вибачаюсь! Погарячкував. Написав грубо. Зі мною швидко зв'язалися від продавця і вирішили проблему. Дякую. Товар забирав мій син і не дивився на стан. Бінокль хороший. Дітям сподобався.
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: AllHit
Не поганий біноколь за свої гроші,не понятно зачем на правій стороні для ока ще один фокус для зближення стоїть,а робочі сила его до одного км,не більше.
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Робочі сила до одного км.
- Продавець AllHit
Романе, дякуємо Вам за відгук. Раді, що Ви задоволені придбаним товаром. Приємного користування!
- Олексій Т***
діоптрійна корекція.
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: AllHit
У складеному вигляді й у чехлі за розміром приблизно, як театральний бінокль. На чохлі є петля для чіпляння на ремінь. На біноклі є шнурок - можна повісити бінокль на шию. Маса у чохлі - 171 грам, без чохла - 160 грам.
Оптична схема така ж, як у театрального біноклю: об'єктив - випукла лінза, окуляр - вогнута лінза, без призм. Збільшення фіксоване (без зуму), приблизно у 8 разів (у театрального - у 2,5 рази). Хроматичних чи просторових аберацій немає (якщо й є, то надто малі, щоб бути помітними). Стереобазу не збільшує. Кутомірної сітки у полі зору нема.
Регулювання міжзіничної відстані у дуже широкому діапазоні, підійде кожному. Регулювання різкості від приблизно 2,5 м до бескінечності, із запасом для людей з різним зором. На правому окулярі є додатковий регулятор різкості, так що ті, у кого очі бачать трохи по-різному, можуть відкорегувати різкість, щоб обидва ока бачили однаково.
У цілому, бінокль згодиться, щоб подивитися на щось поближче на прогулянці, чи на концерті, чи подарувати підлітку.- Переваги:
- Зручний, компактний, легкий.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: AllHit
Хороший бінокль. Я задоволений. Хоч ще не повною мірою випробував його, але видимість реально чітке. Розміром з театральний, але цей більш потужний.
- Продавець AllHit
Тарасе, щиро дякуємо за відгук! Ми раді, що Ви задоволені придбаним товаром. Приємного користування!
- юркина н***Відгук від покупця. Продавець: AllHit
Дуже класний!! В театре був упригоді.
Хай і вам пощастить!- Продавець AllHit
Наталія, щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені придбаним біноклем і що він приніс вам ще більшого задоволення від перегляду вистави! Мирного неба!
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: AllHit
Купив цей бінокль на подарунок племіннику. Прикольна модель. Приємний на дотик матеріал. По відчуттям збільшує десь у 10 разів.
Гарна модель за ці кошти.
Дякую продавцеві за дуже ввічливе обслуговування!- Переваги:
- Ціна-якість
- Продавець AllHit
Дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно, що ви повторно замовляєте у гас різні товари.
Приємного користування!