- Назар Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Мій Дональд - безпородний сторожовий +-20 кг пес на привязі, дуже смакує цей корм. Грам 300 до хвилини часу топче і добавки просить, а дулю йому більше, і так двічі в день. Дав би я йому 1кг та й зїв би за один присіст. Уже пів міха стоптав, голота =) Пес став жвавішим і шерсть стала значно кращою. Частіша чи цілодобова присутність свіжої води стала важливішою так як корм сухий. Навіть мої коти трохи поїдають цей корм коли нема котячого.
- Переваги:
- Дональду смакує, не потрібно щось варити як от каші якісь як робили це мої батьки, всипав та й годі.
- Недоліки:
- Безкоштовна доставка рідкісне явище. За дві одиниці товару чи більше хотілося б додаткову знижку. Важливішою стала частіша присутність свіжої води так як корм жеж сухий.
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки їдять, навіть кіт гризе)
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Товар получил. Спасибо как всегда Розетке!!!!
- Переваги:
- У меня 6 собак. Домой приехал,и дал им на пробу. Все ели с удовольствием. Как будет дальше,посмотрим. Но заказал ещё два мешка. На работе так же есть собаки. Буду кормить и там.
- Недоліки:
- Пока недостатков нет. Посмотрим как будет дальше.
- Віктор Х***
Какой состав?
- iriska170690Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Нормальный корм за такую цену. Радует, что нет резкого запаха. Собака была полностью на натуральном кормлении, сейчас переходим на смешанное - утром корм, вечером мясо. Очень переживали примет ли сухпай наша малышка, но ей все понравилось. Проблем с самочувствием и стулом нет.
- Елизавета С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дешево и сердито. Нормальный вариант из "бедненького состава", когда как раз не переплачиваешь за тот самый "бедненький состав". Собака ест, кошка ест, гадят нормально, а закусывают мясом :)
- Переваги:
- Дешево и не ужас-ужас по составу
- Недоліки:
- За такие деньги их стыдно искать
- Шеремет А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Лопает с удовольствием.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Вівчарка їсть із задоволенням)
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Мои чихуахуа едят этот корм с удовольствием.
- Переваги:
- Цена хорошая
- Недоліки:
- Немного крупноватые гранулы.
- Милана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм хороший, собака їсть з задоволенням. Доставка швидка, все ціле. Дякую Розетці.
- Переваги:
- Собака їсть з задоволенням
- Недоліки:
- Завальна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
- Переваги:
- Добрий день. Свій відгук я не можу дати, але мій Бім їсть з задоволенням. Ніяких нарікань від нього не чула. Просить ще. Дякую
- Дмитро К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки їдять, все супер
- Переваги:
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм отличный.Особенно,когда на него скидки!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Нет.
- Любомир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Серед бюджетних кормів,один з кращих.Купую не вперше,собака їсть охоче добавляю ласощі.
- Переваги:
- Ціна,фракція,не солома
- Недоліки:
- Мабуть не має.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм хороший ,собаке нравится.
- Переваги:
- Цена.
- Недоліки:
- Нет.
- Оксана Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм відповідає якість = ціна , купую систематично , все супер , доставка зазвичай протягом доби .
- Переваги:
- Якість товару , обслуговування
- Недоліки:
- Букша М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Беру уже больше года. Крупная собака ест нормально. Улучшилась шерсть и пищеварение. Никаких проблем. Чтобы не надоедал иногда размешиваю с бульоном от куриных спинок. Ест с удовольствием.
- Переваги:
- Хорошая цена.
- Недоліки:
- Не заметила.
- Комащенко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собачка їсть із задоволенням, чого ще треба.
- Переваги:
- Ціна,якість.
- Ганна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Замовили вдруге, бо собачкам сподобався.
- Тарас Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
собака їсть з задоволенням
- Переваги:
- Гарна ціна
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм гарний хасюням подобається
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Ольга Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Товар доставлений швидко і якісно
- Святослав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Хороший корм. Собака з задоволенням їсть . Даже кішка не проти похрумтіти )
- людмила к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Швидка відправка
- Евгения Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака ест этот корм с удовольствием. Проблем с пищеварением после этого корма я никаких не вижу. Буду еще брать ))
- Переваги:
- цена/качество
- Недоліки:
- не заметила
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Третю пачку песик почав, їсть із задоволенням. Правда норма розходу води збільшилася вдвічі ( при тих же умовах середовища)
- Переваги:
- Недоліки:
- Упаковка. Не підходить для зберігання, потрібно одразу пересипати в поліетиленові пакети
- Диана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки в мене двірняги, їдять з радістю. Тож мабуть їм смачно.
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм беру не первый раз, собака ест, приходится досыпать в кормушку(а это хороший признак). Не о всех кормах со скидкой могу такое написать. Спасибо за продукт.
- Переваги:
- Собака ест, цена, качество
- Недоліки:
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака і кіт їдять з задоволенням
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Моим собакам (поинтер и дворняга) корм подошел, чередую с кашей с мясом. Едят корм с удовольствием, проблем не выявила, все отлично.
- Переваги:
- собаки едят с удовольствием
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Хороший корм.
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм їдять всі і пес і кіт ,кота відірвати неможем ходить і попрошайнічає всі довольні рекомендую
- Рома М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки и коты едят, и по виду довольны))))
- Переваги:
- Мелкий
- Недоліки:
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Беру мамі в село. Залюбки їсть пес і коти))
- Переваги:
- Ціна. Тваринки їдять
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
понравилось собаке! Вы даже не представляете,как это нас радует
- Переваги:
- Недорого,моей вредной собаке на удивление нравится,раньше другие корма еле ела,этот топчит,проблем с пищеварением нет,от других кормов постоянно мучалась
- Недоліки:
- нет для нас и собаке
- Люда П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
- Oksana O***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм пришёл за 1 день,продавец работает хорошо, собака довольна вкусом