Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 4.25/5
на основі 4 відгуки
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

Гарні еспандери для тренувань вдома. Завдяки карабінам приєдную до іншого знаряддя, то ж виходить дуже гарний тренажер для м'язів на дві руки. Єдине що, під мою задачу треба було купляти 2 комплекти для рівномірного навантаження. То ж буду наказувати ще один.

Переваги:
    Ціна, функціональність
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  WOLFSHOP

Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтеся з задоволенням. Будемо раді співпрацювати й надалі!

• Юлия

Дякую,до Ви з нами!

Переваги:
    Дякую! Все прийшло вчасно.Дуже задоволена товаром,повнiстю вiдповiв вимогам...
    • Продавець  WOLFSHOP

Доброго вечора! Дуже дякуємо за такий приємний відгук та високу оцінку нашого магазину! Будемо раді й надалі співпрацювати з вами та зробимо все для того, щоб від нашого магазину ви отримували тільки приємні та теплі емоції! Користуйтесь з задовленням та бажаємо гарних, спортивних результатів!

• Ирина Л***

Норм

Переваги:
    Прийшло все що написано було в комплекті резинки еспандери. Якість резини не погана на свою ціну
    Недоліки:
    На великій вазі розгибаються кільця.
    • Продавець  WOLFSHOP

Доброго дня, дуже дякуємо за ваш відгук та лояльність, ваша думка для нас надзвичайно важлива! Ми врахуємо ваше зауваження та проведемо більш детальну перевірку партії товару, після чого змінимо інформацію на сайті! Будемо раді й надалі співпрацювати з вами та зробимо все для того, щоб ви отримали тільки приємні емоції від покупок в нашому магазині!

• Татьяна Т***

Дякую. Все добре.

• Продавець  WOLFSHOP

Доброго дня!! Дякуємо за ваш відгук, ми раді що вам все підійшло. Будемо раді бачити вас і надалі серед наших клієнтів.