- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Kanary
Працює лише на рівних ділянках тіла, там де немає вигинів. Дуже сильно відлущує, тому на чутливих ділянках майже гарантовано отримаєте подразнення. Погано справляється з тонким волоссям.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Kanary
Взагалі нічого не видаляє, тільки міні опіки залишає
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Непридатний
- Продавець Kanary
Добрий день. Нам дуже прикро, що використання продукту завдало Вам шкоди. Але, в свою чергу, хочемо зазначити, що це епілятор для видалення волосся шляхом терття (також часто його називають "бритвою"). Вплив його застосування залежить від типу та сприйнятливісті шкіри, напрямку рухів, швидкості та інтенсивності використання. Наш магазин не має змоги вплинути на ці фактори і відповідальності за них нести не може. Згодні, ця річ, як і більшість продуктів індивідуальної гігієни підходить не всім, все індивідуально.
- Миколайчук І***Відгук від покупця. Продавець: Kanary
Це просто жах. На шкірі рани від тертя, хоча сили не прикладали. Просто безглузда річ
- Продавець Kanary
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Kanary
Товаром не задоволена після використання пече шкіра і почервоніння. Треба докладать значних зусилль, щоб видалить волосся. Під пахвами, наприклад взагалі не ефективний. Гарно виконує пілінг шкіри. Буду використовувать замість пемзи для пʼят. Трохи розчарована.
- Переваги:
- Ціна, дизайн
- Недоліки:
- Малоефективний.
- Александра О***
Поверхня якою треба видаляти волосся пластикова чи керамічна?
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Kanary
Можно использовать, работает. Но не для чувствительных мест.
- Париенко К***
А як надовго його вистачає, скажіть , будь ласка ?
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Kanary
Все сподобалось. Дуже швидко обробили і відправили товар. Товаром задоволена. Велике дякую. Рекомендую
- Женя А***Відгук від покупця. Продавець: Kanary
Давно пользуюсь, отличная альтернатива станку. Заказываю уже не первый раз всем подружкам на подарок.
- Переваги:
- Безполезненный
- Анастасия О***
Здравствуйте! А как быстро он приходит в негодность? Или у вас такого опыта ещё не было?