Картка Rozetka

Відгуки покупців про Флеш накопичувач-пам'ять Metal USB2.0 256GB Silver

Оцінка користувачів 3.25/5
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

це продовження відповіді продавцю, оскільки у рубриці "відповідь" не можу залишити фото: А гроші не треба. Купіть в Розетці за 300грн. флешносій Exodia Kingston 128 GB USB 3.2’, пришліть мені й будемо вільні від розрахунків. Розетці респект за продаж лінійки Exodia Kingston в пунктах видачі замовлень.

Переваги:
    хорошая вещь, но только как брелок на ключи уже на третий день работы флешкой
    Недоліки:
    не нашел
  • Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

придбав 16-го; на ноуте 22H2 з W10 перекидав файли з флешки на неї, хвилин через 15ть логіка летить, папку або не бачить, або нибіто немає до неї прав; виправяємо лецензійною ОС через властивості диску; на іншому ноуті 23H2 з W10 та ще іншому з В11 така ж поведінка, а потім зовсім здихає, й не бачить на В7 та Лінуксі. Пише засіб з юсбі й не впізнає. Повернути її не можу, оскільки файли з обмеженим доступом (придбав для роботи, спокусився на об"єм та нібито логіку А. Починаю гратися в рятувальника. Покупати не раджу. Передчуття ще виникло, коли отримав кульок зі штрих-кодом, який її не впізнає. Краще пропив б ці 300 грн.

Переваги:
    добра річ як брелок під ключи, а не флешка
    Недоліки:
    з"їзджає з глузду на 3й день
    • Продавець  EcoOne

Доброго дня. Якщо Вам флешка не підходить, необхідно звернутися про повернення коштів. Ви нам відправляєте флешку для перевірки, а ми повертаємо Вам гроші.

• Михаил

Доброго дня! При уважнішому прочитанні знайдеться місце, яке вказує на причину неповернення флешки: диск можу повернути лише після його сплющення сокирою. З названою причиною залишилось лише обстежити цей флешносій низкою способів, що й зроблено. Один з них наводиться (див. фото). Зокрема, дуже цікавий контролер: Controller Part-Number: CBM? - New Controller - 0x3E60 - [2019-11-11]. Популярно пояснюю: з таким же успіхом можна поставити коробку передач від вухастого «Запорожця» на вантажівку КрАЗ та подивитись, що з цього полущиться. Надати посилання на сайт китайського виробника? Там дуже цікаво, і все на китайській мові. Пропоную надіслати мені ще одну таку флешку на 256 ГБ, я її передам на офіційне обстеження, а офіційне заключення перешлю вам. «СВМ?» - це що? СВМ7. Замість цифри знак «?». Так?
      Flash ID code:??453A98B37672 - SanDisk - 1CE/Single Channel [TLC] -> Total Capacity = 16GB. Перекласти з китайської різницю між 256 та 16 ГБ?
      Не все блискуче, що перекупляється є блискучим.)))

• Михаил

Product Revision: 5.00 Controller Vendor: ChipsBank Controller Part-Number: CBM? - New Controller - 0x3E60 - [2019-11-11] Flash ID code:??453A98B37672 - SanDisk - 1CE/Single Channel [TLC] -> Total Capacity = 16GB Tools on web:??посилання Possible Flash Part-Number Unknown Flash ID mapping table

• Валентин Г***

Объем на 16 гб

Недоліки:
    Несоответствие памяти
    • Продавець  EcoOne

Предоставьте нам доказательства того, что флешка меньшего объема. Заранее благодарим.

• Михаил

Підтримую: Controller Vendor: ChipsBank
      Controller Part-Number: CBM? - New Controller - 0x3E60 - [2019-11-11]

• Олекса Л***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

Гарна якість. Для збереження домашнього архіву. Фото та відео. Супер.

• Михайло Д***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

Чудова флешка за доступну ціну, обов'язково куплю ще як з'являться у наявності

Переваги:
    Багато пам'яті, дешева
    Недоліки:
    Немає недоліків
    • Продавець  EcoOne

• Ігнат О***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

Хороші флешки. Купила одразу 3 і пустила в роботу. Все працює! Обов’язково придбаю ще парочку, тим паче за такою ціною

Переваги:
    Працює

Controller Vendor: ChipsBank
      Controller Part-Number: CBM? - New Controller - 0x3E60 - [2019-11-11]

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

Брав цю флешку на прохання батьків, свої функції виконує чудово)
    Співвідношення ціни,якості та місткості найкраще на ринку. Звертайте увагу на те що вона йде під 2.0, а не 3.0 - тому буде не надто швидка. Вище писали коментар що на флешці нічого не видно, але звісно як і буває з батьками, я купу разів доставав її, потім знову вставляв, перевіряв що на ній, додавав нове, і по кругу Тому впевнений що вона працює. Дизайн непоганий, можна зачиняти(ховати) вилку що може якось допоможе подовжити їй життя. Якщо вам потрібна місткість, наприклад для фото як в моєму випадку, то це чудовий вибір)

Переваги:
    Ціна, місткість, якість
    Недоліки:
    Швидкість, але за таку ціну ви знайдіть флешку на 256гб Стандартна 2.0
    • Продавець  EcoOne

• Олег П***

Работает

• Андрей Х***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

Нікому не раджу брати це л***о, марно витрачені кошти! Повний Китай. Жодний файл записаний на цю флешку не відкривається.

Переваги:
    Недоліки:
    взагалі не працює
    • Продавець  EcoOne

Добрий день. Таких флешок було нами продано дуже багато і жоден клієнт крім Вас не скаржився на їхню якість. Можливо, у Вас якась технічна проблема. Зі свого боку можемо запропонувати повернення флешки Вами та тестування її нами, після чого буде ухвалено якесь рішення.