Відгуки покупців про Автомобільний зарядний пристрій Gelius Pro Apollo 2USB 15W (3.1A) White (GP-CC01)
- Денис Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: microUSB. Колір: White
Раніше купував не тут хватало їх на місяць два як не зарядне зломиться то провід, цим користуюся вже півтора року, кожен день заряджаю тому що така робота що постійно ввімкнений телефон в автомобілі. За свої гроші дуже надійний і якісний зарядний пристрій, рекомендую
- Переваги:
- Якісне,довговічне
Представник постачальникаВітаємо Денисе!
Дякуємо, що обрали Gelius, та поділилися досвідом користування.
Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців.
З повагою, український бренд Gelius.
- марина т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: microUSB. Колір: White
Замовила брату на подарунок. Надійно запакований, стильний. Сподіваюсь, що сподобається. Доповню пізніше відгук, коли він вже по користується
- Переваги:
- Недоліки:
- Не вдалось перевірити справність при отриманні товару
Представник постачальникаДоброго дня! Спасибі за позитивну оцінку продукції бренду Gelius, Ваш відгук дуже важливий для нас, і дякуємо за підтримку українського виробника.
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: microUSB. Колір: White
под европрикуриватель, у кого старый советский, не достанет до контакта
- Переваги:
- Работает
- Валентин А***Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: microUSB. Колір: White
Купив собі цей автомобільний зарядний пристрій, задоволений покупкою! Швидко заряжає, надійно фіксується, стильний і красивий зовні. По розміру компактний, зручний у використанні, якісний і міцний, по ціні як на мене доступний. Сподобався зарядний пристрій!
- Переваги:
- Швидко заряжає, надійно фіксується, стильний і красивий зовні, по розміру компактний, зручний у використанні, якісний і міцний, по ціні як на мене доступний.
- Тарас Н***Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: microUSB. Колір: White
Заказал себе это автомобильное зарядное устройство Gelius Pro Apollo GP-CC01 2USB 3.1A с кабелем USB Type-C White. Доволен остался покупкой! Зарядное надежно без шатания фиксируется, стильное по дизайну, удобное в использовании. Прочное и качественное, долговечное, быстро заряжает, по цене доступное. Понравилось автомобильное зарядное устройство! Советую к покупке!
- Переваги:
- Надежно без шатания фиксируется, стильное по дизайну, удобное в использовании, прочное и качественное, долговечное, быстро заряжает, по цене доступное.