Відгуки покупців про Фрут Фідер сіточка для прикорму Baby Team силіконовий 6203 бірюзовий
- Наталя Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Гарний! Дуже зручно миється. Без запаху. Мені і дитині подобається
- Переваги:
- Зручно мити
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію!)
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Дуже незамінна і якісна ріс при прикормі!!!
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині!
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Ниблер очень хороший, ребенку понравился) большой, много фруктов можно поместить ) яркий, ребенку удобно держать в руках)
- Переваги:
- Большой, яркий, удобный, легко мыть)
- Недоліки:
- Не обнаружили
- Алла О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Товар відповідає опису, гарна ціна!
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Очень полезная вещь) ребенку удобно держать в руке
Единственный минус - очень слабая защёлка, если ребенок резко тянет, то может открыться и все содержимое вываливается
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Дитинці відразу сподобався, користуємось кожен день. Незамінний варіант для вулиці - кладу фрукти та насолоджуюсь прогулянкою без капризів та істерик. Дякую за таку чудову річ!
- Переваги:
- Прекрасний фідер, якісний пластик
- Аліна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Цікавий дизайн, м'який силікон, приємний колір .
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію! Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам і Вашій дитині.
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
На свої гроші дуже не поганий ніблер,зі своєю функцією повністю справляється
- Диана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Крутой!!! Мягкий и влазит не малое количество продукта. Спасибо!
- Переваги:
- Цена,качество,рекомендую!!!
- Недоліки:
- Нет!
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Ниблер очень понравился ребёнку. Сеточка хорошая, подходит для 6 месяцев. Единственный нюанс - ниблер прожил всего два дня. Сломался механизм.
- Переваги:
- Размер, цвет, материал
- Недоліки:
- Быстро сломался
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Зручний,ціна качество супер. Малюку дуже подобається. Їмо з задоволенням
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Пока нема
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Быстра доставка, хорошо упакован заказ. Ребенку очень понравилось(соски вообще не какие не берет) Очень нужная вещь для прорезания зубов или для ввода прикорма.
- Переваги:
- Хорошая цена, быстрая доставка.
- ЛідаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Дешевий і Класний)
- Оля С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
На свою ціну дуже хороший
- Переваги:
- Недоліки:
- Трішки завеликі дирочки
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Нормальный ниблер. Свои функции выполняет
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Все класно, товар хоч і бюджетний але якісний, в мене не було ніяких великих надій на цей ніблер, але він просто супер, м'який, міцний нічого не відвалюється все міцно тримажться)
- Переваги:
- Перевага в зручності
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Отримала товар, все добре. Окрім одного. Промила в кипятку, і дала дитині, а через пару хвилин помітила, що до соски прилипла силіконова плівка з дирочками. Слава Богу вона її не проковтнула. Коли мила помітно не було,вона, мабуть, щільно пристала, думаю це ще з фабрики так, адже навіть дирочки є.
Будьте обережні.- Переваги:
- Дитині сподобався
- Виктория Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Качественный ниблер и мягче, чем бюджетные варианты.
Даже для прорезания зубов будет супер)) - Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
- Переваги:
- Удобно .
- Надежда Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Ребёнок оценил)
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Екатерина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Очень удобный для первого прикорма.
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Ніблер не поганий,але не прокручується,як написано.Де поршень?
- Арина
А где это написано?
Представник брендуДана модель фрут фідеру не має функції "прокручування".
Подібна модель фідеру раніше була присутня в асортименті Baby team, але на разі її немає у наявності.
Опис на сайті та упаковці товару відповідає представленному товару (без зазначення згадуваного Вами функціоналу).
З повагою, команда Baby team
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Хорошая вещь ,насадка мягкая .Взяла ребенку 4 меся и только потом увидела что 6 ,но нормально подошла и нам)
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Отличное приспособление. Малышке 6 мес. кладем в него банан. Ребенку зашло «на ура». Мыть его удобно. Разбирается.
- Переваги:
- Качество. Удобство. Внешний вид.
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
удобный, без посторонних запахов
- Переваги:
- для детской ручки идеален, для подталкивания еды прокручивается ручка
- Екатерина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Хороший, мыть легко,кушать удобно, тоненький силикон не раздирает десна как сеточки
Но мы испортили его в стерилизаторе ,деформировался пластик, возможно его нельзя было туда класть, не поинтересовались этим, но кто берет имейте ввиду- Переваги:
- Удобно кушать, не травмирует десна, для первого прикорма самое то
- Недоліки:
- Оочень маленький , расчитан на один маленький кусочек фрукта , нельзя стерилизовать
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Отличный, все прекрасно моется, разбирается, подкручивается, не ломается, в использовании пару месяцев и все норм.
- Переваги:
- Механизм подкручивания удобный, силикон гигиеничный, отверстия норм.
- Недоліки:
- Сетку хотелось бы по-больше
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Отличная штука, ребёнок в восторге, теперь не забрать)
- Переваги:
- Помещается в ручку ребёнка, мягкий силикон
- Недоліки:
- Не выявлено
- morteticcoВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Дитина любить їсти банани через ніблер, але мало поміщається їжі для дитини 9 -12 міс. А так миленький,користуємся довго, проблем нема. Миється губкою нормально.
- Переваги:
- Дитині зручно тримати в руках
- Недоліки:
- Хилий механізм підкручування
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Очень удобный для маленьких ручек, полночью разбирается, что позволяет хорошо промыть от еды. Размер силиконовой сеточки хороший, ребёнку не составляет труда его жевать
- Переваги:
- То что имеет механизм подкручиваемая очень удобно
- Недоліки:
- Механизм подкручивание очень хиленький и когда подкрутил, то он не фиксируется и падает обратно
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Спочатку дуже сподобався. Ідея з підкручуванням гарна. Проте через тиждень використання ручка просто відломилась. Так що нікому не раджу
Представитель компанииТетяна,
за досить тривалий час продажів даної продукції не мали подібних випадків.
Можете детальніше описати при яких саме обставинах відбулась поломка в Вашому випадку? Чи були механічні пошкодження, удар, падіння фрут фідера?
Якщо ж Вами був виявлений брак, необхідно звернутись в місце покупки для заміни бракованого товару.
З повагою, команда Baby team- Мария Ш***
У нас такая же ситуация !
- IrinaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Удобный для ребенка, небольшой! Качество на высоте. Пользуемся не часто, к сожалению, но плохого нечего сказать об этой чудо штуковине!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Он просто супер ! Маленький на отмену от других нормально помещается в ротик ! Удобно что можно выкрутить и протолкнуть фрукт ближе.Мы очень довольны !
Рекомендую!- Переваги:
- Размер,качество, удобный
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Таня К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Малечі сподобався
- Переваги:
- Класна річ