Відгуки покупців про Килим з низьким ворсом Espresso 1.2х1.8 м. Сірий 08559A

Оцінка користувачів 4.85/5
  • Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 3 x 2. Основний колір: Сірий

Доповнюю перший коментар, задоволена, що ще й безкоштовно доставили кур'єром Нової пошти, а це 318 грн, які сплатив продавець, тож ще раз дякую!

• Юлия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 1.5 x 0.8. Основний колір: Сірий

Якість чудова, швидка доставка! Дуже задоволена товаром.

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 1.5 x 0.8. Основний колір: Бежевий

Килим

• Наталья Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 4 x 3. Основний колір: Бежевий

Все добре! Дуже швидко, ввічливій консультант!Безкоштовна доставка ! Без передоплати!!!Раджу всім.Килим гарний. Тільки одна річ все зіпсувала : отримала килим, заходжу на сайт а там мега крута знишка!!!!

Недоліки:
    На фото на сайті він був темніше,ніж насправді.Раджу поміняти фото.Бо я купувала його як темний.Взагалі килим норм.
  • Валентина Д***

Відмінний килим! Рекомендую

Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 2 x 1. Основний колір: Сірий

Дуже гарний килим! У другий придбала у Вас на кухню!

Переваги:
    Колір, ворс
    • Продавець  SoftSteps

Дуже дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви обрали саме наш магазин. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен клієнт отримував якісні килими та комфортний сервіс.
      Якщо у вас будуть додаткові запитання або побажання — завжди раді допомогти! Гарного вам дня та затишку у домі

• Людмила Л***

Доставка була трошки довше ніж обіцяли, але для мене це не принципово. Якість гарна, колір як на фото, трохи є запах. Гарний килимок у передпокій.

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Для мене немає
  • Світлана С***

Дуже гарний килим! Придбала на кухню !

• Затонских Я***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 1.8 x 1.2. Основний колір: Бежевий

Классный ковёр,мягкий и красивый. Доставка в течении 3 дней через розетку.

Переваги:
    Мягкий,красивый
  • Магда
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 2 x 1. Основний колір: Бежевий

Доставка очень быстрая, упакован качественно. надеялась ,что будет темнее. Светлый беж с разводами. Больше напоминает ковровую дорожку. Идеален для коридора, в комнате смотрится дешево.

Недоліки:
    Легкий, края загибаются, скользит по линолеуму при резких движениях
    • Продавець  SoftSteps

Вітаємо, дякуємо вам за відгук! Щодо того, що килим ковзає, хочемо звернути вашу увагу на те, що у даного килима джутова основа, яка є довговічною, але, на жаль, не має антиковзкого покриття. Особливо це помітно в невеликих розмірах, коли килим може ковзати, як і будь-який інший без відповідного покриття. Проте ця проблема легко вирішується за допомогою килимка "Anti-slip mat", який можна придбати, наприклад, за ціною від 30 до 100 грн залежно від розміру. Навіть невеликий килимок буде достатнім для вирішення цієї проблеми.

Також після покупки килиму потрібен певний час, щоб він прийняв правильну форму і вирівнявся після заводської упаковки. У перші дні краї килима можуть не до кінця вирівнятися і трохи підніматися, що також може впливати на ковзання. Щоб прискорити процес, можна перекрутити килим, перевернувши його лицьовою стороною до підлоги, і дати полежати годину. Після цього його форма повинна майже одразу відновитися. Зазначимо, що така проблема частіше виникає з килимами невеликих розмірів. На жаль на сьогодні в нас закінчились ці антиковзькі килимки проте ми вже працюємо над пошуком ще одного постачальника.

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 2.3 x 1.5. Основний колір: Сірий

Дякую за посилочку, швидко зв'язалися, швидко відправили. Килим дуже гарної якості вживу ще гарніший ніж очікувалося

Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 2 x 1. Основний колір: Сірий

Дякую за посилочку, швидко зв'язалися, швидко відправили . Килим дуже гарної якості , вживу ще гарніший ніж на фото.

• Олена Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 2.3 x 1.5. Основний колір: Бежевий

Килим дуже гарний, доставка швидка, продавець ввічливий, ціна приємна, доставка була безкоштовно Рекомендую!!

• Магда П***
    Продавець: SoftSteps. Розміри: 1.5 x 0.8. Основний колір: Бежевий

Дополню отзыв по дню эксплуатации. Коврик не просто скользит, а летает по комнате. Нет ни войлочной, ни прорезиненой основы, Края загибаются вверх. Необходимо утяжелять углы. Если большую площадь ковра можно закрепить ножками мебели, то расположенный по центру небольшой - в "свободном полете" Вместо радости и удовольствия - проблемы и разочарование.

Переваги:
    Только текстура
    Недоліки:
    В описании