Відгуки покупців про Оригінальні бездротові Bluetooth навушники Lenovo LP40, Bluetooth 5.0, до 20 годин автономності (White)

Оцінка користувачів 3.95/5
на основі 24 відгуки
  • Андрей М***

Всё плохо.Прерываеться связь

Переваги:
    Недоліки:
    Некачественные.
  • Олександр Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір: White

Найгірша якість звуку яку я коли небуть чув, навіть провідні навушники за 100 грн в 10 раз краще звучать ніж це л***о, дешевий та неякісний китай. Музику, фільми, ігри - забудьте, гучність маленька, басу немає, високих частот не існує взагалі, єдине що в них можна робити це слухати якісь подкасти, ВСЕ
    ще й в лівому навушнику постійно щось тихо рипить коли відкрито якийсь додаток але не грає музика, навіть не думайте придбати

• Новиков К***

Працює добре .Дитина задоволена

• Артем Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopyy. Колір: Black

Думал буду рыгать от звука, а теперь думаю куда бонусом 50 грн скинуть. ,у меня так прошки за 2500 играли ,очень даволен

Переваги:
    Звук шикарен
    Недоліки:
    По времени не знаю ещё, хотя бы часа 2 пусть играют
    • Артем Б***

Ходил по магазинам 3 часа пути , за 3 часа они меня удевили , сели на 30 % от 100 , теперь я точно знаю дёшево не всегда г***о , я очень доволен

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір: Black

Я замовив бездротові навушники Lenovo ThinkPlus livePods LP40 в інтернет-магазині AUAU. На жаль, вони виявилися дуже поганої якості, можливо навіть бракованими. Однак, я був приємно здивований реакцією менеджерів магазину. Вони швидко відповіли на моє звернення та погодилися своїм коштом отримати навушники назад для перевірки. Після проведення перевірки вони повернули мені кошти.

Я дуже вдячний за таке ставлення до проблем покупців і професійний підхід. Попри те, що товар виявився неякісним, я залишився задоволений обслуговуванням і можу рекомендувати цей магазин за їхню турботу про клієнтів. 5 зірочок менеджерам магазину, мінус одна зірочка за неякісний товар досить непоганого, в цілому, виробника Lenovo.

Переваги:
    Професфйний підхід менеджерів до роботи.
    Недоліки:
    Попався неякісний товар.
  • Станислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopyy. Колір: Black

Мені дуже сподобались! Ну за свої гроші, бомба

Переваги:
    Крутий звук
    Недоліки:
    1 мікрофон, а таппється пауза з любого дотика!
  • Наталья М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: White

Классные наушники,чистое звучание,рекомендую товар!продавец быстро связался и отправил товар!

• Продавець  kidsDM

Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!

• Марьяна
    Відгук від покупця. Продавець: WMM. Колір: White

Товар прийшов швидко.Без будь яких пошкоджень.

• Lana
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Black

Не рекомендую. Сьогодні забрала з Розетки, зарядила, працює лише один навушник. Якщо би можна було перевірити, коли забирала, залишала би, і не оплачувала. Відверто кажучи, я розумію, що продається це як Lenovo (типу Китай), але навіть для Китаю це занадто. Тому де виготовляються ці навушники, велике питання...

• Ярослав Б***

суппппперрррррр!!!!

Переваги:
    всi
    Недоліки:
    немае
  • Вячеслав З***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: White

За 2 місяці користування, майже кожного дня, навушники мене не підвели, дійсно за свою ціну, відпрацьовують на всі 100%. Заряд тримаюсь як нові

Недоліки:
    Кришка навушників трошки розбовталась, але і юзаю часто туди-сюди
    • Продавець  MirJim

Вітаємо Вас, Вячеслав.
      Раді що Вам навушники сподобались, дякуємо Вам за відгук.

• Оксана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Смарт Хаус. Колір: Black

Дуже швидка доставка. Ціна- якість відповідає .

• Вячеслав З***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: White

Гарні навушники, за свою ціну-ТОП, чудовий звук.
    Добре сидять у вухах.

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір: White

Користуюсь більше 4х місяців, все добре. Добре тримаються у вусі, гарне звучання. Я задоволена.
    Окрема подяка продацю auau за швидку доставку.

Переваги:
    Якість
  • Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір: White

Ці навушники не просто дешеві, це гроші на вітер. Вони абсолютно не пристосовані ні до чого. Це китайський мотлох, який створений лише для того щоб його купили і воно не працювало. Вони можуть вимикатися і вмикатися, дизконектитися і знову під'єднуватись. За 6хв пісню це буде відбуватися разів 10. Один навушник сідає швидше за інший, сенсорні кнопки натискаються від усього і навіть від повітря. Сигнал втрачається явно не з 10 метрів.
    А тепер про звук. Звук нагадує навушники Нокіа з 2005го року і я не впевнений, що ті не звучали навіть краще.
    Це просто мотлох, який не має продаватись за будь-які гроші.

Буду робити повернення

Переваги:
    Ви на власному досвіді переконаєтесь, що краще купити аєрподси
    Недоліки:
    Існування цього товару
  • Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: WMM. Колір: Black

Рыпит правый наушник ,
    От любого прикосновения срабатывает датчик сенсора.
    А так за свои деньги пойдет.

Переваги:
    Компактные.
    Громкие.
    Недоліки:
    Микрофон так себе.
    • Продавець  WMM

Добрий вечір. Якщо є посторонні хрипи - можна зробити обмін. Сенсор дійсно спрацьовує від найменших дотиків, так має бути.

• Віталій П***

Проблему вирішено

Товар поганої якості! Постійно зникає з'єднання з правим потім з лівим навушником. Щоб обміняти чи повернути кошти ціла проблема. Не рекомендую. Гроши на вітер. У цей складний час так кидати. Ганьба!

Переваги:
    Недоліки:
    Не якістні
    • Віталій П***

Питання не вирішене, бракований товар не забирають з пошти , гроши не повернуті.

• Віталій П***

З пошти забрали, дякую, тепер чекати повернення чи обмін.

• Віталій П***

Гроши повернуті! Питання вирішено.Розетку рекомендую!!!!

• Головко М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Black

Брали для прослуховування аудіо книг та музики - ідеально підходять. Зручно сидять у вухах, легенькі, класний вигляд. Продавець упакував і відправив швидко.

Переваги:
    Рекомендую
    • Продавець  kidsDM

Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!

• Головко М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: White

Отличные наушники, звучание нормально, акум тоже. Кейс такой прикольный миниатюрный. Продавца рекомендую.

Переваги:
    Быстрая доставка
  • Ірина А***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Black

Топова модель наушників. Брали у продавця 2 різних кольори дуже задоволені якістю

Переваги:
    Якість-ціна
    • Продавець  kidsDM

Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.

• Ірина А***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: White

Хороші вуха, до айфону 13 підключились відразу. Звук достатньо гучний, є невеликий бас. Для навчання ідеальний варіант. Акум 5 годин.

Переваги:
    Милий кейс, хороша якість збірки.
  • Сергій к***
    Відгук від покупця. Продавець: WMM. Колір: White

• Головенкина М***
    Відгук від покупця. Продавець: WMM. Колір: Black

Здравствуйте,наушники прибыли во время. Звук хороший, но немного не комфортно но думаю это дело привычки, сами наушники маленькие и компактные. Микрофон не плохой шумоподавление присутствует. Упаковка не повреждена всё красиво упаковано. Вообщем наушниками довольна!

Переваги:
    Звук хороший, маленькие и компактные, заряд держит долго.

• Поліна К***
    Продавець: kidsDM. Колір: White

Працює лише один навушники,чохла нема.Я розчарована.

• Продавець  kidsDM

Доброго дня! Дуже шкода, що Ви отримали негативне враження від придбаного товару. Ми завжди намагаємось продавати якісний товар та задовольняти потреби наших клієнтів, тому Ваш відгук є для нас дуже важливим. Для врегулювання ситуації менеджер зв'яжеться з Вами.