Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Оригінальні навушники Lenovo LP40 PRO, Bluetooth 5.1, до 20 годин автономності, захист IPX5 (Black)

Оцінка користувачів 3.96/5
на основі 84 відгуки
  • Іван С***
    Відгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: White

Навушники гарної якості. Але інструкція лише на китайській мові, тому напишу коротку тут що і як.
    Вкл/викл - витягнути навушники з кейсу, та вставити в кейс. Або натиснути на сенсорну кнопку на навушнику та утримувати 2с.
    З'єднання з Bluetooth - включити на девайсі bluetooth і знайти пристрій "Lenovo lp40" для з'єднання.
    Гучніше/тихіше - один короткий клік по сенсору правого або лівого вуха.
    Пауза - два коротких кліка по сенсору будь-якого вуха
    Наступний/попередній трек - три коротких кліка по сенсору правого або лівого вуха
    Поки кейс заряджається - блимає червоний індикатор. Коли зарядився - червоний індикатор горить постійно.
    Управління хендс фрі - один клік відповісти на дзвінок, один клік завершити дзвінок.
    Стосовно якості звуку - навушники йдуть непрогріті з заводу (і це норма), тому як дістанете з коробки не лякайтеся. Через години чотири гучної музики з басами, якість звуку значно поліпшується.

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    інструкція китайською
  • Ігор

Здивований якістю збирання.
    Купував у чорному і білому кольорі. Правий чорний вже тонув у воді(просушив феном) і падав у банку з фарбою пф. Канцелярський ніж,голка,розчинник,заміна амбюшури і він працює! Якість звуку,при бажанні, можна підлаштувати еквалайзером телефону.

Переваги:
    Якість,ціна.
    Недоліки:
    Періодично потрібно перевіряти "посадку" у вухах. Але це індивідуально.
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!

• Евгения Л***
    Відгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: White

Я очень плохо слышу,не чётко. Не все слова разбираю. Каково же было моё удивление,что в этих наушниках слышу всё!!! Даже громкость наполовину уменьшила. Это что то. Очень рекомендую.

Переваги:
    Цена, КАЧЕСТВО!!!
    Недоліки:
    Пока не выявлены
  • Марина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Green

Відразу хочу написати, що за таку ціну просто 100 з 10! Хто може собі дозволити обирати лише в цьому ціновому діапазоні, але хоче хороші навушники - раджу взяти їх. До цього користувалась від Філіпса за 1.5 тисячі. Порівнюючи розумію, що ці навушники для мене не гірші, а в дечому і кращі.
    Але, зрозуміло, що навушники мають як недоліки, так і переваги, тому описую все як є

Переваги:
    Виглядають навушники круто, вразило, що є сенсор (так, я та людина, яка погано читає опис до товару). В комплектацію входить юсб-провід та інструкція. Ще від магазину отримала подарунок - чохол до навушників. У вусі сидять класно, не випадають.
    Недоліки:
    Виглядають так, наче їх дуже легко зламати. Інструкція англійською та китайською, тому ще прийдеться розібратись у сенсорних командах( Хоч навушники себе і позиціонують як вакуумні, але вкладиш сидить не щільно і пропускає зовнішні шуми
    • Марина Т***

Забула, у комплектацію ще входить змінні вкладиши інших кольорів)

• Продавець  opsale

Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.

• Клавдій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Violet

Зручні навушники, не випадають, тримаються міцно. Гарні баси, звук класний. Купляв для дівчини на подарунок. Рекомендую!

Переваги:
    Гарно звучать
    • Продавець  opsale

• Вика В***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Violet

Очень довольная качеством,красивые и удобные, сенсор хорошо работает, звук отличный.

Переваги:
    Качество и цена
    Недоліки:
    Пока нету
    • Продавець  opsale

• Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White

Мені все сподобалося. Девайс одразу з'єднався з моєю моторолою, якість звуку достатня, для меломана навряд чи підійде, але для того, щоб відволіктися норм. За свої гроші девайс досить непоганий. Дякую за невисоку ціну, швидку доставку і нормальний за якістю товар.

Переваги:
    Приємно здивований! Ціна, якість, звук

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black

Чудові навушнки за свою ціну

• Юрій П***

Ціна- якість супер

Переваги:
    Все як в описанні
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Продавець  opsale

• Назарій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White

Чудові навушники за свою ціну

• Надія К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White

Навушники хороші, чудовий звук, але мікрофон слабенький, тому якщо розраховуєте брати для роботи варто пошукати іншу модель, зарядку тримають довго ( прийшли вже заряджені використовувала кожного дня і без зарядки від мережі протримались більше 3 днів) дуже раджу)

• Назаренко В***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White

Наушники супер !!!! Звук отличный!!! Очень доволен!!! Рекомендую!!!

Переваги:
    Звук, хорошо сидят в ухе, цена,внешний вид!!!
    Недоліки:
    Не обнаружил!!!
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!

• Андрей П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black

Качество звука выше чем вы можете себе представить такое чувство что это наушники премиум класса очень крутые доволен покупкой.

Переваги:
    Громкие
    Недоліки:
    Их нет за эту цену
    • Продавець  opsale

• Яна М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Violet

Наушники супер очень понравились. Буду ещё одни заказывать когда появится розовый цвет в наличии ️

Переваги:
    Звук
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  opsale

• Олександра Х***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black

Чудові недорогі навушники, зарядки зватає на довго, підключаються швидко. Звук в них чудовий, якість звуку на високому рівні, і музика звучить чітко і насичено. Зручно сидять у вухах і не випадають під час руху. Дуже задоволений своїм вибором. Рекомендую!

Переваги:
    Якість звуку, автономність та мікрофон
    • Продавець  opsale

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: NadaMarket. Колір: Black

Дуже задоволений навушниками, користуюсь кілька місяців, слухаю в основному метали майже на повну, вистачає на весь день. Одного заряду чехла вистачає для тижня підзарядки навушників. В комплекті запасні амбішури. Рекомендую!

Переваги:
    Невакуумні, компактні, класні баси як для бюджетних навушників, заряду вистачає на весь день
    • Продавець  NadaMarket

Дуже приємно що ви задоволені) Дякуємо за відгук)

• Вадим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black

Наушники превзошли ожидаемое.Звук громкий качественный.

Переваги:
    Маленькие,сенсорные возможность работать левым и правым по отдельности.
    Недоліки:
    Пока нет
    • Продавець  opsale

• Василь З***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Violet

Класні навушники, не пошкодувала що купила, дуже зручні. Добре тримають заряд, звук класний. Рекомендую!

Переваги:
    Гарний звук
    • Продавець  opsale

• Максим С***

Все ок

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару! Раді, що безпровідні навушники відповідають вашим очікуванням і все сподобалося. Дякуємо за вибір цієї моделі в нашому магазині. Бажаємо приємного користування та гарних вражень від прослуховування музики щодня.

• Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Green

Не очікувала але навушники працюють добре, переживала за звук, але наразі задоволена
    Єдине не дуже чутно іншого абонента при дзвінках

Переваги:
    Непогані
    • Продавець  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Виктор Б***

Все супер
    До навушників ще й кейс додали

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Green

Ціна на сайті не співпадає з фактичною

• Продавець  opsale

Дякуємо за позитивний відгук. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вияснення ситуації.

• Юлія Я***

Дуже класні

Переваги:
    Добрий звук,хто любить голосно слухати музику

• Валерія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MoanaWaves. Колір: White

Вирішили питання з браком, відправили на заміну нові швидко та оплатили витрати Нової пошти, дякую менеджеру за оперативне вирішення проблеми! Навушники гарні, все відповідає опису.

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Можете отримати браковані, але по факту вам їх замінять на нові
  • Наталя Б***

Якісні,зручні, сподобались.

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White

Доволі непогані навушники, користуюсь вже більше року.

Недоліки:
    Часто спрацьовують на випадковий дотик і вимикаються.
    • Продавець  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Аліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White

Це перші безпровідні навушники для мене, тому порівнювати нема з чим, але я дуже задоволена ними. Звук хороший, "сидять" доволі зручно. Зарядила кейс зразу, як отримала, і за тиждень користування ще не розрядився. Слухала музику в них майже щодня, десь 1-3 години. Дуже тішуся цим навушникам, мене все влаштовує за таку ціну. Єдине, що для розмов не дуже, співрозмовник мене погано чув. Але у мене голос тихий, тому це може бути через це, а не через якість мікрофона.
    Замовлення прийшло швидше, ніж очікувалося. Особлива подяка дівчині в пункті видачі, яка допомогла перевірити і налаштувати перше підключення. Тепер вони автоматично конектяться.

Переваги:
    Швидко підключаються. Швидка зарядка. Зручна форма, з вух не випадають, не муляють. Силіконовий чохол і запасні амбушури в комплекті.
    Недоліки:
    Для розмов по телефону не дуже підійшли.
    • Продавець  opsale

• Віра
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White

Беру вже другий раз їх,так як загубила кейс,вони працювали доречі ще 3 дні без нього.Продавець дуже відповідальний щодо якості товаруЦе найкращі навушники які тільки можуть бути в цьому ціновому сегменті,приходять в заводскій упаковці Lenovo.Чудово працюють як з айфоном,так і з компʼютером.Додатково іде силіконовий чохол до них в комплекті та type-C шнур для зарядки.Дякую за швидку доставку і сервіс.

Переваги:
    Ппекрасний звук і дизайн та робота навушників
  • Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: EvoLux. Колір: Black

Все супер. За эту цену.

• Мирослава М***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne. Колір: Black

хороші науши,працюють ідеально, батько довольний, дякую.

• Буланова О***

Дуже задоволена донька

• Ілля
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black

Безкоштовна доставка в Розетку згідно терміну.
    Повний комплект, гарне пакування.
    Будемо користуватись)

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White

Користуюсь близько 2-х тижнів.
    Зауважень немає.
    За свою ціну, прекрасний варіант.
    Свою функцію виконують.

• Руслан П***

Норм,очень достойный звук,всем доволен

Переваги:
    Цена,качество,звук на высоте.

• Олександра К***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: White

Хороші. Функцію виконують, заряд тримають. Поки не до кінця розібралась з управлінням доторками (до навушників), але очевидно, що і це працює.
    Корочше, співвідношення ціна-якість на високому рівні.

Переваги:
    Зручні, добре тримають заряд, звук зороший
    Недоліки:
    Не виявлені
    • Продавець  MirJim

Доброго дня, дякуємо за позитивний відгук.
      Ми дуже раді, що навушники Вам сподобались!
      Нехай Вам служать довго)

• Назар К***