- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: White
Навушники гарної якості. Але інструкція лише на китайській мові, тому напишу коротку тут що і як.
Вкл/викл - витягнути навушники з кейсу, та вставити в кейс. Або натиснути на сенсорну кнопку на навушнику та утримувати 2с.
З'єднання з Bluetooth - включити на девайсі bluetooth і знайти пристрій "Lenovo lp40" для з'єднання.
Гучніше/тихіше - один короткий клік по сенсору правого або лівого вуха.
Пауза - два коротких кліка по сенсору будь-якого вуха
Наступний/попередній трек - три коротких кліка по сенсору правого або лівого вуха
Поки кейс заряджається - блимає червоний індикатор. Коли зарядився - червоний індикатор горить постійно.
Управління хендс фрі - один клік відповісти на дзвінок, один клік завершити дзвінок.
Стосовно якості звуку - навушники йдуть непрогріті з заводу (і це норма), тому як дістанете з коробки не лякайтеся. Через години чотири гучної музики з басами, якість звуку значно поліпшується.- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- інструкція китайською
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black
Здивований якістю збирання.
Купував у чорному і білому кольорі. Правий чорний вже тонув у воді(просушив феном) і падав у банку з фарбою пф. Канцелярський ніж,голка,розчинник,заміна амбюшури і він працює! Якість звуку,при бажанні, можна підлаштувати еквалайзером телефону.- Переваги:
- Якість,ціна.
- Недоліки:
- Періодично потрібно перевіряти "посадку" у вухах. Але це індивідуально.
- Продавець opsale
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- Евгения Л***Відгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: White
Я очень плохо слышу,не чётко. Не все слова разбираю. Каково же было моё удивление,что в этих наушниках слышу всё!!! Даже громкость наполовину уменьшила. Это что то. Очень рекомендую.
- Переваги:
- Цена, КАЧЕСТВО!!!
- Недоліки:
- Пока не выявлены
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Green
Відразу хочу написати, що за таку ціну просто 100 з 10! Хто може собі дозволити обирати лише в цьому ціновому діапазоні, але хоче хороші навушники - раджу взяти їх. До цього користувалась від Філіпса за 1.5 тисячі. Порівнюючи розумію, що ці навушники для мене не гірші, а в дечому і кращі.
Але, зрозуміло, що навушники мають як недоліки, так і переваги, тому описую все як є- Переваги:
- Виглядають навушники круто, вразило, що є сенсор (так, я та людина, яка погано читає опис до товару). В комплектацію входить юсб-провід та інструкція. Ще від магазину отримала подарунок - чохол до навушників. У вусі сидять класно, не випадають.
- Недоліки:
- Виглядають так, наче їх дуже легко зламати. Інструкція англійською та китайською, тому ще прийдеться розібратись у сенсорних командах( Хоч навушники себе і позиціонують як вакуумні, але вкладиш сидить не щільно і пропускає зовнішні шуми
- Марина Т***
Забула, у комплектацію ще входить змінні вкладиши інших кольорів)
- Продавець opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Клавдій Р***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Violet
Зручні навушники, не випадають, тримаються міцно. Гарні баси, звук класний. Купляв для дівчини на подарунок. Рекомендую!
- Переваги:
- Гарно звучать
- Продавець opsale
- Вика В***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Violet
Очень довольная качеством,красивые и удобные, сенсор хорошо работает, звук отличный.
- Переваги:
- Качество и цена
- Недоліки:
- Пока нету
- Продавець opsale
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White
Мені все сподобалося. Девайс одразу з'єднався з моєю моторолою, якість звуку достатня, для меломана навряд чи підійде, але для того, щоб відволіктися норм. За свої гроші девайс досить непоганий. Дякую за невисоку ціну, швидку доставку і нормальний за якістю товар.
- Переваги:
- Приємно здивований! Ціна, якість, звук
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black
Чудові навушнки за свою ціну
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White
Ціна- якість супер
- Переваги:
- Все як в описанні
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець opsale
- Назарій Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White
Чудові навушники за свою ціну
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White
Навушники хороші, чудовий звук, але мікрофон слабенький, тому якщо розраховуєте брати для роботи варто пошукати іншу модель, зарядку тримають довго ( прийшли вже заряджені використовувала кожного дня і без зарядки від мережі протримались більше 3 днів) дуже раджу)
- Назаренко В***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White
Наушники супер !!!! Звук отличный!!! Очень доволен!!! Рекомендую!!!
- Переваги:
- Звук, хорошо сидят в ухе, цена,внешний вид!!!
- Недоліки:
- Не обнаружил!!!
- Продавець opsale
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black
Качество звука выше чем вы можете себе представить такое чувство что это наушники премиум класса очень крутые доволен покупкой.
- Переваги:
- Громкие
- Недоліки:
- Их нет за эту цену
- Продавець opsale
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Violet
Наушники супер очень понравились. Буду ещё одни заказывать когда появится розовый цвет в наличии ️
- Переваги:
- Звук
- Олександра Х***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black
Чудові недорогі навушники, зарядки зватає на довго, підключаються швидко. Звук в них чудовий, якість звуку на високому рівні, і музика звучить чітко і насичено. Зручно сидять у вухах і не випадають під час руху. Дуже задоволений своїм вибором. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість звуку, автономність та мікрофон
- Продавець opsale
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: NadaMarket. Колір: Black
Дуже задоволений навушниками, користуюсь кілька місяців, слухаю в основному метали майже на повну, вистачає на весь день. Одного заряду чехла вистачає для тижня підзарядки навушників. В комплекті запасні амбішури. Рекомендую!
- Переваги:
- Невакуумні, компактні, класні баси як для бюджетних навушників, заряду вистачає на весь день
- Продавець NadaMarket
Дуже приємно що ви задоволені) Дякуємо за відгук)
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black
Наушники превзошли ожидаемое.Звук громкий качественный.
- Переваги:
- Маленькие,сенсорные возможность работать левым и правым по отдельности.
- Недоліки:
- Пока нет
- Продавець opsale
- Василь З***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Violet
Класні навушники, не пошкодувала що купила, дуже зручні. Добре тримають заряд, звук класний. Рекомендую!
- Переваги:
- Гарний звук
- Продавець opsale
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black
Все ок
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару! Раді, що безпровідні навушники відповідають вашим очікуванням і все сподобалося. Дякуємо за вибір цієї моделі в нашому магазині. Бажаємо приємного користування та гарних вражень від прослуховування музики щодня.
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Green
Не очікувала але навушники працюють добре, переживала за звук, але наразі задоволена
Єдине не дуже чутно іншого абонента при дзвінках- Переваги:
- Непогані
- Продавець opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White
Все супер
До навушників ще й кейс додали- Продавець opsale
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Green
Ціна на сайті не співпадає з фактичною
- Продавець opsale
Дякуємо за позитивний відгук. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вияснення ситуації.
- Юлія Я***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Green
Дуже класні
- Переваги:
- Добрий звук,хто любить голосно слухати музику
- Валерія Д***Відгук від покупця. Продавець: MoanaWaves. Колір: White
Вирішили питання з браком, відправили на заміну нові швидко та оплатили витрати Нової пошти, дякую менеджеру за оперативне вирішення проблеми! Навушники гарні, все відповідає опису.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Можете отримати браковані, але по факту вам їх замінять на нові
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Green
Якісні,зручні, сподобались.
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White
Доволі непогані навушники, користуюсь вже більше року.
- Недоліки:
- Часто спрацьовують на випадковий дотик і вимикаються.
- Продавець opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White
Це перші безпровідні навушники для мене, тому порівнювати нема з чим, але я дуже задоволена ними. Звук хороший, "сидять" доволі зручно. Зарядила кейс зразу, як отримала, і за тиждень користування ще не розрядився. Слухала музику в них майже щодня, десь 1-3 години. Дуже тішуся цим навушникам, мене все влаштовує за таку ціну. Єдине, що для розмов не дуже, співрозмовник мене погано чув. Але у мене голос тихий, тому це може бути через це, а не через якість мікрофона.
Замовлення прийшло швидше, ніж очікувалося. Особлива подяка дівчині в пункті видачі, яка допомогла перевірити і налаштувати перше підключення. Тепер вони автоматично конектяться.- Переваги:
- Швидко підключаються. Швидка зарядка. Зручна форма, з вух не випадають, не муляють. Силіконовий чохол і запасні амбушури в комплекті.
- Недоліки:
- Для розмов по телефону не дуже підійшли.
- Продавець opsale
- ВіраВідгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White
Беру вже другий раз їх,так як загубила кейс,вони працювали доречі ще 3 дні без нього.Продавець дуже відповідальний щодо якості товаруЦе найкращі навушники які тільки можуть бути в цьому ціновому сегменті,приходять в заводскій упаковці Lenovo.Чудово працюють як з айфоном,так і з компʼютером.Додатково іде силіконовий чохол до них в комплекті та type-C шнур для зарядки.Дякую за швидку доставку і сервіс.
- Переваги:
- Ппекрасний звук і дизайн та робота навушників
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: EvoLux. Колір: Black
Все супер. За эту цену.
- Мирослава М***Відгук від покупця. Продавець: EcoOne. Колір: Black
хороші науши,працюють ідеально, батько довольний, дякую.
- Буланова О***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Violet
Дуже задоволена донька
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black
Безкоштовна доставка в Розетку згідно терміну.
Повний комплект, гарне пакування.
Будемо користуватись)- Продавець opsale
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: White
Користуюсь близько 2-х тижнів.
Зауважень немає.
За свою ціну, прекрасний варіант.
Свою функцію виконують.- Продавець opsale
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black
Норм,очень достойный звук,всем доволен
- Переваги:
- Цена,качество,звук на высоте.
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: White
Хороші. Функцію виконують, заряд тримають. Поки не до кінця розібралась з управлінням доторками (до навушників), але очевидно, що і це працює.
Корочше, співвідношення ціна-якість на високому рівні.- Переваги:
- Зручні, добре тримають заряд, звук зороший
- Недоліки:
- Не виявлені
- Продавець MirJim
Доброго дня, дякуємо за позитивний відгук.
Ми дуже раді, що навушники Вам сподобались!
Нехай Вам служать довго)
- Назар К***Відгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: White