- Елена А***Відгук від покупця. Продавець: Simple market
- Переваги:
- Яркий, нарядный, необычный
- Недоліки:
- Не растегивается
- В. В***Відгук від покупця. Продавець: Simple market
здравствуйте,
не все цвета работают или вообще не работает,пока не пошевелить в месте фиксации ошейника- Переваги:
- красивый
- Недоліки:
- не работает как надо
- ДінаВідгук від покупця. Продавець: Simple market
Користуємося вже рік, найкращий нашийник такого типу який в нас був. Він дорожчий за ті які ми мали раніше, але враховуючи що служить рік без нарікань ціна цього варта.
- Переваги:
- Добре тримає батарея
Легко вкоротити під потрібний розмір
Режими світла/кольори
Яскравість - Недоліки:
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: Simple market
Дуже класний і регульований нашийник. Беремо для нашого малюка вже вдруге (саме у цього продавця, саме цю модель). Свіжа модель з кращим акумулятором і тримає довше. Додано нові режими.
Сяє яскраво і дуже рятує в темний час доби. Однозначно найкращий нашийник з усіх, що у нас були. Продавець дуже оперативно відправив замовлення, послугами задоволений- Продавець Simple market
Дуже дякуємо Вам за відгук , раді що сподобався ) цей нашийник правда супер ) звертайтесь ще , будемо раді ))
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Simple market
Дуже класний нашийник. Світить яскраво і має багато режимів і кольорів. Легко регулюється розмір. Дуже задоволений покупкою!
- Продавець Simple market
Дякуємо Вам за відгук )) Звертайтесь ще , будемо раді ))
- Дарія С***Відгук від покупця. Продавець: Simple market
Отличный ошейник, яркие цвета, много режимов. Удобно регулируется, не тяжёлый. Зарядка type C. Широкий ремешок, хорошо видно издалека
- Переваги:
- Много цветов, красиво горит, быстро заряжается, долго работает
- Продавець Simple market
Дякуємо Вам за відгук )) Раді що все сподобалось ) Звертайтесь ще ))
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Simple market
Не знаю як песику, але мені дуже подобається!
Відправили швидко.- Переваги:
- Дуже яскравий, багато режимів. Зарядка type-c.
Дякуємо Вам за відгук )
Думаю песик також задоволений бо він же тепер самий модний ))
Звертайтесь ще , завжди раді )
- Коваленко Т***Відгук від покупця. Продавець: Simple market
Гарний нашийник, яскравий . На прогулянці всі звертають увагу . Маємо можливість не брати з собою ліхтарик, що дуже зручно, особливо з собачкою породи хаскі.
- Переваги:
- Можливість вибору кольорів
- Продавець Simple market
Дякуємо Вам за відгук , рада що все сподобалось ))) Звертайтесь ще , завжди раді ))
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Simple market
Купила на тест спочатку 1. Потім для другої собаки теж купила. Користуюсь більше місяця. Світять яскраво, видно собак здалеку, колір можна змінювати під настрій, заряджається від type - c , що дуже зручно, мені зарядки вистачає на 3 - 4 дні з двома повноцінними прогулянками на день (в режимі мерехтиння). Всі діоди однаково яскраві. Не пропускають. В морози ще не тестували (не було). Не підрізала. Бо собаки пухнасті з великими шиями. Тримаються міцно. Продавець надійний. Швидка доставка. Якісний нашийник. Я дуже задоволена.
- Продавець Simple market
Як приємно починати день з такого відгуку)) Дуже Вам дякуємо , раді що все подобається )) Звертайтесь ще ))
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Simple market
Просто розкішний нашийник... Я у захваті!
- Переваги:
- Яскравий
- Недоліки:
- Поки не знайшли
- Продавець Simple market
Дуже дякуємо Вам за відгук )) Звертайтесь )))
- Шульга П***Відгук від покупця. Продавець: Simple market
Дуже гарний нашийник, широкий, добре видно на моїх шерстяних коргі
- Переваги:
- Широкий, не губиться в шерсті
- Продавець Simple market
Дуже дякумо за відгук , раді що Вам все сподобалось)) Такі чудові собачки)))