Великий літній розпродаж до −55%

• Оксана Р***

Нормально

• Інна К***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Гарний мікрофон колонка. Замовляла рожевий, повідомили мені що не має рожевого. Була згодна на інший колір. Все працює

• Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Замовляла рожевий, а відправили золотий.

Недоліки:
    Не той колір
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Замість рожевого - прислали золотистий.
    Також, прийшов із побитим корпусом

• Каролина А***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Замовляли мікрофон рожевого кольору! Прислали золотого!

Переваги:
    Недоліки:
    Зарядний пристрій не працює, мікрофон не заряджається!
  • Маріна П***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Чорний

замовляли чорний колір, але надіслали золотий. матеріал неякісний, відчуття ніби от-от розвалиться в руках. незручно користуватись, треба кричати, щоб мікрофон спрацював. єдина перевага це можливість підключитись до іншого пристрою і програвати з мікрофону музику

Переваги:
    блютуз
    Недоліки:
    не той колір, поганий звук, незручно користуватись, погана якість пластику
  • Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

прийшов в незаклеєній брудній і розбухшій від часу коробці увесь запилений. погано зафіксований.
    Наліпка глянцева якась (вона тут для краси і підписів) криво наліплена — довелось підрізати, щоб шнур вставити.
    Усі мінуси просто за упакування і подачу, бо це на подарунок, а вона наче поюзане вже.(((

рожевого не було — погодилась на чорний.

Переваги:
    працює
    Недоліки:
    недбале упакування, низька якість
  • Яковенко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Замовляла рожевий - прийшов золотий. Дещо побитий візуально і працює тільки якщо "нащупати" точку, в яку говорити

Переваги:
    Вартість була 170 грн, коли інші кольори по 800
    Недоліки:
    Якість, не той колір
  • Мария
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Чорний

Тиждень попрацював, далі поламався, світить, а звуку немає. Не варто брати. На вітер гроші. Точніше на тиждень

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Замовляли рожевий колір, приїхав синій, шнура в коробці не було

• Юлия Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

НЕ раджу купувати товари у даного магазину
    Замовила мікрофон на дитяче день народження, забрала з розетки, дома не вмикався, думаю ок, поставлю на зарядку. Пройшла година нічого не змінилося, мікрофон так і не вмикається. Відкрила місце, де акумулятор, а він гарячющий та з нього витікає рідина, я просто в шоці, бо це небезпечно Звʼязалася з підтримкою, вони типу відповідають, але дуже тугі в комунікації. Думаю ладно, буває всяке, нехай зроблять обмін. За свій рахунок відправила мікрофон новою поштою. Посилка з обміном знову оплачую я)) І ось момент істини Вікриваю посилку, а там той самий мікрофон, який не працює, що я відправляла. Та потікша батарейка вставлена в мікрофон, яка ще більше протекла. Люди ну це капець! Магазин просто тримає покупців за дурнів. Такого трешака я ще не зустрічала і такого поганого відгуку, ще не писала))) Мені дуже не приємна ситуація.

Переваги:
    Немає))))
    Недоліки:
    Дурять покупців
  • Соня К***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Забрала с почты не смотря, открыла дома и получила такое( фото прикрепила). Настанем с того что есть ощущение что эту коробку продавец сделал самостоятельно а не от производителя. Микрофон сгнивший , мокрый , грязный , еще и воняет , я не знаю что продавец с ним делал. Такое не то чтоб нельзя продавать, его и на помойке не подберут бомжи

Переваги:
    Какие достоинства могут быть если ощущение что этот микрофон достали с помойки
    Недоліки:
    Сплошные недостатки
  • Євгенія М***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Замовляла рожевий, прийшов золотий, дуже брудний, пластик покритий корозією

Переваги:
    Недоліки:
    Брудний
  • Оксана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Не функціонує.віддає тільки єхо і шипить

Переваги:
    Недоліки:
    Не функціонує
  • Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Замовляв, не знаючи який має бути звук, але великого очікування авжеж не було. Це ж більше для приколу гаджет, а не для серйозних цілей. Звук дуже тихий, кнопки гучності ніяк нічого не міняють. Замовив другий у іншого продавця і в ньому був набагато гучніше звук. Не раджу брати у цього продавця!

Переваги:
    Недоліки:
    Тихий звук
  • Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Чорний

Спочатку я думала, що така проблема тільки в мене, але почитавши коментарі бачу що сам продавець надсилає нечкісний товар, замовляла декілька позицій і забрала на почті, вдома бачу, що зламаний, телефонувати хм, пишіть в підтримку, пітримка звертайтесь до нової пошти, але як декільком людям надходить зламанний товар, у всіх винна нп

Переваги:
    Недоліки:
    Не той колір, зламана, не має компромісу
  • Вячеслав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Невключається батарейка ржава потікша це просто х***я повна.

• Четверіков В***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Замовляли розовий , продавець швидко передзвонив, сказав , що є золотий . Приїхав без вм'ятин алє ж із парою царпин на руків'ї. Акумулятор сідає дуже швидко . Не рекомендую до покупки

Недоліки:
    Через 10 хвилин сідає акумулятор
  • Анастасія
    Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Замовлення було оформлено на товар фото якого стоїть і вказано РОЖЕВИЙ - прийшов мікрофон золотий. Питання, навіщо вказувати колір якщо ви надсилаєте що попало?! В коментарях були відгуки що не відповідають дійсності товари, але була надія що прийде відповідний колір, але ні , тому якщо не хочете втратити час не раджу замовляти - всеодно прийде не те

Переваги:
    Нуль
    Недоліки:
    Колір, якість
  • Христина
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Замовляла рожевий колір, магазин прислав біло-золотий.

Переваги:
    Іграшка для дітей
    Недоліки:
    Дуже дешевий пластик, звук поганий, прислали не той колір
  • Тетяна К***

Прийшов не той мікрофон

Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Поверніть кошти за товар, який я вам повернули та він лежить у вас на пошті вже декілька днів.

• Валерия Г***

дякую, вже звʼязались та повернули.

Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Рожевий

Добрий день! Замовляла рожевий, прийшов чорний. Ви знущаєтесь?

Недоліки:
    Відправили не той колір
  • Ярослав У***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut

Дякую за чудовий пристрій, дитина задоволена, тепер будем співати в караоке всією сімєю

Переваги:
    Хороший звук, немає посторонніх шумів, не фонить, приємно сидить в руці.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Moltis

Добрий день Ярослав! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
      З повагою завжди Ваш магазин Moltis.

• Вовченко И***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut

Дополнение к предыдущему отзыву. Продавец связался на следующий день, без проблем сделали возврат средств. Так что магазин могу смело рекомендовать

Переваги:
    Хороший магазин, который несёт ответственность за свой товар
    • Продавець  Moltis

Здравствуйте, Ирина! Мы благодарим Вас за отзыв! Мы очень ценим своих клиентов и стараемся качественно работать для Вас!

• Зеновій
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut

Товар хорошої якості дитина і ми задоволені.

• Moltis

Добрий день Зеновій! Ми дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
      З повагою завжди Ваш магазин Moltis.

• Николай Б***

Спасибо все работает

• Moltis

Здравствуйте Николай! Мы благодарим Вас за отзыв! Мы очень ценим своих клиентов и стараемся качественно работать для Вас!
      С уважением всегда Ваш магазин Moltis.

• Назар Б***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend

Микрофон качественный, красивый. Звук хороший! Продавец супер, быстро связалься, на следующий день доставили. Рекомендую

Переваги:
    Красивый, качественный, хороший звук
    • InTrend

Добрый день! Благодарим за доверие к компании In Trend и покупку нашего товара. Спасибо за отзыв, нам очень важно знать ваше мнение. Рады что вы довольны товаром, пусть радует Вас еще долго)

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyExpress

Добрый день. Покупала микрофон и чехол перед новым годом на подарок дочери. Пришёл вовремя. Ребёнок доволен. Использовали как караоке через блютус с моб.телеф. После нового года не использовали. На 8 марта в школе дочь решила выступить с песней на концерте. Во время выступления звук начал пропадать периодами. Очень расстроена. Позвонила на Розетку, чтобы проконсультироваться по поводу ремонта. Сказали передадут продавцу и он со мной свяжется. Жду связи. Очень бы хотелось отремонтировать. И ещё, с первого дня внутри телефона чувствуется какая-то незакреплённая деталь, она двигается при движении самого микрофона - может в этой детали и есть причина пропадания звука?

• roman.digtiarienko72
    Відгук від покупця. Продавець: BenBig

Покупали дочке на подарок на Розетке в магазине Ben Big. Микрофон отличный, хороший звук, выглядит дорого.Ребенку понравился, в день по несколько часов поет.Понравилась работа менеджеров магазина BenBig, всегда на связи и всегда понимают клиента...

Переваги:
    Качественный и красивый микрофон.Отличное обслуживание.
    Недоліки:
    Пока не обнаружил, но производитель мог бы и чехол к микрофону положить...
    • BenBig

Добрый день! Спасибо, что Вы выбрали нас. Благодарим за Ваш отзыв. Очень рады, что Вам понравился товар. Пусть служит долго и ждём Вас снова.

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Martin

На свою ціну гарна іграшка дитині, не дуже гучно грає)

• Тимчук І***

Дякуємо за Ваш відгук!

• Карина
    Відгук від покупця. Продавець: Joker Accessories. Колір: Золотий

Довольный ребенок 100%

Переваги:
    Все
    • Joker A***

Спасибо за заказ!
      Обращайтесь в будущем!Всегда рады.

• Юлия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: PORTeh. Колір: Золотий

Брала для школьных выступлений детям. Для небольших выступлений очень не плохое устройство. Красивый дизайн и простота в управлении,хотя пришлось поискать инструкцию в интернете ( не могли подключить к смартфоны).А так хороший вариант для детских праздников.

Переваги:
    Возможность управлять с любого устройства,красивый дизайн
    Недоліки:
    Не достаточно громкий для большой уадитории,отсутствие инструкции на русском языке