Відгуки покупців про Акумуляторна ланцюгова міні пила в кейсі Krafftec (36V 4 Ач) + 2 акумулятори з автоматичним мастилом та індикатором заряду шина 20 см Німеччина (35677)

Оцінка користувачів 4.14/5
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Пилка прийшла швидше свого зазначеного часу за що вдячний продавцю. Прийшла у чудовому стані все як на фото. Комплектацією задоволені.
    Працює 2 рік.

Переваги:
    Зручна, в руці легко тримається, як на мене жінку.
    Недоліки:
    Цепка поганої якості міняли дві чи. Акумулятор заряду хватає не надовго треба часто заряджати.
    • Продавець  Dagaz-shop

Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Чепурная Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Купили осенью, поработать не успели. Весной была в работе совсем не много. Пилили молодые ветки деревьев в саду (до 5см диаметром). Не «ведитесь» на «хорошее» комплектующие. Качество не соответствует цене. Гарантия, как сообщил продавец, на нее уже прошла. Сколько была даже не знаю. Прийдется отдавать в городской сервисный центр. Однозначно - не рекомендую к покупке данную модель пилки.

Недоліки:
    200
    • Продавець  Dagaz-shop

Олена , дякуэмо за зворотній зв язок. Даних пил продано більше 500 штук. Проблем з ними не виникало. Клієнти всі задоволені. На дану модель йде гарантія 30 днів на заводський брак. При експлуотації зверніть увагу на те, що ланцюг варто змащувати кожні 5-10 хвилин роботи. Це дає можливість двиггуну працювати без нагрузки. Якщо цього не дотримуватися, то звісно пилка може зломатися. Так , як гарантійний термін вийшов, то звісно несіть в місміський сервісний центр.

• Костянтин Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Чудовий зв'язок із продавцем. Як тільки замовив відразу зв'язалися і обговорили всі деталі. Пилка прийшла швидше свого зазначеного часу за що вдячний продавцю. Прийшла у чудовому стані все як на фото. Комплектацією задоволений

Переваги:
    Швидка доставка, наявність всіх компонентів,легка у зборі
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Dagaz-shop

Костяниин, дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу.

• Сергій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Пила KRAFFTEC, модель 8" не вартує тих грошей, що за неї беруть. Потужністю 800W (так написано на упаковці) на мій розсуд там і не "пахне".

Переваги:
    Доставка швидка. Комплектація - як на картинці в описі на сайті.
    Недоліки:
    1. Відсутнє автоматичне змащування пили - в описі є. 2. Ємність в характеристиках 4 АН, на упаковці до товару 2.5 АН (знав би - не купляв). 3.Акумулятори 36V заряджаються тільки до 21 V. 4. Натяжка пили не тримається - змушений доробляти. 5. При тестуванні: кругляк м"якого дерева 8см, два розпили - дозаряджав акумулятор 20 хв.
    • Продавець  Dagaz-shop

Сергій , дякуємо за зворотній звязок та оцінку нашого сервісу. Миру та Здоров'я Вам.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Швидка доставка, гарна комплектація! Побачимо весною, як себе покаже.

Переваги:
    Гарна комплектація.
    • Продавець  Dagaz-shop

Сергій, дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Одразу після замовлення менеджер перетелефонував,всі деталі обговорили і посилка прийшла дуже швидко. ДЯКУЮ!
    Рекомендую магазин!
    Гарних вам клієнтів!

• Продавець  Dagaz-shop

Ольга, дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу.

• Владимир К***

Швидко доставили

Переваги:
    Все працює
    • Продавець  Dagaz-shop

Володимир, дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу.

• Ігор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Продавець перетелефонував та відправив замовлення швидко. Комплектація відповідна. Пила легка, зручна. Якість прояве себе під час використання. Покищо все гуд.

• Продавець  Dagaz-shop

Ігор , дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу.

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Покупкой очень доволен протестировал все хорошо работает , продавец все быстро отправил !

• Продавець  Dagaz-shop

Владислав, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Золовская Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Отличная мини пила. Все работает отлично. Комплектация соответствует. Будем еще заказывать на подарок.

Переваги:
    Удобная, легкая, хороший аккумулятор
    • Продавець  Dagaz-shop

Олена, дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу.

• Виталий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Четко, быстро, хороший продавец.

Переваги:
    Цена, комплектация.
    Недоліки:
    Пока нет
    • Продавець  Dagaz-shop

Віталій, дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу.

• Павло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Я не понимаю зачем в комплекте 2 аккумулятора если на них не возможно работать.

Переваги:
    Быстрая доставка
    Недоліки:
    Акумулятор совсем никакой. Работает минут 5 а потом нужно менять.
    • Продавець  Dagaz-shop

Добрий день Павло. Дякуємо за звортоній зв язок. В даній пилі є автоматичне відключення акумулятор від перегріву .

• Продавець  Dagaz-shop

Це захист від перегріву Аккумулятора.

• Ирина В***

Для женщин то что нужно

Переваги:
    Лёгкая и удобная в использовании
    Недоліки:
    Пока не нашла
    • Продавець  Dagaz-shop

Ірина, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Чепурная Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop

Замовила цю пилку для жіночої роботи на дачній ділянці. Маленька, зручна у руці. ЗовсIм не галаслива. Порадувало, що у зібраному вигляді можна транспортувати у її ж валізці. Продавець Олександр дуже швидко відповів на смс, допоміг підібрати, оформив і практично відразу відправив. Велике дякую! Рекомендую і цей магазин і цю пилку)

• Продавець  Dagaz-shop

Олена, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Екатерина Н***
    Продавець: Dagaz-shop

Быстро отправили. Порадовала упаковка, наличие перчаток и очков. Не опробовали, так как на подарок

• Продавець  Dagaz-shop

Катерина, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Сергій Т***

Все буде Добре

Переваги:
    Олександр дуже оперативно відреагував на міій відгук. Та твердо пообіцяв довідправити та замінити стосовно мого замовлення.Дякую.
    Недоліки:
    Все Добре
    • Продавець  Dagaz-shop

Сергій, дуже дякуємо Вамза високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Сергій Т***
    Продавець: Dagaz-shop

Очікувати неймовірного не варто,фраза в описі ...и распила дров-смішна

Переваги:
    Замовлення отримав вчасно,Олександр відповів швидко і все детально роповів та пояснив.Сама пила гілля 8см.в діаметрі пиляє Та ось біда запасної шини немає та один із укумуляторів не заряджається.Сигналізатор на зарядці весь час горить чевоним,Якось роберу подивлюсь.
    Недоліки:
    Відсутність запасної шини акумулятор не заряджається
    • Продавець  Dagaz-shop

Сергій , дякуємо за зворотній звязок. Ми з Вами звяжемся для вирішиння Вашого питання