Відгуки покупців про Комплект постільної білизни Ранфорс Сімейний Гаррі Поттер 2х155х215 см Білий

Код:  393952020
Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Альфия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір підковдри: 155 x 215. Спальний розмір: Полуторні

Безумовно рекомендую до покупки

Переваги:
    Дуже гарний малюнок, тканина натуральна. Чудово запаковано! Дякую за таку красу! Ціна чудова!
    • Продавець  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Анна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір підковдри: 200 x 220. Спальний розмір: Євро

Мрія поттеромана

Переваги:
    Натуральна тканина, приємна на дотик, якість пошиву
    • Продавець  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Анна! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Егорова И***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір підковдри: 143 x 210. Спальний розмір: Полуторні

Дитина задоволена, гарне пакування.

Переваги:
    Комплект відповідає опису, тканина прочна, пошив відмінний, малюнок виразний
    Недоліки:
    не має
    • Продавець  Gentle sleep

Доброго вечора ,шановна Ірина! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Дарья П***

швидко відправили, красиво упаковано, гарна якість

Переваги:
    приємна на дотик, добра якість, гарно запаковано - можна відразу дарувати
    Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  Gentle sleep

Доброго вечора ,шановна Дарина! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)