Відгуки покупців про Штатив для телефону селфі-палка трипод 3 в 1 Bluetooth з пультом та LED підсвіткою U&P Чорний

Оцінка користувачів 4.57/5
  • AI аналіз відгуків
    43 відгуки:  85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних
    Загалом покупці позитивно оцінюють селфі-трипод. Відзначають його компактність, легкість, функціональність та відповідність ціни якості. Основними перевагами стали зручність використання, швидка доставка та наявність додаткових функцій (підсвітка, Bluetooth-пульт). Деякі користувачі відзначили недоліки: не завжди працює підсвітка та кнопка, легка конструкція вимагає акуратного використання, не всім підходить стійкість із важким телефоном. За співвідношенням ціна/якість товар отримав підтримку більшості користувачів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Все чудово. Перевірено часом.

• Олена К***

Я задоволена

• Григорий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Всё гениальное это простое. Просто очень хорошая селфи палка, подставка. На вес лёгкая на ошуп вызывает уверенность в качестве. Цена смешная.

Переваги:
    Лёгкая, дистанционная кнопка

Доброго дня!
      Дякуємо вам за чудовий відгук про наш товар. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою!
      Якщо у вас виникнуть питання або побажання — завжди раді допомогти. Гарного дня та вдалих покупок!

• Олег Т***

• Наталия Г***

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Отримали швидко. Товар дуже зручний у використанні.

• Володимир Л***

Зручно, компактно, недорого......

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Зручний розмір, легко розложується і працює.

Переваги:
    Розмір
    Недоліки:
    Тримач телефон слабкий
    • Продавець  PARROT

• Наталья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Мені немає з чим порівнювати, це моя перша така річ. Але фотографувати зручно, телефон фіксується добре, є підсвітка. Пульт на блютуз з'єднався, працює добре. Зауважень поки ніяких не маю

Переваги:
    Зручно
    Недоліки:
    Ще немає
    • Продавець  PARROT

• Ирина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Прийшло швидко, все працює! Задоволені! Рекомендую!

• Марина Л***

Все добре, відправка швидка

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Товаром задоволені. Нарікань немає. Доставили вчасно.

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Недовговічний
    • Продавець  PARROT

• Макар А***

Все добре

Переваги:
    Все те що є те і є достоинство
    • Продавець  PARROT

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Краще б я ці гроші пропив

Переваги:
    Недоліки:
    Хрупкий пластик, все болтається шатається. Якщо телефон поставити вертикально і нахилити, він падає разом з штативом. Якщо витягнути то стійкості взагалі нема.
    • Продавець  PARROT

Дуже дивно отримувати такі відгуки, оскільки в інших таких проблем немає. Може ви не затягнули гвинт кріплення телефону який відповідає за це?

• Максим А***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Какая цена такое и качество.
    Для таких денег вполне нормальный товар

Переваги:
    Удобно при съёмке фото видео
    Недоліки:
    Нет прочный пластик
    • Продавець  PARROT

• Юрій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Не тримається телефон постійно хилиться вперед

• Продавець  PARROT

Доброго дня. Ви можете затягнути гвинт який фіксує "головну" частину, що з легкістю виправить вашу проблему. Дякую

• Яна

Хороший трипод

Переваги:
    Без питань зконектився із Xiaomi, працює))
  • Наталя К***

Товар сподобався,відповідає опису.Покупкою задоволена

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

За свою ціну досить пристойно, все працює як вказано в описі. Конструкція не дуже міцна, але якщо акуратно думаю можно спокійно користуватися.

Переваги:
    Ціна, яскрава підсвітка
    Недоліки:
    Не дуже міцна конструкція
  • Марина

Дуже швидко зламалася кнопка

Переваги:
    Можливість дистанційно робити фото
    Недоліки:
    Якість пластику
  • Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Отличный штатив. Незаменимая вещь в поездках. Удобный, лёгкий понятный.
    Пульт на батарейке. Рекомендую.

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Товар сподобався, легкий, функціональний. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Дешевий
    Недоліки:
    Не має
  • Олександра М***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Чудовий трипод за свої гроші. Без заморочок. Мінімалюний функціонал, але легкий, робить свою роботу без нарікань. Про витрачені гроші не шкодую.

Переваги:
    Легкий, дешевий, кнопки функціонують без залипань. Хороший варіант для новачків, які ще не розібрались, що конкретно їм потрібно.
    Недоліки:
    Завдяки його використанню стала краще розбиратись в темі освітлення і т.п. зараз купила б більш дорогу модель
  • Тамара К***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Це мі перший штатив такого типу. Компактний легкий . Те, що і очікувала. Рекомендую

Переваги:
    Чудовий трипод
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Нормальний товар за свою ціну

• Дмитро З***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Стосовно товару - все відповідає опису. Брався на подарунок - людина задоволена, все працює. Для аматорських роліків та фото підійде без проблем. Так це не манфрото але там бюджет зовсім інший. Збірка доволі якісна, відверто неочікувано за таку ціну.
    Продавцю окрема подяка за оперативність (чого останнім часом мало від кого можна добитись і особливо на розетці).
    Продавця та товар рекомендую - у мене лишились приємні враження від покупки

Переваги:
    Ціна-якість
  • Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Товар прийшов швидко. Все добре працює, я задоволена.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Поки нема
  • Михайло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

За свои деньги хороший, все функции выполняет,подсветка светит вполне хорошо!

Переваги:
    Цена-качество
    Недоліки:
    Одна ножка болтается, на работе не как не отражается!
  • Марта Б***

Багато функціональний трипод

• Віка Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Допоможіть розібратися будь-ласка,як вмикати підсвітку. Зарядила її,кнопку бачу,але вона не працює. Придбала даний прилад саме через додаткове освітлення,яке по факту в мене воно не працює

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Не працює підсвітка
    • Інна З***

На пісвідкі ззаду є кнопочка, якщо не включається то можливо потрібно зарядить

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Недорогий, якісний як за такі гроші, дружина задоволена))

Переваги:
    Все працює, ціна
    Недоліки:
    Не помітив
  • Олександр М***

Чудовий селфі-трипод

• Екатерина Ф***

Все супер

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Все хорошо кроме одной вещи, кнопка фотографии не выполняет свою функцию, а увеличивает громкость или приближает камеру

Переваги:
    Неплохое освещение
    Недоліки:
    Кнопка фотографии не выполняет свою функцию
  • Виктор Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Хорошая и удобная в использовании селфи палка в комплекте идёт фонарик. Рекомендую

• Віка Ч***

Доброго дня. Скажіть будь-ласка,як Ви увімкнули підсвітку? В мене не працює

• Виктория С***
    Відгук від покупця. Продавець: PARROT

Дуже зручний, компактний. Мінусів поки що не знайшла