- РоманВідгук від покупця. Продавець: the Blue Elephant
Свечи кстати классные !
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Все подобається
- Переваги:
- Чудовий аромат
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: the Blue Elephant
Приятный запах, в меру сильный.
- Роман Д***
Согласен : )
- Дмитрий З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Аромат очень ядреный на любителя
Но у меня от этого аромата через 15 минут закружилась голова. Открывается крышечка легко ножом. - Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Чудова коробка приємний запах, аромат в кімнаті тримається довго.
- Переваги:
- дуже гарна упаковка, швидка доставка все на топ рівні.
- Недоліки:
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Її неможливо відкрити, довелося консервним ножем відкривати банку
- Переваги:
- Приємний запах
- Недоліки:
- Пакування
- Сич Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Виглядає чудово, як на подарунок. Аромат теж класний, навіть у закритій упаковці.
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Чудова свічка та аромат
- Кузьменко І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Відкривати вгору - вниз. Це важко.
- Переваги:
- Приємний запах
- Недоліки:
- Немає інструкції з відкриття.
- Маргарита З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Когда горит, то воск плавно распределяется, а не углублением. Это существенно для меня и продлевает время. Мне очень нравятся свечи этой фирмы, но белая понравилась по запаху еще больше. Благодарю за товар и быструю доставку
- Переваги:
- Всё очень понравилось. Запах волшебный, если закрыть крышку, то аромат еле чувствуется. Герметичность превосходная, время горения точно сказать не могу, но хватает ее на очень долго.
- Недоліки:
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Маєте бути прихильником цієї фірми та її ароматів, щоб все ок було)
- Переваги:
- Аромат
- Недоліки:
- Запах реально не нейтральний
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Товар соответствует заявленным характеристикам
Дякуємо за вибір. Приємного користування.
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Візуально свічка дуже красива. І класно пахне сама по собі. Проте мені не дуже комфортно від аромату, якщо свічка горить більше 5 хв. Він приємний, наче не різкий, але не мій аромат.
- Переваги:
- Красивий дизайн
- Галина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Запах восточный необычный очень стойкий. Разпахнется на всю комнату и держиться целый день.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Аромат супер. Красивая коробка. Но кто подскажет, как открыть крышку?)))
- Переваги:
- Аромат. Коробка
- Недоліки:
- Крышку как открыть. За это сняла звезду
- Ирина Г***
Если когда-нибудь открывали бальзам "звёздочка", то у Вас все получится
Совет: не закрывайте плотно
- Мирослава К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Мені аромат подобається. Не запалену свічку (просто відкрити кришку і залишити), можна використовувати, як аромат для кімнати. Запах дещо нагадує хороше крем-мило для рук.
Цієї фірми є ще інша свічка-Japanese Rituals, теж приємний аромат, але більш "запашна".- Переваги:
- Аромат ніжний, не нав'язливий
- Недоліки:
- При використанні фітільки згорають, а віск ще лишається
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Приємний аромат, мені чимось нагадує ладен. Мені подобається. Буду купувати ще.
- Переваги:
- Приємний аромат
Класс
- Переваги:
- Класс
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Спочатку купила собі. Сподобалась. Потім купила всім подругам на Новий рік.
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
- Не помітила
- Анастасия Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Супер свеча! Очень красивая и нежный ненавязчивый аромат!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Якщо чесно, то дуже дивний запах, ні мені ні дівчині не сподобався, а у її мами ще й на неї алергічна реакція, але вона алергік.
Так і не розібрались як її відкрити, лишили так як я бо запах сильний і без того :)- Переваги:
- Гарно виглядає ззовні
- Недоліки:
- Запах на любителя, не рекомендую алергікам
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Гарний аромат. Вистачає на довго
- Переваги:
- Аромат
- Недоліки:
- Не догоряє до кінця
- ИРИНА К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
ГАРНА СВІЧКА,ЯК НАСОЛОДЖУВАТИСЯ САМІЙ,ТАК ПРИЄМНИЙ ПРЕЗЕНТ НА ПОДАРУНОК
- Куцарская Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
АЛЕ аромат ВОГОНЬ, не в гарному сенсі цього слова ( насичений, різкий, дешевий, якщо стоїть не запалена свічка, то теж гарно виділяє аромат. Стосовно аромату, все індивідуально, може комусь дуже заходить
- Переваги:
- Як подарунок для себе або для когось. Дуже презентабельна баночка, якісна. Гарна свічка довготривалого користування.
- Недоліки:
- Різкий аромат
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Купувала на подарунок, сподобалась, у декорі виглядає дуже гарно
- Переваги:
- Смачно пахне
- Недоліки:
- Ой, відкривати кришку, то ще такий квест, кажуть відкривали всією сім'єю
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Запах приємний, красивий та стильний дизайн
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Свеча восковая и классная
- Переваги:
- Классный аромат и очень красивая банка
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Дуже крута свічка з приємним ароматом!
- Переваги:
- Приємний запах
- Недоліки:
- Кузьомко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Дуже різкий і стійкий запах, що свідчить про синтетичні ароматизатори. Коли відкрила (доречні зробити це дуже складно, так як просто зняти кришку не вийде) всю кімнату за декілька хвилин заполонив дуже різкий запах парфумів, наче хтось розбив флакон з ними. Користуватися однозначно не буду, так як запах неможливо витримати навіть тоді, коли свічка не горить.
- Переваги:
- Недоліки:
- Дуже різкий і синтетичний запах дешевих парфумів
- Демченко О***
Я який ви ароматизатор бажали за такі гроші)))?
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Гарний аромат, боялась що не відкрию начитавшись попередніх відгуків, але все вийшло, покупкою задоволена
- Переваги:
- Гарний вигляд
- Недоліки:
- Не знайшла
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Достойная вещь как для дома, так и на подарок.
- Переваги:
- Яркий аромат, солидный подарочный внешний вид.
- Недоліки:
- Каролина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Запах просто бомбический!
Однозначно крутой подарок.
Покупаешь для кого-то, оставляешь себе. - Виктория Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
свічка дуже сподобалась, світить добре, вогонь не змінюється і не меншає. аромат дуже класний, насичений. кришку відкрила нормально)) її треба піддіти чимось (вона не крутиться)
- Переваги:
- яскрава, класний аромат
- Татьяна Б***
Спасибо, что подсказали. Открыли наконец и очень легко получилось
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Доповнення до попереднього відгуку: кришку треба не крутити, а просто знімати (по типу капронової кришки з банки)
- Аліна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Запах насичений, приємний, але відкрити кришку нереально, вже 2 години спроб...
- Переваги:
- Великий розмір, презентабельний вигляд, ціна, запах
- Недоліки:
- Важко відкрити кришку
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 5.5. Колір: Коричневий
Вромат цікавий, та…Тупо неможливо відкрити кришку. Її що консервним ножем треба відкривати?
- Переваги:
- Аромат
- Недоліки:
- Анріал відкрити кришку