- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Гарний
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Гарний корм. Собака їсть з задоволенням. Рекомендую
- Недоліки:
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все Супер! Собачки у захваті.
- Яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Швидка доставка. Собака їсть із задоволенням.
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дякую. Рекомендую.
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Ок
- Наталія У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все ок)) Собацюні зайшов.
- Нина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Улюблений корм, перевірений, користуємося декілька років
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Приїхав швидко,собака ість із задоволенням
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дуже хороший корм для собак. Мої хвостики їдять залюбки. Дякую
- Переваги:
- Не дорогий
- Недоліки:
- Не побачили
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Покупаю корм не в первый раз все хорошо моим собакам нравится, правда цена все дороже и дороже с каждым разом.
- Переваги:
- Моим собакам нравится.
- Недоліки:
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака їсть із задоволенням.
- Переваги:
- Гарна ціна
- Недоліки:
- Чопик З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Завжди тут замовляю ,і дуже швидка доставка!
- Переваги:
- Дуже хороший корм
- Недоліки:
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Купую корм не вперше. Моїм хвостиками подобається, ласують із задоволенням.
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Ціна якість
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Я заказывал один корма приехал другой и фотографию сменили
- Переваги:
- Недоліки:
- Е
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
У собаки алергія на курку. Замовила Актив, ви надіслали Баланс. Дуже доречно. Більше замовляти у вас нічого не буду
- Наталія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака їсть з задоволенням.
- Переваги:
- Владлен У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Відмінно добре
- Альона Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки сподобався
- Олег А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Гут
Корм відмінний. Купую його постійно. Мої песики їдять його добре.
- Переваги:
- Смачний песикам,гарно пахне.
- Недоліки:
- Трохи завелику кормінки,твердуватий.
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Моя собака його залюбки їсть.
Запах гарний, подобається що розмір не мілкий і є що жувати(для стафа це має значення теж). - Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака їсть с задоволенням, але починається алергія, потрібно на деякий час перейти на другий корм
- Переваги:
- Ціна. Якість
- Недоліки:
- Може виникнути алергія
- Олексій
Добрий день.
Замовив свому чотирилапому другу цей корм перший раз. Скажіть, як само проявляється алергія у вашої собаки. Які симптоми? Дякую.
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Собака не відмовляється від цього корму, хоча таке буває з деякими кормами.
- Недоліки:
- Не помічено
Гарний корм, собака їсть с задоволенням
- Переваги:
- Приємний запах
- Недоліки:
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм супер,при наймі моїм песикам подобаеться,а це головне
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Животні їдять,а шо ще треба
Гарний корм, за гарну ціну! Частіше б такі знижечки були. Дуже приємно!
- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Купляли для свого далматинця.Весь час були на кормах преміум.Останім часом почав крутити носом) Вирішили спробувати саме цей корм,і все,тепер це його улюблений корм
- Переваги:
- Дитині подобається)
- Недоліки:
- Ще не знайшли
- Ирина Т***
І знову робимо замовлення цього корму,бо нас носик не хоче інших кормівПісля того як спробував цей.
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака їсть з задоволенням .
- Щебренко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
моя овчарка не захотіла його їсти
Представник постачальникаДобрий день, Юліє! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий корм, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними.
Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Наш пес їсть із задоволенням. Купуємо на постійній основі. Раніше спробували дешевший корм, то відмовлявся їсти і з'явилася алергія. А цей корм влаштовує. А ще й коли по акційній ціні - то взагалі супер.
- Переваги:
- Гарна якість за доступною ціною
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: VizOK.maket
Хороший корм. Наш пес їсть із задоволенням. Пробували дешевший корм, то собака відмовлявся їсти.
- Переваги:
- Гарна якість за доступною ціною
- Недоліки:
Гарний запах,корм не дрібний, собака залюбки його їсть.
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Заказываю не первый раз.Собака охраняка довольна. Ест с удовольствием.)))
- Переваги:
- Цена.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил