Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Пелюшки гігієнічні універсальні Білосніжка 60 см*60 см, 5 шт. з використанням суперабсорбенту (SAP)

Код:  394198962
Оцінка користувачів 4.77/5
на основі 273 відгуки
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 10

#мояраспаковка видео прилагается ниже! Впервые купила такие впитывающие пеленки, и они не разочаровали меня, очень хорошая впитывающая поверхность, гарантия того, что и ребенку комфортно и не будет комкования, как это бывает у других производителей. Хорошее качество за приемлемую цену! Рекомендую!

Переваги:
    Хорошее качество
  • Анжелика
    Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 10

Божечьки! Это то, что надо!! Тонкие и не протекают!! И цена маленькая!!
    Перепробовала все пеленки, зашли только дорогие. А в этих все идеально

Переваги:
    Цена Качество
  • Евгения З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий

Отличные пеленки! Покупаю для собаки, могу смело сказать, что они на много лучше большинства других пелёнок, более дорогих

Переваги:
    Цена и качество
  • Юлія

Чудові, дійсно надійні пелюшки. На відміну від Seni наповнювач щільний,не пухкий, не скачується. Ідеальний варіант до пологового - для мами, і для малюка

Переваги:
    Водонепроникність, наявність різних розмірів, відсутність реакції з боку шкіри
    Недоліки:
    Вартість
  • Galyna S***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий

Самые наилучшие пеленки нашего украинского производителя! Покупаю постоянно! Впитывают на ура и впитывают запах. Я покупаю для собачки йорка! Рекомендую пеленки, как самые лучшие на рынке товаров! Впитывют бысто. Верх не мокрый. Есть гель в составе. Поглощают запах. Нету!

Переваги:
    Только достоинства! Впитывают и запахи в том числе. Не мокрые сверху! Удобные!
    Недоліки:
    Нету!
  • Городова И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 10

Очень хорошие пеленки хорошо впитывают!!! Сравнивала со многими другими - эти самые лучшие!!!
    Отлично подойдут для роддома и во время переодевания малыша.

Переваги:
    Хорошо впитывают.
  • Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий

Прекрасні пелюшки для немовлят. На мою думку, саме такий розмір необхідно брати, особливо для хлопчиків, які можуть мочити все довкола себе. Також зручні для діток старше 5 місяців, які часто перевертаються на животик. Гарно вбирають вологу та не збиваються на відміну від Seni

Переваги:
    Розмір, якість
  • Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 5

Пелюшки перевершили всі мої сподівання, чесно кажучи за таку ціну не думала що там є щось хороше, але помилилася.
    Пелюшки мені дуже сподобалися, гарно вбирають вологу, не розлазяться та не збиваються.
    на дотик такі як пресована вата, тоненькі та приємні на дотик.
    дуже задоволена покупкою

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    відсутні
  • Александра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 5

Пеленки очень классые. Плюс хорошая цена. Поощущениям как пресованая вата, гораздо приятнее чем другие сени или тена. И не сбиваются ели ребеночик долго по ним сучит ножками

Переваги:
    Тонкие быстро впитывают, приятные на ощупь
  • Любов С***

Найкращі пелюшки з усіх, які я купувала. Постійно купую для лежачої людини як допоміжний засіб від протікання.

Переваги:
    Гарно вбирають вологу, рідина надійно поглинається.
    Недоліки:
    Не помітила.

• Любов С***

Чудові пелюшки. Купую постійно для лежачої людини як додатковий метод захисту від протікання.

Переваги:
    Гарно вбирають вологу, нейтралізують запах.
    Недоліки:
    Не помітила.

• Янна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 10. Колір: Білий

Гарно впитують вологу, навіть якщо розрізати на декілька частин ( використовую для немовляти) біля розрізаних країв волога не протікає.

Переваги:
    Гарно впитують вологу. Приємні на дотик.
    Недоліки:
    Немає. Перевірено часом.
  • Вікторія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 25. Колір: Білий

Мабуть найкращі пелюшки, які поки пробувала. Вбирають добре, нічого не протікає. Хороший розмір для пеленального столика. Блакитні цього ж виробника, набагато гірші, ніж білі.

Переваги:
    Цупкі, добре вбирають та тримають вологу
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Анастасія

Ідеальні пелюшки! Беру вже не вперше. Ось тільки ціна зростає фактично щотижня..(

Переваги:
    Добре поглинають, зручний розмір
  • Чертков А***

Все супер

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий

Пелюшки високої якості!! Я дуже задоволена швидкістю доставки!!! Дякую!!!

• Людмила Г***

Беремо не вперше, особливо зі знижкою, дуже зручно

Переваги:
    Леві (бульдожка француз) пелюшки подобаються
  • Евгения К***

Лучшие пеленки!

• Марина

Беру собакам. Дуже задоволена саме цими у синій упаковці.

Переваги:
    Добре вбирають і тримають рідину

• Ніна Б***

товаром задоволена, бо для використання пробувала різні пелюшки, а "Білосніжка" виявилася найкращою.

Переваги:
    якісні у використанні, міцні
    Недоліки:
    не виявила
  • Наталія Ш***

Хороші пелюшки. Спробувала кілька різних марок - ці найкращі

• Анна

Використовую в догляді за дитиною, подобаються)

Переваги:
    Тоненькі, добре поглинають
    Недоліки:
    Не знайшла

"Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання."

• Елена Л***

Самые лучшие пеленки из сегодняшнего сегмента, а может и вообще самые лучшие, покупаю уже более 5 лет, у меня Йорки, впитывают отлично, хорошо удерживают запах мочи, не комкаются, правда цена высоковата, а так рекомендую

Переваги:
    Недоліки:
    Цена высоковата

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання.

• Олена Б***

Брала для кота. Добре вбирають, на взгляд не одноразові. Кому треба для тварин (спинальники чи тварини, які ходять не в лоток), то раджу купити.

Переваги:
    Не одноразові, добре вбирають
    Недоліки:
    Поки не виявила

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції.

• Анна Л***

Чудові плотні пелюшки, брала Йорку.

Переваги:
    Немає запаху, не протікають

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції.

• Булгакова М***

Купили для Йоріка, пелюшки тест пройшли на "ура", не протікають, швидко впитують. Дякую)

Переваги:
    Ціна+якість
    Недоліки:
    Поки не побачила
  • Максим

доволі товсті, добре та багато накопичують. добре запах тримають. при цінах зі знижками, гадаю дуже добрий варіант.
    шкода що не бувають пачки більше ніж 30шт щоб може дешевше виходила 1 шт. тільки для більш бюджетного варіанту ті що "компактні" пропонується. але ж ці все ж краще та довше можуть використовуватися ніж різні тонкіші

Переваги:
    багато накопичує. добре тримає. товстенька
    Недоліки:
    до самої пелюшки претензій не маю.

• Элина Д***

Отличные плотные пелёнки! Берём для собачки) хорошо впитывают . Не пропускают влагу! Лучшие пелёнки на данный момент

Переваги:
    Хорошо впитывают. Не пропускают влагу. Плотные.
    Недоліки:
    Нет .
  • Анастасия Ф***

Пробовала разные пелёнки ,но с этими никакие Seni и т д не сравнятся

Переваги:
    Отличные пелёнки,цена=качество
  • Карина К***

Очень хорошие пелёнки, недорогие. Не сбивается наполнитель, намного лучше более дорогих аналогов. Без запаха. Очень хорошо впитывают

Переваги:
    Не скатывается наполнитель
  • Адріяна П***

Супер пеленки ,купуємо для песика! Рекомендую !!

Переваги:
    Добре вбирають
  • Катерина К***

Найкращі зі всіх що пробувала. Найбільше не сподобались тена.

• Nastya S***

Пробовала эти и Тена. Эти на много лучше. Комквми не берутся. Очень выручают иногда

Переваги:
    Хорошие
  • Кристина К***

Впитывают хорошо и быстро высыхают!

Переваги:
    Тонкие,качественнве
  • Лилия З***

Самі найкращі пелюшки якими ми користувались. Ідеально підходять для малюків а також після пологів користувалась ними. Не протікають з своєю задачею справляються на сто відсотків а також можна використовувати неодноразово.

Переваги:
    Не протікають можна використовувати неодноразово
  • Андрей

Пробовал разные пеленки, йорку уже девятый год. В какой-то момент перешел на специальные для животных, но все же лучше этих нет ничего. У меня она лежит возле стены, на стену опирается небольшое стекло под которым пеленка, йорк поднимает ногу на это стекло, по нему все стекает на пеленку. Утром и вечером я поворачиваю пеленку, чтобы под стеклом оказался сухой участок. Таким образом ее хватает на 2 дня. Запаха и подтеканий нет.

Переваги:
    Лучшие для собаки