Відгуки покупців про Затискачі для штор пластикові 50шт прищіпки для гардин білі BRS

Оцінка користувачів 4.77/5
на основі 32 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    30 відгуків:  Позитивно: 88%, Нейтрально: 7%, Негативно: 5%
    В аналіз увійшло 30 відгуків. Загалом покупці суттєво задоволені затискачами для штор, відзначаючи їхню хорошу якість, міцне утримання штор, акуратний вигляд і швидку доставку. Клієнти також хвалять відповідність товару характеристикам та відзначають вдале співвідношення ціни та якості. Незначна кількість негативних коментарів стосується відсутності докладної інформації про розмір, поодиноких проблем із комплектацією та якістю окремих екземплярів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Лидия К***

все чудово, дякую!

• Тетяна Є***

Гарно тримають, дякую!

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Аккуратные качественные крепкие зажимы, спасибо!

• Степан П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дякую! Мені підходить. Те, що я шукав.

• Римма С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Відсутня інформація на яку товщину кільця для штори вдягається цей затискач. Ці затискачі взагалі не підходять до кільця.

Недоліки:
    Затискачі взагалі не вдягаються на кільця для штор.
  • Лариса
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дякую, прийшли швидко, затискачі для штор тримають добре, самі невеликі, акуратні

Переваги:
    Добре тримають

• Инна П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товар відповідає заявленим характеристикам, доставка швидка.

Переваги:
    Тримають добре та не псують штори.
    • Продавець  StarLight

• Наталія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дякую . Товар отримала. Доставили швидко. Покупкою задоволена.

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товар прийшов швидко, упаковано гарно.
    Все добре

Переваги:
    Дуже гарні затискачі, міцно тримають
    • Продавець  StarLight

• Юлія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Замовила, через день отримала. Рекомендую продавця і товар.Затискачі класні. Добре тримають. Рекомендую.

• Наталія А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Гарні прищіпки,тримають міцно.Все чудово,дуже задоволена,що вчасно придбала цей товар.Дякую за надану можливість!

Переваги:
    Гарно тримають
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  StarLight

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Класні крючки, подобаються, все як очікувала)

• Таміла
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дякую за вчасну доставку і якісний товар! Все сподобалося, вже повісила штори на зажими. Сервіс і обслуговування на вищому рівні!)

• Катерина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товар хорошої якості, швидка доставка

• Ольга Г***

Гарної якості затискачі

• Алена К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Хороші защіпки за свою ціну. Замовлення виконано швидко, дякую )

• Виталий П***

Швидко. Якісно.

• Продавець  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!

• Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Гарний товар за свою ціну. Функції виконує.

• Юлия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Гарні та зручні кріплення, швидка доставка

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Хороші затискачі, виглядають добре і міцно тримають штори. Відправили швидко, на наступний день після замовлення товар вже чекав у пункті видачі.

• Марина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Хорошие зажимы, без брака. Размер - на фото.

• Александр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Нормальные зажимы, но 2 штуки не доложили.

• Продавець  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Вибачаємось за незручності через неповний комплект.

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Хороші затискачі, тримають міцно, ні одного бракованого.

Переваги:
    Ціна, простота, надійність

• Инна
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Якісні затискачі, штори тримають добре. Матеріал хороший, за таку ціну дуже вдала покупка!

Переваги:
    Якість, ціна

• Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

нарешті моя тупорильська штора не падає, ці клешні тримають дай боже їм здоров’я

• Ярослав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Затискачі нормальні, тримають штори добре (1,5 кг штора).
    Два тижні користування - ніяких недоліків не виявив.
    Якщо прикинути, що вони прослужать багато років, то 140 грн - не така й велика ціна.

Переваги:
    Швидка відправка товару
    Недоліки:
    Ціна завищена
    • Продавець  StarLight

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Затискачі жахливі ! Кріплення що тримає пружину постійно вискакує, самі затискачі поганої якості! НЕ рекомендую!

• Продавець  StarLight

Дуже прикро, що дані затискачі Вам не підійшли та не сподобалися. В будь-якому випадку дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• Анжеліка А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Хоч живу в місті, але такі затискачі не знайшла. Заказала на Розетці. Товар відповідає своєму призначенню та гарної якості.

Переваги:
    Все підійшло. Безкоштовна доставка до пункту видачі Розетки.
    • Продавець  StarLight

Анжеліка, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Илья К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Отличный товар и надёжный продавец.
    Спасибо.

• Продавець  StarLight

Ілля, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Кристина П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дуже добрі зажими. Все чудово підійшло
    Покупкою задоволенні

Переваги:
    Добре тримають
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  StarLight

Христино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Добре тримають. Все без затримок і проблем.

Переваги:
    зручність, колір, розмір
    Недоліки:
    ні
    • Продавець  StarLight

Ірино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Павло Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Кріплення надійне, прослужить довго. Добре тримають штори.

• Продавець  StarLight

Павло, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!