Відгуки покупців про Цукерки СВІТЕЙЛ Lady Vishnya 1 кг
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: SWT
Дякую Світейл,за смачні цукерки, Вишневе желе вкрито хрумкою шоколадною глазурю . Замовляю в 3 ,доставкою швидка на поштомат безкоштовно. Дякую за смачні цукерки.
- Переваги:
- Мені дуже сподобались цукерки вогні смачні та мягенькі.
- Недоліки:
- Не знайдено.
- Продавець SWT
Доброго дня. Щиро вдячні Вам за позитивний відуг і високу оцінку нашої продукції. Будемо раді бачити Вас в нашому інтернет-магазині. Гарного Вам дня)
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: SWT
Леді вишня смачна цукерка має слой желе Вишневе покрита хрумкою глазурю. Дякую Світейл за смачні цукерки.
- Переваги:
- Цукерки цілі приходять ,смачні.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець SWT
Доброго дня, Щиро дякуємо за позитивний відгук про нашу продукцію Будемо раді бачити Вас в нашому інтернет-магазині. Гарного Вам дня)
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: SWT
Смачні цукерки на смак як темна ніч але ці набагато смачніше. Дякую за швидку доставку,буду ще замовляти мені дуже сподобалась цукерки від СВІТЕЙЛ.
- Переваги:
- Смачні глазур хрумка дуже смакує.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець SWT
Доброго дня. Щиро вдячні Вам за позитивний відгук про наш магазин і продукцію. Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Владимир Н***Відгук від покупця. Продавець: SWT
Цукерки смачні, дякую.
- Продавець SWT
Доброго дня. Дякуємо за позитивний відгук. Працюємо для Вас! До зустрічі в нашому інтернет магазині. Гарного дня)
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: SWT
Все понравилось !!!!¡
- Продавець SWT
Доброго ранку. Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині. Будемо радувати Вас і надалі! Гарного Вам дня)