- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Красиві та зручні. Маттеріали та конструкція якісні, не скріплять. Дуже легкі, ніякого дискомфорту від довготривалого використання. Амбушури з тканини - вуха не нагріваються у порівнянні з кожзамом, м'які, великі за діаметром та висотою - достатньо місця щоб не тисли. Амбушури легко знімаються щоб їх почистити або змінити.
Одразу все працює після підключення (нічого спеціально не завантажував), як в роз'єми мат. плати позаду пк, так і з його передньої панелі. Я читав кілька коментів за для цікавості і в мене взагалі немає ніяких проблем зі звуком і мікро. Можливо потрібно мати оновлену ОС та драйвери. У мене ці вуха підхоплює стандартна програма Realtek Audio Console, в ній за бажанням мажна змінити еквалайзер на інший що більше підійде для прослуховування музики, але мені це не потрібно бо ці вуха це в першу чергу гарнітура. Звук гучний, та чистий, ідеально щоб використовувати як геймерську та для дзвінків гарнітуру. Мікрофон гнучкий та складний, та сам включається - коли розкладений (має бути чутно як клацає) і виключається коли складений, дуже зручно. По мікрофону мене гарно чутно навіть без його програмного підсилення, тільки сам мікрофон потрібно підігнути ближче до рта щоб відстань була +- 2см. Я робив запис голосу, фону та зайвих шумів немає. Зручно регулювати гучність колесом на правому навушнику. Кабель довгий, гнучкий і в той же час міцний (випадково проїхав по ньому кріслом - витримав).- Переваги:
- Звук. Гучність. Дизайн. Конструкція. Матеріали. Вага. Амбушури. Кабель
- Станіслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Все супер
- Переваги:
- Проводні навушники коштують свою ціну!
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники отличные ща свою цену, даже лучше моих прошлых Razer за 6 тысяч, сидят удобно, лёгкие, в комплекте есть все на все случаи
- Переваги:
- Лучшие за свои деньги, есть 7.1 аудио, поддержка студийного звука, им цена минимум 3к
- Недоліки:
- Микрофон желает лучшего но для дискорда с пацыками нормально, и если вы интузиаст то можно микрофон перепаять (по вашему желанию)
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Норм за свои деньги
- Переваги:
- Хороший звук
- Богдан Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
цілком задоволений придбанням.
- Переваги:
- чудовий звук, мікрофон чутливий , звук передає чистий. регулювання гучності комфортне ,-без шуму та фону. Амброшури на голову не тиснуть, регулювання дозволяє зручно підлаштувати під себе.
- Недоліки:
- не помітив
- Анжела Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дитині сподобалися і це головне!
Дякуємо!!! - Ростислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
ціна і якість на висоті
- Переваги:
- звук чудовий.зручні
- Недоліки:
- не виявив
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже класни навушники. В них дуже зручно, чудовий звук. Дитина щаслива.
- Переваги:
- Зручні
- Рамил М***Відгук від покупця. Продавець: OnIT. Колір: Black
Лучшие наушники за такую цену .
- Переваги:
- Звук ,басс,микрофон с шумоподавлением.
- Дмитро П***
Да лучше не найти за такую цену, и продавец хороший) быстрый)
- Максим Б***
У вас дуже скудне уявлення про хороший звук. Навпаки у цієї моделі нема: ні середини, ні низів. Голову і вуха вигризають високі частоти, і це неможливо слухати. Про корпус взагалі мовчу, сумніваюсь що вони протримаються хоча б рік, щоб десь не тріснули.
- Виктор Г***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Подарувала дружина на день закоханих)
Перший день не встиг оцінити, під'єднав через перехідник до комп'ютера та включив пару пісень. Якість звучання чудова в даному ціновому сегменті.
Наступного дня вирішив пограти з другом і виникла проблема з мікрофоном, він майже не видавав звук більше схоже було на спотворений звук. А при налаштуванні навушників вони не хотіли працювати на каналі 7.1, просто скидались на 2.1, що трошки зіпсувало настрій.
Через декілька хвилин перевірив всі з'єднання і як виявилося - що перехідник занадто тугий і я просто не повністю вставив штекер! Мікрофон відразу почав працювати без ніяких проблем. Але звук з навушників був майже на тому ж рівні - тобто по гучності. Спокійно зайшов у драйвер звукової карти та обрав 7.1 канал - і ось вам диво! Вони стали набагато гучніше та якісніше звучати. Бачу багато скарг у коментарях щодо ідентичної проблеми проблему вирішив - можливо комусь стане в нагоді. І не спішіть робити поспішних висновків. Програму dtsX встановив, так реально в іграх це інший рівень звуку - суперника спиною навіть чуєш.- Переваги:
- Всім задоволений
- Недоліки:
- Не виявив
- Ян И***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пишу для всех тех у кого отрубается микро в рандомный момент и бывает отрубается правое ухо.У меня оба этих дефекта,все решилось покупкой нормального переходника,тот что в комплекте видимо не вывозит просто.Переходник я покупал на розетке фирмы ugreen,проверено мной,после этого ушки стали идеалом.
- Переваги:
- .
- Недоліки:
- .
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороші навушники
- Переваги:
- На голові зручно сидять, вуха не потіють
- Недоліки:
- Лиш забрав їх, і на наступний день їх ціна зменшилась на 300 грн
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Працюють
7.1 є
В CS 2 те що треба
Важливо: Не для прослуховування музики, низьких частот немає
Представник брендуДобрий день!
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Будь ласка, ввімкніть Bass Boost в налаштуваннях звуку.
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже гарні)
- Переваги:
- 2 года підписка на додаток
- Недоліки:
- Не виявив
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Поки наче ніяких проблем.
У мене 4 пін підключення і з ним працює чудово, ніякого зайвого звуку мікрофон не улавлює.
З недоляків як на мене, то це не дуже зручне розташування гучності на правій часці, якраз те місце за яки ти кожен раз берешся коли знімаеш/одягаеш вуха, ну і кабель, він наче силікон, але за таку ціну хотілосяб щоб була оплітка тканина, це додасть міцності. - Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чоткі лопухи
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже сподобалося, що вони легкі, якісно відтворюють звук, не давлять на вуха та відсутній вимикач мікрофону на проводі, який чіплявся за стіл.
- Переваги:
- Амбушури з тканини, легкі, якісний звук, не давлять на вуха, немає вимикача на проводі
- Александр И***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Black
Наушники просто прекрасны за свои деньги,хороший звук,когда в них сидишь,как будто отрезаешься от мира,микрофон просто прекрасный,хоть нарадио работай
- Переваги:
- Лучшие за свои деньги
- Продавець WOWS
Олександр, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Артем У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
наушники за свою цену топ. но есть но..
- Переваги:
- звук очень качественный громкий, на голове сидят очень крепко.
- Недоліки:
- за свою цену можно было бы и сделать уши на USB, или переходник.
- Тимур Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Норм
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороші навушники, якісний звук, але не дуже хороший мікрофон, є регулятор розміру. Довгий шнур
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Black
Дякую. Хороша якість.
- Продавець WOWS
Наталія, добрий день! Ми вдячні вам за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купляла онуку на день народження. Дуже сподобалися , вин задоволенний. Дякую!!!
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже хороші навушники легкі та добре звучать
- Переваги:
- Дуже хороший звук та мікрофон також вони дуже легкі по 7 годин на голові вони не відчуваються
- Недоліки:
- Іноді звук в одному з навушників тихіше а в другому більше та іноді не дуже сідають на голові але це рідко
- Артем Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Зручні, мають гарний звук, та й мікрофон. Як по мені, топ за свою ціну.
- Переваги:
- Гарний звук з мікрофоном, імба за свою ціну, зручні.
- Недоліки:
- Немає.
- Надія Т***Відгук від покупця. Продавець: KramStore. Колір: Black
Все працює чудово
- Кароліна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Супер рекомендую продавця клас
- Олег Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук чіткий, діапазон широкий, вуха не стискають, тримаються добре. В порівнянні з buds значно ширший діапазон, але трошки менша гучність і є басс.
- Переваги:
- Ціна якість
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За таку ціну, дуже хороші навушники
- Переваги:
- Звук, мікрофон
- Недоліки:
- Пока нема
- Кирил С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарні за свою ціну, рекомендую як перші бюджетні навушники
- Переваги:
- Невисока ціна, встроєний мікрофон, гарна якість, відомий бренд
- Недоліки:
- не виявив
- Ярослав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороші навушники
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарні навушники,сину дуже сподобалися
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарні навушники звук гарний і гучний, до мікрофона немає претензій
- Переваги:
- Гарне упакування, звук отлічний, мікрофон для навушників гарний
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники кайф
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Нічим не гірше 1 покоління
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники гарні.
Працюють гарно.- Переваги:
- Гарне та приємне звучання .